2010 Ağustos Annelerinin Hastane Seçimi

slm bende Adana özel metro hastanesinde yapıcam dr Ferhat Erol ayın 15 ile 20 arası tam gün belli değil herkeze hayırlı doğumlar.

yok benim normal muayene icin randevum
37.haftada olucam o zaman

bakalim dogmaz ins o zamana :)

Slmlar yeni konumuz hayırlı olun
bende Amerikan Hastanesinde doğum yapıcam ... Dr. Moşe Benhabib doktorumda

Ben 2011 ocakta doğum yapıcam inşallah. dr arıyorum. dora hastanesini düşünüyorum sevgili HECABABE yardımcı olursan sevnirim

selam arkadaşlar bende beylikdüzü medicana international`de yapıcam doğumumu doktorum da selman laçin şimdiden herkese hayırlı olsun

Bende adana özel ortadaoğu hastanesinde doğum yapacağım.

Mehmet erenime kucağıma alacağım günümü bekliyorum dört gözle herkese hayırlı doğumlar..

Yeni konumuz hayırlı uğurlu olsun...

Ben de kısmetse, Buca Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesinde doğum yapmak istiyorum. Listeye pek sığacak gibi değil ismi. Hallisnacım sen onu kafana göre kısaltırsın canımcımm...

Ben de Pendik Medicine Hospital (Eski adı Nenehatun) Doktorum da Hale Kayıran..

yaa cnm ben hala hastane konusunda kararsızım kafamçokkarıştı
istanbul. üniv. çalışıyorum cerrahpaşada takiplerim yapıldı orda doğum yapmak istiyorum ama pendikte oturduğum için çok uzak bi mesafe yolda doğurmaktan korkuyorum eyvahedigeldismile
bu nedenle ikinci seçenek olarak da nenehatunu öneriyorlar ama bir de senden dinlemek isterim olumunekankayizsmile biraz yoğun bi hastaneymiş sanırım
bir de ben normal doğum istiyorum kısmetse senin nasıl olacak ???
fiyatları konusunda bir fikrin var mı ???
yorumlarını bekliyorum kaydirigubbakcemile5

arkadaşlar fiyat aldınız mı hastanelerinizden
normal doğum veya sezeryan aksilik çıkmaz da yoğun bakım gerektirmezse sizlere kaça mal olacağına dair ???

ay ben hala cok kararsıızımmm kızzllaar.. Ankarada özelde yaparsam Çağ hastanesı yada Keçiören hastanesnde dusunuyorum devlette heralde Etlık zubeyde hanım hast olur bılemıyorumm henuzz.

Ağustos'ta biterse Eskişehir Acıbadem, bitmezse Bursa Acıbadem Hastanesinde doğmu planlıyoruz. Sırf 2 senedir acıbadem sigortanın doğum paketine pirim ödüyoruz diye :/ Dilerim Eskişehir biter de doğumuma yetişir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…