Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dorukk ve italyadan güzel haberlerinizle gelmişsiniz çok şükür ALLAH daim etsin..
cinsiyet konusuna gelince göğüslerim oldukça büyüdü ve göbeğim sivri değil.. ben bu denli kız belirtisi verirmişimde sonradan erkeğe dönermiş:)
Sohocum bu pazar benimde doğum günüm:):)
ayy ben sabırsızlanıyorum yemeğe gitmek için eşim grevde bugün evde inşallah ısıtmıştır yemeği:)
Bişey sorucam kızlar ya.Lw den başka hamile kıyafetleri satan mağaza biliyor musunuz?Bakıyorum bazı mağazalarda da ayıptır söylemesi kocakarı kıyafetleri var:roflol:Beğenemedim bir türlü ve artık rahatta giyinmek istiyorum.Göbişim de çıktı bayağı.Ama ben spor giyiniyorum zevkime göre şöööyle gördüğümde bayılacağım şeyler arıyorum.Birkaç yere girdim valla onların sattığı hamile gömleklerini annem bile giymez:roflol:
valla anlayışsız erkeklere hamilelik falan vız geliyor. Allah eşlerimiz anlayışlı :))
Lw nin mağazalarında ben bulamıyorum hamile kıyafetlerini yaa.yeni sezondamı verecekler acaba.bikaç pantolon vardı ama bedenleri acayşip büyüktü.tişörtler falan hiç yoktu.bende dün gebbe diye bi mağazada baktım 70 lira pantolonlar oha dedim yani
canım Cevahir de GEBE mağazası var... Sonra Bakırköyde Ebru Giyim var.. şimdilik benim de bildiklerim bu kadar ama şöle merkezi yerlere gidip bir gezersen görürsün mutlaka...
Bişey sorucam kızlar ya.Lw den başka hamile kıyafetleri satan mağaza biliyor musunuz?Bakıyorum bazı mağazalarda da ayıptır söylemesi kocakarı kıyafetleri var:roflol:Beğenemedim bir türlü ve artık rahatta giyinmek istiyorum.Göbişim de çıktı bayağı.Ama ben spor giyiniyorum zevkime göre şöööyle gördüğümde bayılacağım şeyler arıyorum.Birkaç yere girdim valla onların sattığı hamile gömleklerini annem bile giymez:roflol:
İlk Üç Aydaki Kilo Artışı:
Aşırı kusmanız yoksa 1,2 kilo almanız beklenir. Bu, tüm hamilelikte alınan kilonun %10’unu oluşturur.
diyor ben 3 kilo vermiştim geçen ay. 1 kg almışım pazartesi drda tartıldım.umarım sonuna dek böyle az giderde sadece bebeğim beslenir.
Cnm capitol de gebe diye bir mağaza var, hem güzel hemde daha spor şeyler görmüştüm orada. bi bak yakınsan