• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

öyle mi oluyormuş adını söyleyince yani çok güzel aaaaaa ne güzel dur ben de söyleyim bir kaç kişiyi o zaman

Dr. göbek ismini söylüyorsun sanıp, göbeğini keserken o akrabanızın ismini koymasın yanlışlıkla sonra

ay kızlar yarım saat karşı komşuya gittim biraz önce cep telefonumu da evde bıraltım..anammm benim koca 9 kere aramış meraktan ölmüş tabii..neyse benim karşı komşuda benimle yaşıt singapurlu bir kızcağız eşi italyan benim gibi..kızcağızında çocuğu olmuyor..FHS değeri hep çok yüksek..tüp bebekte denedi ama olmadı sağlıklı yumurta bulamadılar kızdan..o yüzden hep çekiniyordum söylemeye hamile olduğumu ama artık 3 ayım bittiği için ve göbişi artık saklayamayacağım için ve ayıp olacağı için söyledim ..sevinmiş göründü ama içi acımıştır değil mi kızlar..içimden onun için dua ettim onunda bebeği olsun diye ..allah kabul eder inşallah..

İnşallah kabul eder canım yaa, benimde bir arkadaşım bebeğini düşürmüş :( geçen hafta telde konuşmuştuk moral vermiştim kıza, bak bendede kanama oldu bozma moralini geçip gidiyor demiştim ama dün düşürmüş bebeğini başka bir arkadaşdan duydum. Aramaya bile çekiniyorum kızı ne denirki böyle bir durumda. Arkadaşım 5 yıllık evliydi ve son 3 yıldır denemesine rağmen çocuğu olmuyordu tam hamile kalmışken kaybetti, çok üzüldüm ya :( Allah yardımcısı olsun.

merhaba didem hoşgeldin, 14 hafta oldu hissedebilirsin erkek bebek önce hissedilirmiş zaten. Kızlar 4.5 aydan sonra hissedilir diyordu annem. Eskiden huni ile dinlerlermiş ne cinsiyet ne test varmış çok enteresan değil mi... Ben iyiyim işte takılıyorum yarın benim de 2'li test günüm 2 ay oldu nerdeyse bebişi görmeyeli heyecanlıyım... ışler nasıl hafifledi mi biraz ? keyifler nasıl ? öptüm

evet doğururken ismin söylediğin kişi peşinden doğururmuş bilmiyorum o acıyla aklıma gelirmi ama ahtım var kesin söyliyicem:)
göbek ismi olabilir adı fark yapmaz tabi erkek olursa yapar:))

etamin gibi güzel orijinal zevkli birşey 55 tl'ye yapıp gönderiyorlarmış öyle yazıyor...

İnşallah kabul eder canım yaa, benimde bir arkadaşım bebeğini düşürmüş :( geçen hafta telde konuşmuştuk moral vermiştim kıza, bak bendede kanama oldu bozma moralini geçip gidiyor demiştim ama dün düşürmüş bebeğini başka bir arkadaşdan duydum. Aramaya bile çekiniyorum kızı ne denirki böyle bir durumda. Arkadaşım 5 yıllık evliydi ve son 3 yıldır denemesine rağmen çocuğu olmuyordu tam hamile kalmışken kaybetti, çok üzüldüm ya :( Allah yardımcısı olsun.

aynen canım benim de geçen hafta br arkadaşım durup duruken hiçbir sorun yokken 26 . haftada doğurdu ve bebek yaşamadı insan bişey diyemiyor pazar günü gittik biz ancak geçmiş olsun diyebildim yüzüne bile bakamadım çok güç gerçekten Allah sabır versin

senin eşin italyan mı? nasıl tanıştınız? fazla mı özel oldu:)
inşallah onunda bebeği olur yakın zamanda bende doğum yaparken bi akrabamızın adını söyliyicem yazık senelerdir olmuyor onunda bebeği

aynı soruları ben de sormuştum canım hehehe kaydirigubbakcemile3

merhaba didem hoşgeldin, 14 hafta oldu hissedebilirsin erkek bebek önce hissedilirmiş zaten. Kızlar 4.5 aydan sonra hissedilir diyordu annem. Eskiden huni ile dinlerlermiş ne cinsiyet ne test varmış çok enteresan değil mi... Ben iyiyim işte takılıyorum yarın benim de 2'li test günüm 2 ay oldu nerdeyse bebişi görmeyeli heyecanlıyım... İşler nasıl hafifledi mi biraz ? keyifler nasıl ? öptüm

Canım valla umarım iyi çıkar 2'li testin heyecanla bekliycem bu akşam hem kendim için hem senin için dua edicem bende çok öptüm canım

Aslıcım aspirinmcim hoş bulduk canlarım valla müdür vardı çok lanet bu aralar şimdi çıktı rahatımmmmm. Yarın da çalışmıycam dra gidicem diye

aynen canım benim de geçen hafta br arkadaşım durup duruken hiçbir sorun yokken 26 . haftada doğurdu ve bebek yaşamadı insan bişey diyemiyor pazar günü gittik biz ancak geçmiş olsun diyebildim yüzüne bile bakamadım çok güç gerçekten Allah sabır versin

Ay canım ya senin arkadaşının durumu daha da kötüymüş :( Yazık kızcağıza, Allah sabır versin canım arkadaşına.

Canım valla umarım iyi çıkar 2'li testin heyecanla bekliycem bu akşam hem kendim için hem senin için dua edicem bende çok öptüm canım

inşallah canım , çok sağol duaların için allah tüm duaları kabul etsin inşallah. çoook öptümmm

Back
X