• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

tünaydın kızlar birşey sormak istiyorum benim kasık ağrılarım çoğaldı iki gündr acaba sizdede böylemi yoksa kontrole gitsemi ya acil cevap verin lütfennn mafoldumben

rahim giderek büyüyor
leğen kemikleri ve diğer organlarda büyüyen bebeğe yer açabilmek için çabna içinde hareketlenmeye başlıyor.kanaman vs. yoksa dinlen derim.

ben geldimmm sohocum tekel işçilerine destek için aslında geliyoruz işe sadece yavaş yapıyorus işleri ama eşim dün şehir dışındaydı yoruldu o yüzden bahane etti birazda.

yemek yedim inşallah midem yanmaz. bu arada bizde haftasonu hamile pantolonu almaya gidicez

bu arada kasık ağrısı batma şeklinde arada oluyor bende pozisyon değiştirince geçiyor yada wcye gidince

ayyy seni çok iyi anlıyorum canım... biliyorum sabredilmiyor :)) ama sabretmek zorundayızz..[/QUOTE

sabretmeye çalışıyorum, ikili testin heyecanı var ya bişey çıkarsa diye insan korkuyoda, allahım inşallah herşey yolunda gider hepimiz için

bu arada radyosyondan uzaksınız değil mi kızlar pc dışında şu anda hepimiz zaten yazışırken tehlike altındayız ama

biz evdeki telsiz telefonu kaldırdık adsli kablolu yaptık kablosuz alarm taktırıcakdık vazgeçtik radyosyon fazlaydı cep tellerimizi evde kapatıyoruz iş yerinde de uzakta çekmeceye tıkıyorum

sonunda yemeğimide yeidm. burada çocukların yemekhanesi varmış tost yerine sıcak yemek yeme imkanı buldumm. valla elimden geldiğince sağlıklı yaşamaya çalışıyorum ama hangisinden kaçabilicez ki? radyasyondan uzak dursan gdo var avrupanın almadığını biz afiyetle yiyoruz. o bitse baz istasyonları, yok teflon tavalar da kanserojen var,şampuanda bile varmış. ben artık düşünmüyorum yoksa altından kalkamıyor insan. herşey zararlı

sonunda yemeğimide yeidm. burada çocukların yemekhanesi varmış tost yerine sıcak yemek yeme imkanı buldumm. valla elimden geldiğince sağlıklı yaşamaya çalışıyorum ama hangisinden kaçabilicez ki? radyasyondan uzak dursan gdo var avrupanın almadığını biz afiyetle yiyoruz. o bitse baz istasyonları, yok teflon tavalar da kanserojen var,şampuanda bile varmış. ben artık düşünmüyorum yoksa altından kalkamıyor insan. herşey zararlı

bence de canımm ... radyasyondan kaçmak günümüzde pek mümkün değil

kızlaaarrr nerdesin yahuu... canım sıkılıyor burdaaaa .. diğer forumları okuyorum ( yorum yazmadan ) aklinialirimsmile

bu gün forum pek hareketli değil bende bu sayede geçmişte okuyamadıklarımı okumaya çalışıyorumzemuszemus

doğum hikayelerini okuyodum geldim :)) ben çok sancı çekmeden doğurmak istiyorumda ona bakıyorum olasılık hesabı yapıyorum ama yazanların %80 sezeryan

merhaba arkadaşlar,
ikili ve üçlü testler hakkında ne düşünüyorsunuz? ben yaptırmak istemiyorum. yaptırmayan arkadaşlar varmı aramızda?

doğum hikayelerini okuyodum geldim :)) ben çok sancı çekmeden doğurmak istiyorumda ona bakıyorum olasılık hesabı yapıyorum ama yazanların %80 sezeryan

inş. bir sorunumuz sıkıntımız olmazda ben de normal doüum yapabilirim..Sezaryen kesinlikle istemiyorum...

normal doğum olsunda ben ağrı acı çekmeye razıyım. zaten çok sancılı adet dönemi geçirip hepsinde hastaneya kladırılıp serum takıldığından doğumda ondan çok çok daha sancılı değildir sanırım.

Back
X