Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın ankaranın güzel annişleri nasılsınız nerelerdesiniz sesiniz solugunuz çıkmıyo hepinize mutlu pazarlarrrrrrrrrrrrrra.s.
günaydın ankaranın güzel annişleri nasılsınız nerelerdesiniz sesiniz solugunuz çıkmıyo hepinize mutlu pazarlarrrrrrrrrrrrrra.s.
günaydınlar sanada mutlu pazarlar benim oğlan birazcık kucakkuşu ben arada girebiliyorum sabit biryerde dırmuyo ki buaralar uyumuyorda birde oruç tutunca birhayli zorlanıyorum bendende herkese selamlar mutlu pazarlar
günaydınlar sanada mutlu pazarlar benim oğlan birazcık kucakkuşu ben arada girebiliyorum sabit biryerde dırmuyo ki buaralar uyumuyorda birde oruç tutunca birhayli zorlanıyorum bendende herkese selamlar mutlu pazarlar
iyi geceler,kimse yok mu ?
iyi geceler canımmm herkezz uyku moduna geçti heraldeee
sevılay merhaba naber
aslında fazla dınlenılmıyo ama bebekle aleyna için iyi oldu salı psıkolaga gıttıkm ıyıye gıttıgını söyledı bunaa çok sevındım salı gunu halasına bıraktım onu bugun babası getırecek
amasraya gıdersen seneye senın gıttıgın tarıhe ayarlayım orda bulusalım barı
sen etımesguttaydın degılmı yanlıs mı hatırlıyorum
işte oyüzden ben hiçbir yere kımıldamıyorum bu sne biliyorumki daha çok yorulacamm hiç olmazsa evimde rahatça bakıyorum bebeğime kızz amasraya gitmeye 1 sene var sene yaz çok zuzun bi süre belki burda görüşürüz yakınız nede olsa olmazsa bi buluşma yaparız herkeze uygun bi tarihte ve yerdebayramdan sonra yha bu arada psikoloğa senmi gidiyordun
aleynayı göturuyorum çocuk psıkologu
bende gıtsem fena olmaz
accı banada faydası oluyo yanı
hıç kızımın resmıne laf etmıyonuz
bıde baktınızmı kızımın resımlerıne
bende gıtsem fena olmaz
Merhaba,
Ben de 2010'un son annelerinden biri olacağım sanırım.. 22 Aralık'ta bir oğlum olacak.26 yaşındayım. Mesa Koru'da oturuyorum. Şubat ayında evlendim ve Ankara'ya geldik eşimin işi nedeniyle. Buralarda hiç tanıdığımız yok mafoldumben Zor bir hamilelik geçiriyorum, tiroid eksikliği, demir eksikliği, geçmeyen mide bulantıları.. bir de üstüne doğum korkusu.. kuzenimi 25 yaşında doğumda kaybettik bu korkuyu üzerimden atamıyorum.. sizler tecrübelisiniz doğumu nerelerde yaptınız? iyi bir doktor hastane öneriniz var mı?
Çok dertli bir giriş oldu galiba![]()
tesekkurlerbaktım,pek tatlı maşallah,bikinisi de pek yakışmış...Saçlarını da pek güzel yapmışsın annesi yerimseniben
insallahİnşallah ileride benimde bir kızım olurda,bende böyle süsler püslerim bayanssulusmile
nerde oturuyonslm kızlarr benım bebıs cok kucuk oldugu ıcın boyle ara sıa gırebılıorum kusura bakmayın:) bana yakın kıms yokmu yaa sole bebıslerı tanstırıp gezdırcgımız bırbırımıze arkadas olabılecegımız?
sana sonra yazacam sımdı iftarMerhaba,
Ben de 2010'un son annelerinden biri olacağım sanırım.. 22 Aralık'ta bir oğlum olacak.26 yaşındayım. Mesa Koru'da oturuyorum. Şubat ayında evlendim ve Ankara'ya geldik eşimin işi nedeniyle. Buralarda hiç tanıdığımız yok mafoldumben Zor bir hamilelik geçiriyorum, tiroid eksikliği, demir eksikliği, geçmeyen mide bulantıları.. bir de üstüne doğum korkusu.. kuzenimi 25 yaşında doğumda kaybettik bu korkuyu üzerimden atamıyorum.. sizler tecrübelisiniz doğumu nerelerde yaptınız? iyi bir doktor hastane öneriniz var mı?
nerde fotolar ben görmedim
Merhaba,
bende gıtsem fena olmaz