• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Ağustos Anneleri

bu gereksiz tahliller için bizim bir deyim vardı osurukta potasyum aramak vardı diye bazı hadtaneler hakkaten osurukta potasyum arıyorlar para almak için

kızlar ne zamandır söyleyeceğim unutuyorum.. aklınızda bulunsun sözüm çalışanlara..
benim eşim bilgi işlemci.. ara ara müdürlerinin isteği üzerine çalışanların pc.lerine girip denetim yaptırıyorlar.. nereye girer,ne yazar ne çizer diye..
naçizane tavsiyem ne olur ne olmaz diye işyeri ile alakalı dikkatli yazmanız.. olur mu olur.. takiptee olduğunuzu bilemezsiniz.. kötü sonuçlar olmasın kimse için..

bu arada sevgililer günü hediyemi buldum birinden birini seçcem onu da siz söyleyin
1- kupa ve madalya yaptırcam dünyanın en mükemmel kocası ve baba adayı diye
2- müzik kutusu ve hastalıkta sağlıkta çalacak ya da düğün müziğimiz pervane hangisini seçeyim

bu arada sevgililer günü hediyemi buldum birinden birini seçcem onu da siz söyleyin
2- müzik kutusu ve hastalıkta sağlıkta çalacak ya da düğün müziğimiz pervane hangisini seçeyim

kupa ve madalya :lepi:

ben çıkıyorum kızlar karnım acıkmışken bişeyler yiyim yoksa kaçıyo hemen iştahım tuttamıyorum bu iştahı:)65 kg yle hamile kaldım zayıf da değilim ama 3 a bitti yine aynı kg deyim çok kg alan var mı kızlar ve kabızlık çeken benim gibi

ben varıım beeenn bir yapıyorum bir yapamıyorumm.. bir çatlaklarım yüzünden yapsamda canım yanıyor totomun üzerine oturamıyorum :kedi: mafoldumben

Migren bandımı hiiçç duymadım bende cekıyorum yıllardır o hastalıga care yok ne denedımse.. nerdn aldın nasıl bısey bende bakkıyım bı merak ettım. her duydugumu denıyorum aama nafıle.?

merhaba canım kusura bakma işten dolayı yeni bakıyorum internetten migren bandı diye araştırabilirsin bende hamile olmadan önce anca iğne vurulduğumda geçiyordu ağrım tabi şimdi iğne falan olamayınca böyle alternatif şeylere yöneliyor insan ama buz torbasıda çok işe yarıyor aklında olsun

kızlar ne zamandır söyleyeceğim unutuyorum.. aklınızda bulunsun sözüm çalışanlara..
benim eşim bilgi işlemci.. ara ara müdürlerinin isteği üzerine çalışanların pc.lerine girip denetim yaptırıyorlar.. nereye girer,ne yazar ne çizer diye..
naçizane tavsiyem ne olur ne olmaz diye işyeri ile alakalı dikkatli yazmanız.. olur mu olur.. takiptee olduğunuzu bilemezsiniz.. kötü sonuçlar olmasın kimse için..

canım battı balık yan gideeeerr :)) msn yasak msnim açıık... bu kadar sık bir sayfaya girdğimi görseler ona da laf ederler hatta kapatılar umrumda da değil açıkçası çok şükür buraya yazıyorum ama işlerimi de geride bırakmıyorum akşam çıkarken hiçbir işim kalmamış oluyor...

anaaa canım bunlar süpermiş yahuuu... fiyatları çok uygun gerçekten... ben de doğum günün de yaptırabilirim ;)

Back
X