• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

Sağol canım hafta sonu gidip bakıcam.İnşallah beğenebileceğim şeyler bulabilirim.Lw den bir pantolon bir de tişört aldım.Bu aralar hep onları giyiyorum.
aklıma bişey geldi sen kan sonuçlarını aldın mı?Ben de yarın alıcam bakalım risk kaç çıkıcak?????

ben de cumartesi alacağım canım kan sonuçlarımı... inş. hayırlı bir sonuç alırız hepimiz ama nedense kan sonucuna pek güvenmiyorum... sonucta bilgisyar sisteminin verdiği bir sonuc.. ama Allah yine de kötü şeylerden korusun hepimizii..

İlk Üç Aydaki Kilo Artışı:

Aşırı kusmanız yoksa 1,2 kilo almanız beklenir. Bu, tüm hamilelikte alınan kilonun %10’unu oluşturur.

diyor ben 3 kilo vermiştim geçen ay. 1 kg almışım pazartesi drda tartıldım.umarım sonuna dek böyle az giderde sadece bebeğim beslenir.

ben de daha 800 gr falan aldım.. inş. sonuna kadar böyle devam eder yaa :Saruboceq:

selam kızlar yarın sabah erkenden doktora gidicem diye beklerken bu sabah hastaneden aradılar
doktorum rahatsızmış biraz geç gelicek dediler ve benim randevumu 11.30 a aldılar
yoksa randevu saatim 09.30 du napalım iki saat geç gidicem artık

selam kızlar yarın sabah erkenden doktora gidicem diye beklerken bu sabah hastaneden aradılar
doktorum rahatsızmış biraz geç gelicek dediler ve benim randevumu 11.30 a aldılar
yoksa randevu saatim 09.30 du napalım iki saat geç gidicem artık

hoşgeldin canım :)) olsunn o kadar bekledin... 2 saat daha beklersin artık napcaksın :))

Bişey sorucam kızlar ya.Lw den başka hamile kıyafetleri satan mağaza biliyor musunuz?Bakıyorum bazı mağazalarda da ayıptır söylemesi kocakarı kıyafetleri var:roflol:Beğenemedim bir türlü ve artık rahatta giyinmek istiyorum.Göbişim de çıktı bayağı.Ama ben spor giyiniyorum zevkime göre şöööyle gördüğümde bayılacağım şeyler arıyorum.Birkaç yere girdim valla onların sattığı hamile gömleklerini annem bile giymez:roflol:

gebbe de çok gzel şeyler var ama çok pahalı

kızlar karnınıza krem falan sürüyomusun
gerçi daha erken ama ben öncedende zaten banyodan sonra bebek yağı süredim şimdide onu sürüyorum

günaydın kızlarrr.... bulantıları geçmeyen varmı hala.. ben mahvoluyorum ya...ne zman bitecek... galiba hiç bitmeyecek.......

ya bide ikiz hamile olucam ..::D göbek namına bişi yok ya millet dalga gçio benle içiene kaçmış die:D
önceden daha çok göbeğim vardı...
dün dr da tartıldım 60 kg ım 1 gram bile almayı bırakın aksine vermişim.... napıcam ben ya.....

tünaydın kızlar birşey sormak istiyorum benim kasık ağrılarım çoğaldı iki gündr acaba sizdede böylemi yoksa kontrole gitsemi ya acil cevap verin lütfennn mafoldumben

doruk cnm ikiz hamilelikte mide bulantısı daha fazla oluyomuş diye duymuştum
inş. en kısa zamanda geçer göbeğe gelincede birden bire çıkar sen bile anlamzsın takma yani
bebişlerin sağlıklı olsunda gerisi önemli değil

tünaydın kızlar birşey sormak istiyorum benim kasık ağrılarım çoğaldı iki gündr acaba sizdede böylemi yoksa kontrole gitsemi ya acil cevap verin lütfennn mafoldumben

bende aynı dertten muzdaripim. kasıklarıma bıçak saplanır gibi oluyo.. dün dr a sordum bişi demedi.. normal ikiz gebesin dio... ama garip bi ağrı....

kızlar karnınıza krem falan sürüyomusun
gerçi daha erken ama ben öncedende zaten banyodan sonra bebek yağı süredim şimdide onu sürüyorum

canım bende yeni yeni bebek yağı sürmeye başladım.. memnunum şimdilik..

günaydın kızlarrr.... bulantıları geçmeyen varmı hala.. ben mahvoluyorum ya...ne zman bitecek... galiba hiç bitmeyecek.......

canım Allah kolaylık versin.. az kaldı sabret bugün bir arkadaşımız daha gönderdi 16. haftada kesin bitiyormuş :)))

ya bide ikiz hamile olucam ..::D göbek namına bişi yok ya millet dalga gçio benle içiene kaçmış die:D
önceden daha çok göbeğim vardı...
dün dr da tartıldım 60 kg ım 1 gram bile almayı bırakın aksine vermişim.... napıcam ben ya.....

bunun için de üzülme dorukcum boşuna :) 4-5 kg veren arkadaşlarımız var bak aşağıdaki yazıyı oku ve okut :)))

Bu haftadan itibaren artık hamile olduğunuzu saklamanız zorlaşacak:). Bu konuda mutlaka bilmeniz gereken bir gerçek var. Aynı gebelik haftasında olan anne adaylarının dıştan bakıldığında görünümü birbirinden çok farklı olabilir. Bazı anne adaylarının karınları gebelik haftalarına göre daha büyük, bazılarının daha küçük görünebilir. Önemli olan ultrasonografi ölçümleridir. Büyüklerimiz bazı anne adaylarının arkadan görünüşlerine bakarak, karın şekillerini inceleyerek, hatta karınlarına dokunarak cinsiyet tahmini yaparlar ve siz anne adaylarının ultrasonografide size söylenenlere olan inançlarını bile sarsabilirler. Bazıları daha da ileriye giderek sizin ikiz gebeliğiniz olduğunu söyleyebilir. Biz de onlara saygı duyar ve bebeğinizin cinsiyetine ve bebek sayısına tekrar bakarız:))

bende aynı dertten muzdaripim. kasıklarıma bıçak saplanır gibi oluyo.. dün dr a sordum bişi demedi.. normal ikiz gebesin dio... ama garip bi ağrı....

canlar korkmayıın.. kötü bişey olsa dayanamazsınız ağrısına :)) büyüyorlar onlar anneleri kocaman olacaklar yakında :)))

canlar korkmayıın.. kötü bişey olsa dayanamazsınız ağrısına :)) büyüyorlar onlar anneleri kocaman olacaklar yakında :)))

Benimde kasıklarım ağrıyo arada sırada, mesela şu an ağrıyo, bende tedirgin oluyorum bu nedenle, heralde bebek büyüyo ondandır diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum , öff 1 hafta geçsede 12 şubat bi gelse bebeğimi görmek istiyorum artık

Benimde kasıklarım ağrıyo arada sırada, mesela şu an ağrıyo, bende tedirgin oluyorum bu nedenle, heralde bebek büyüyo ondandır diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum , öff 1 hafta geçsede 12 şubat bi gelse bebeğimi görmek istiyorum artık

ayyy seni çok iyi anlıyorum canım... biliyorum sabredilmiyor :)) ama sabretmek zorundayızz..

Back
X