hallisnacım yaptım sanırım:)))
ama olmadı bak geç döllenmeden dolayı bebegım daha11+4benım bu tıcker 12+5te neyse düzeltırım soora byee
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hallisnacım yaptım sanırım:)))
Sağol canım hafta sonu gidip bakıcam.İnşallah beğenebileceğim şeyler bulabilirim.Lw den bir pantolon bir de tişört aldım.Bu aralar hep onları giyiyorum.
aklıma bişey geldi sen kan sonuçlarını aldın mı?Ben de yarın alıcam bakalım risk kaç çıkıcak?????
İlk Üç Aydaki Kilo Artışı:
Aşırı kusmanız yoksa 1,2 kilo almanız beklenir. Bu, tüm hamilelikte alınan kilonun %10’unu oluşturur.
diyor ben 3 kilo vermiştim geçen ay. 1 kg almışım pazartesi drda tartıldım.umarım sonuna dek böyle az giderde sadece bebeğim beslenir.
selam kızlar yarın sabah erkenden doktora gidicem diye beklerken bu sabah hastaneden aradılar
doktorum rahatsızmış biraz geç gelicek dediler ve benim randevumu 11.30 a aldılar
yoksa randevu saatim 09.30 du napalım iki saat geç gidicem artık
geç olsun güç olmasın.
bak aramışlar yinede aramasalardı beklemek vardı bide hastanede....
Bişey sorucam kızlar ya.Lw den başka hamile kıyafetleri satan mağaza biliyor musunuz?Bakıyorum bazı mağazalarda da ayıptır söylemesi kocakarı kıyafetleri var:roflol:Beğenemedim bir türlü ve artık rahatta giyinmek istiyorum.Göbişim de çıktı bayağı.Ama ben spor giyiniyorum zevkime göre şöööyle gördüğümde bayılacağım şeyler arıyorum.Birkaç yere girdim valla onların sattığı hamile gömleklerini annem bile giymez:roflol:
tünaydın kızlar birşey sormak istiyorum benim kasık ağrılarım çoğaldı iki gündr acaba sizdede böylemi yoksa kontrole gitsemi ya acil cevap verin lütfennn mafoldumben
kızlar karnınıza krem falan sürüyomusun
gerçi daha erken ama ben öncedende zaten banyodan sonra bebek yağı süredim şimdide onu sürüyorum
günaydın kızlarrr.... bulantıları geçmeyen varmı hala.. ben mahvoluyorum ya...ne zman bitecek... galiba hiç bitmeyecek.......
ya bide ikiz hamile olucam ..:göbek namına bişi yok ya millet dalga gçio benle içiene kaçmış die
önceden daha çok göbeğim vardı...
dün dr da tartıldım 60 kg ım 1 gram bile almayı bırakın aksine vermişim.... napıcam ben ya.....
tünaydın kızlar birşey sormak istiyorum benim kasık ağrılarım çoğaldı iki gündr acaba sizdede böylemi yoksa kontrole gitsemi ya acil cevap verin lütfennn mafoldumben
bende aynı dertten muzdaripim. kasıklarıma bıçak saplanır gibi oluyo.. dün dr a sordum bişi demedi.. normal ikiz gebesin dio... ama garip bi ağrı....
günaydın kızlarrr.... bulantıları geçmeyen varmı hala.. ben mahvoluyorum ya...ne zman bitecek... galiba hiç bitmeyecek.......
canlar korkmayıın.. kötü bişey olsa dayanamazsınız ağrısına :)) büyüyorlar onlar anneleri kocaman olacaklar yakında :)))
Benimde kasıklarım ağrıyo arada sırada, mesela şu an ağrıyo, bende tedirgin oluyorum bu nedenle, heralde bebek büyüyo ondandır diye kendimi rahatlatmaya çalışıyorum , öff 1 hafta geçsede 12 şubat bi gelse bebeğimi görmek istiyorum artık