Ve işte o an,
ben ne zaman yazacağım diye düşündüğüm kaçıncı günlerden birindeyim yine.
Tarih:12.08.2010
Bütün gün yarını düşünmek oğlumu düşünmekle geçti. annem kayınvalidem eşim görümcem babannem evde ve ben yatak odasında sürekli yarı ağlamaklı bir şekilde düşünüyorum karnımdaki oğlumla konuşuyorum ona hikayeler anlatıyorum ve buluşacağımız dakikalara az kaldığını onada anlatıyorum. zaman geçmiyor ama sürekli uyuyorum bende.derken gece oldu. eşimle birbirimize sarılıp hayallere daldık düşündük konuştuk.
ve sabah...
doktor en son saat 8 de kahvaltı edeceğimi ve bir daha yemek ve su içmeyeceğimi söyledi. kalktım iki üç lokma atıştırdım ve geri yattım. yemek yemeye halim yoktu sanki. içimde birşey dışarı çıkmak için can atıyordu gibi. herşey hazırlandı. herkes kalktı ve 2 araba hastanenin yolu tututldu.
Tarih:13.08.2010
Yer:Medıcana avcılar hastanesi
Hastaneye vardık hemen yatışım yapıldı odamız hazırdı zaten. hastanenin en serin en ferah suit odasına yerleştik. hemen hemşireler odadaki herkesi dışarı çıkardı üzerime önlüğüm giydirildi. önce lağman yapıldı. en çok bundan kokuyordum ama endişe ettiğim gibikötü değildi. sonra hemşireler geldi ve sondayı taktı. ameliyathaneye gideceğim sedyeye uzandım. ve içim kıpır kıpır coşuyordu. ne bir endişe vardı ameliyattan dolayı nede oğlumdan. o an içimi öyle bir sevinç kapladı ki, oğlumu sağ sağlim kucağıma alacağımı herşeyin çok güzel olacağını sanki birisi kulağıma fısıldadı. sevinçten uçuyordum. ebeler hemşireler bana şaşırıyordu ne kadar pozitifsin ameliyata giderken bravo dediler.
ve odadan çıktım herkes görmek istediğim herkes ordaydı kimi ağlıyor kimi sevinçten gülüyordu tuhaftı. bir tek eşimi göremedim ameliyata giderken. onu bebeğin kıyafetlerini alması için arabaya göndermişlerdi. eşim nerde diye sordum onu göremeden asansöre bindim.binerken arkamdan herkese el salladım ve söylediğim söz bebeği görünce beni sakın unutmayın oldu.ve doğru ameliyathaneye indik. asansörde bile ne kadar neşeliolduğum hakkında yorum yapıyorlardı.
ameliyathanede erkek bir anestezist beni karşıladı çok gülzer yüzlüydü. giderken soğuk duş almıştım saçlarım ıslaktı. bana burası çok soğuk üşüyeceksin dedi. olsun ben razıyım dedim ve ameliyat masasına yattım. örtüm açıldı ve doktoru beklerken ameliyat yardımcıları benimle konuştular. çok neşeliydi onlarda ben de. hepsi bu girdiğimiz en neşeli sezeryan dediler. doktorum geldi nasılsın hazır mısın dedi. bende bomba giyim sizi bekliyorum dedim. ne zaman ayılacağım dedim 40 dk sonra dedilaer. sonra yavaşça narkozu verdiler bende kendişm sayıcam dedim yavaş yavaş uyuşuyorum ellerim uyuştu kollarım bacaklarım ve uyuyorum dedim ve uyudum.
sonra bir ses demet hanım uyanın hadi dedi ve uyandım gözlerimi açtım bebeğim nasıl dedim çok tatlı ama çok ağlıyor dediler. hemen görmem lazım deidm yukarı çıktık herkes odanın kapısının önünde bekliyor ve gene eşm yok. bu seferde babannem fenalaştı diye su almaya gitmiş.
eşim nerde dedim su almaya gitti dediler herkes ağlıyor bana bakıyor bende ağlamayın çok iyiyim diyorum o halde teselli etmeye çalışıyorum onları ama canımda çok yanıyor.
sonra odaya geldik bir fitil vbe iğne yediktn sonra eşim yanıma geldi bana sarıldı ve ağladı oğlumuz çok güzel bir melek dedi hemen kameraya çekilmiş gösterdi bayıldım ağlayaadım canımın acısından ağlayamadım. ama şimdi bu satırları yazarken ağlıyorum.
Tebrik ederim demetcim.
Allah bağışlasın, sağlıklı mutlu uzuuun bir ömür versin opuyorumnanaktan
Çok duygulandım hikayeni okurken.
Kıyamam eşini de hep bi taraflara yollamışlar o an kimbilir neler hissettin onu göremeyince.
Mutluluğunuz daim olsun canım,bebeğin resimlerini görmedim eklediysen de,
bize bekliyorum resimlerle kaydirigubbakcemile3 öpüldünüz opuyorumnanaktan