Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
süpersin canım yaaa hiç güleceğim yoktu valla kaydirigubbakcemile:lepi:
tatlım biz uzun süredir mesai yapıyorduk kış geceleri için ayy yeter artı demiştik bu ay olabilecek tek gün var bayram kutlaması öyle hatırlıyoruz o nedenle erkek olursa adını bayram ya da kurban koycaz diyorum ben
tatlım biz uzun süredir mesai yapıyorduk kış geceleri için ayy yeter artı demiştik bu ay olabilecek tek gün var bayram kutlaması öyle hatırlıyoruz o nedenle erkek olursa adını bayram ya da kurban koycaz diyorum ben
Ben hiç beceremiyorum bu örgü nakış işlerini, excelde güzel rapor hazırlar 10 parmak gözü kapalı yazabilirim anca... Kayınvalidem iyi becerir bu işleri çok merak ediyorum heveslenip birşey yapacakmı.. sizinkiler hatırladığım kadarıyla başlamışlardı birşeyler örmeye... Bir ara bize geldiklerinde bana öğretmeye kalktı heveslenmiştim bir örnek görmüştüm internette "kadın ördü koca beğendi mi neydi ismi" renkli renkli örüp birleştiriliyordu güzel yastık örtü v.s. yapılıyordu güzel gözüküyordu. Sıkıldım bıraktım beceremedim...
evet evet benim doktorumda annemde ben fazla limon yiyorum diye dedilerki oğlun olacak..bakalımmmm tutacak mııııııı :)))ben de duydum canım öyle bi çok kişi :)) hayırlısı diyelim artık :)
Aslıcım yaaaa benimde örebileceğim kolay bir bebek battaniye modeli söylesene ...kolay ama güzel olsun :)))
benim kayınvalidemin örgü makinası var kurar yakında gerçi örmeme gerek kalmaz ama işte ben yinede öreyim zaten örer örer beğenmeyip sökerim 9 ayda 1 battaniye biter:)))
ay kızlar yarım saat karşı komşuya gittim biraz önce cep telefonumu da evde bıraltım..anammm benim koca 9 kere aramış meraktan ölmüş tabii..neyse benim karşı komşuda benimle yaşıt singapurlu bir kızcağız eşi italyan benim gibi..kızcağızında çocuğu olmuyor..FHS değeri hep çok yüksek..tüp bebekte denedi ama olmadı sağlıklı yumurta bulamadılar kızdan..o yüzden hep çekiniyordum söylemeye hamile olduğumu ama artık 3 ayım bittiği için ve göbişi artık saklayamayacağım için ve ayıp olacağı için söyledim ..sevinmiş göründü ama içi acımıştır değil mi kızlar..içimden onun için dua ettim onunda bebeği olsun diye ..allah kabul eder inşallah..
senin eşin italyan mı? nasıl tanıştınız? fazla mı özel oldu:)
inşallah onunda bebeği olur yakın zamanda bende doğum yaparken bi akrabamızın adını söyliyicem yazık senelerdir olmuyor onunda bebeği