• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

kızlar peki sizin elleriniz şişiyor mu benim sağ elim bugün şiş aslında ara ara şişiyordu ama sonra geçiyordu ama iki gündür sağ elim bariz şiş

süpersin canım yaaa hiç güleceğim yoktu valla kaydirigubbakcemile:lepi:

tatlım biz uzun süredir mesai yapıyorduk kış geceleri için ayy yeter artı demiştik bu ay olabilecek tek gün var bayram kutlaması öyle hatırlıyoruz o nedenle erkek olursa adını bayram ya da kurban koycaz diyorum ben

benim elim şişmiyorda acayip kaşıntım var heryanım kaşınıyor karnım bacağım sırtım delirtiyor beni kaşıntılar birde sol bağacım akşamları resmen tutmuyor yatakta dönemiyorum bile beni ok ağlatıyor ağrılar mafoldumben

Ben hiç beceremiyorum bu örgü nakış işlerini, excelde güzel rapor hazırlar 10 parmak gözü kapalı yazabilirim anca... Kayınvalidem iyi becerir bu işleri çok merak ediyorum heveslenip birşey yapacakmı.. sizinkiler hatırladığım kadarıyla başlamışlardı birşeyler örmeye... Bir ara bize geldiklerinde bana öğretmeye kalktı heveslenmiştim bir örnek görmüştüm internette "kadın ördü koca beğendi mi neydi ismi" renkli renkli örüp birleştiriliyordu güzel yastık örtü v.s. yapılıyordu güzel gözüküyordu. Sıkıldım bıraktım beceremedim...

valla başladı midem
ben kışın çalışan grubuna girmiyorum hamile kaldığım ay telaşlardan dolayı 1 kere beraber olmuştuk:)))

tatlım biz uzun süredir mesai yapıyorduk kış geceleri için ayy yeter artı demiştik bu ay olabilecek tek gün var bayram kutlaması öyle hatırlıyoruz o nedenle erkek olursa adını bayram ya da kurban koycaz diyorum ben

canım ya çok güldürdün beniii :roflol: :roflol: :roflol:

ayy hiç sormaya artık çalışmaktan sıkılmıştım valla erkekler için nede olsa keyif ama sırf çoçuk olsun diye iki günde bir o işi yapmak hiçte keyifli değildi allahtan bize yasak var doktordan 4 aydır 3 kere ya yaptık ya yapmakdık işte buda benim için ayrı bir keyiff :lepi::sm_cool:

Ben hiç beceremiyorum bu örgü nakış işlerini, excelde güzel rapor hazırlar 10 parmak gözü kapalı yazabilirim anca... Kayınvalidem iyi becerir bu işleri çok merak ediyorum heveslenip birşey yapacakmı.. sizinkiler hatırladığım kadarıyla başlamışlardı birşeyler örmeye... Bir ara bize geldiklerinde bana öğretmeye kalktı heveslenmiştim bir örnek görmüştüm internette "kadın ördü koca beğendi mi neydi ismi" renkli renkli örüp birleştiriliyordu güzel yastık örtü v.s. yapılıyordu güzel gözüküyordu. Sıkıldım bıraktım beceremedim...

canım ben stres atıyorum rahatlatıyor walla diyeceksin ki şimdiye kadar bişey ördün de giydin mi yada bişeye banzedi mi yooo ama severim örmeyi

benim kayınvalidemin örgü makinası var kurar yakında gerçi örmeme gerek kalmaz ama işte ben yinede öreyim zaten örer örer beğenmeyip sökerim 9 ayda 1 battaniye biter:)))

Aslıcım yaaaa benimde örebileceğim kolay bir bebek battaniye modeli söylesene ...kolay ama güzel olsun :)))

hayatım ben de öyle örgü bilen marifetli arkadaşlardan değilim bu tunus işi diye tığ şeklinde tek şişle örülen bir örgü var ondan dümdüz beyaz örüyorum az kaldı sonra üstüne bişeyler işliycem sen de düz ör hiç bişey bulamazsan renkli kumaşları ev şeklinde ağaç şeklinde keser sütüne dikersin düğmelerden çiçek filan yaparsın düz ör gitsin hem güzel olmasa da boşver stresini atsan iyi vakit geçirsen o bile kardır

ay kızlar yarım saat karşı komşuya gittim biraz önce cep telefonumu da evde bıraltım..anammm benim koca 9 kere aramış meraktan ölmüş tabii..neyse benim karşı komşuda benimle yaşıt singapurlu bir kızcağız eşi italyan benim gibi..kızcağızında çocuğu olmuyor..FHS değeri hep çok yüksek..tüp bebekte denedi ama olmadı sağlıklı yumurta bulamadılar kızdan..o yüzden hep çekiniyordum söylemeye hamile olduğumu ama artık 3 ayım bittiği için ve göbişi artık saklayamayacağım için ve ayıp olacağı için söyledim ..sevinmiş göründü ama içi acımıştır değil mi kızlar..içimden onun için dua ettim onunda bebeği olsun diye ..allah kabul eder inşallah..

benim kayınvalidemin örgü makinası var kurar yakında gerçi örmeme gerek kalmaz ama işte ben yinede öreyim zaten örer örer beğenmeyip sökerim 9 ayda 1 battaniye biter:)))

hayatım yeter 9 ayda bitse amaç oyalanmak değil mi şimdi yumuşacık penyeler varken zaten çoğunu kullanmıycaz gönlümüz hoş olsun amaç bu benim için

senin eşin italyan mı? nasıl tanıştınız? fazla mı özel oldu:)
inşallah onunda bebeği olur yakın zamanda bende doğum yaparken bi akrabamızın adını söyliyicem yazık senelerdir olmuyor onunda bebeği

ay kızlar yarım saat karşı komşuya gittim biraz önce cep telefonumu da evde bıraltım..anammm benim koca 9 kere aramış meraktan ölmüş tabii..neyse benim karşı komşuda benimle yaşıt singapurlu bir kızcağız eşi italyan benim gibi..kızcağızında çocuğu olmuyor..FHS değeri hep çok yüksek..tüp bebekte denedi ama olmadı sağlıklı yumurta bulamadılar kızdan..o yüzden hep çekiniyordum söylemeye hamile olduğumu ama artık 3 ayım bittiği için ve göbişi artık saklayamayacağım için ve ayıp olacağı için söyledim ..sevinmiş göründü ama içi acımıştır değil mi kızlar..içimden onun için dua ettim onunda bebeği olsun diye ..allah kabul eder inşallah..

mutlaka sevinmiştir ama içi burulmuştur da bir an kendim durumum aklıma geldi öyle özenirdim ki Allahım çok şükür diyorum şimdi

Kızlar merhaba,

Dünden beri yoktun çok özledim sizi iyimisiniz canlarım? Ben bebişimin oynadığını hissettim dün bugün de hissettim ama tatlı yiyince çok azıcık ama valla hissettim. Yarın da randuvu var çok heyecanlıyım

senin eşin italyan mı? nasıl tanıştınız? fazla mı özel oldu:)
inşallah onunda bebeği olur yakın zamanda bende doğum yaparken bi akrabamızın adını söyliyicem yazık senelerdir olmuyor onunda bebeği

öyle mi oluyormuş adını söyleyince yani çok güzel aaaaaa ne güzel dur ben de söyleyim bir kaç kişiyi o zaman

Back
X