2010 Ankara anneleri

günaydın ankaranın güzel annişleri nasılsınız nerelerdesiniz sesiniz solugunuz çıkmıyo hepinize mutlu pazarlarrrrrrrrrrrrrra.s.

günaydın ankaranın güzel annişleri nasılsınız nerelerdesiniz sesiniz solugunuz çıkmıyo hepinize mutlu pazarlarrrrrrrrrrrrrra.s.

günaydınlar sanada mutlu pazarlar benim oğlan birazcık kucakkuşu ben arada girebiliyorum sabit biryerde dırmuyo ki buaralar uyumuyorda birde oruç tutunca birhayli zorlanıyorum bendende herkese selamlar mutlu pazarlar

günaydınlar sanada mutlu pazarlar benim oğlan birazcık kucakkuşu ben arada girebiliyorum sabit biryerde dırmuyo ki buaralar uyumuyorda birde oruç tutunca birhayli zorlanıyorum bendende herkese selamlar mutlu pazarlar

kızlar ben pazarları pek gırmem ama dıger gunler sık gırıyorum bakıyorum kımse yazmamıs gerı cıkıyorum

allah kolaylık versin canımmm işin zor benimkide aynen öyle valla

sevılay merhaba naber
aslında fazla dınlenılmıyo ama bebekle aleyna için iyi oldu salı psıkolaga gıttıkm ıyıye gıttıgını söyledı bunaa çok sevındım salı gunu halasına bıraktım onu bugun babası getırecek
amasraya gıdersen seneye senın gıttıgın tarıhe ayarlayım orda bulusalım barı
sen etımesguttaydın degılmı yanlıs mı hatırlıyorum

işte oyüzden ben hiçbir yere kımıldamıyorum bu sne biliyorumki daha çok yorulacamm hiç olmazsa evimde rahatça bakıyorum bebeğime kızz amasraya gitmeye 1 sene var sene yaz çok zuzun bi süre belki burda görüşürüz yakınız nede olsa olmazsa bi buluşma yaparız herkeze uygun bi tarihte ve yerdebayramdan sonra yha bu arada psikoloğa senmi gidiyordun

işte oyüzden ben hiçbir yere kımıldamıyorum bu sne biliyorumki daha çok yorulacamm hiç olmazsa evimde rahatça bakıyorum bebeğime kızz amasraya gitmeye 1 sene var sene yaz çok zuzun bi süre belki burda görüşürüz yakınız nede olsa olmazsa bi buluşma yaparız herkeze uygun bi tarihte ve yerdebayramdan sonra yha bu arada psikoloğa senmi gidiyordun

aleynayı göturuyorum çocuk psıkologu
bende gıtsem fena olmaz
accı banada faydası oluyo yanı
hıç kızımın resmıne laf etmıyonuz
bıde baktınızmı kızımın resımlerıne

bende gıtsem fena olmaz

baktım,pek tatlı maşallah,bikinisi de pek yakışmış...Saçlarını da pek güzel yapmışsın annesi yerimseniben

slm kızlarr benım bebıs cok kucuk oldugu ıcın boyle ara sıa gırebılıorum kusura bakmayın:) bana yakın kıms yokmu yaa sole bebıslerı tanstırıp gezdırcgımız bırbırımıze arkadas olabılecegımız?

Merhaba,

Ben de 2010'un son annelerinden biri olacağım sanırım.. 22 Aralık'ta bir oğlum olacak. :emir_bebek: 26 yaşındayım. Mesa Koru'da oturuyorum. Şubat ayında evlendim ve Ankara'ya geldik eşimin işi nedeniyle. Buralarda hiç tanıdığımız yok mafoldumben Zor bir hamilelik geçiriyorum, tiroid eksikliği, demir eksikliği, geçmeyen mide bulantıları.. bir de üstüne doğum korkusu.. kuzenimi 25 yaşında doğumda kaybettik bu korkuyu üzerimden atamıyorum.. sizler tecrübelisiniz doğumu nerelerde yaptınız? iyi bir doktor hastane öneriniz var mı?

Çok dertli bir giriş oldu galiba :(

Hoşgeldin şekerim hem buraya hem ankaraya
allah hayırlı doğumlar nasip etsin sağlıkla al bebeğini kucağına inşallah sen kötü şeyleri düşünme bence rahat olmaya çalış bebeğine de yansımasın bu endişelerin ben güven hastanesinde sedat cömerte gidiyorum hem hastaneden hem de doktorumdan çok memnunum doğumumda gayet güzel geçti 6saat kadar sancıyı çekip sonra epidural sezeryanla doğum yaptım :) inan bana korkacak hiçbir şey yok bebeğini gördüğün an herşey aklından uçup gidiyor zaten

Merhaba,

Ben de 2010'un son annelerinden biri olacağım sanırım.. 22 Aralık'ta bir oğlum olacak. :emir_bebek: 26 yaşındayım. Mesa Koru'da oturuyorum. Şubat ayında evlendim ve Ankara'ya geldik eşimin işi nedeniyle. Buralarda hiç tanıdığımız yok mafoldumben Zor bir hamilelik geçiriyorum, tiroid eksikliği, demir eksikliği, geçmeyen mide bulantıları.. bir de üstüne doğum korkusu.. kuzenimi 25 yaşında doğumda kaybettik bu korkuyu üzerimden atamıyorum.. sizler tecrübelisiniz doğumu nerelerde yaptınız? iyi bir doktor hastane öneriniz var mı?

mrb canım hoşgeldin bende zor bir hamilelik geçirdim hiç korkma bendede aynı korkular vardı ama bebişini kucağına alınca hepsi geçiyo ben medicana hastanesinde sezeryanla oldum gerçekten bana orda çok destek oldular şimdiden hayırlı doğumlar sana

baktım,pek tatlı maşallah,bikinisi de pek yakışmış...Saçlarını da pek güzel yapmışsın annesi yerimseniben
tesekkurler
İnşallah ileride benimde bir kızım olurda,bende böyle süsler püslerim bayanssulusmile
insallah
slm kızlarr benım bebıs cok kucuk oldugu ıcın boyle ara sıa gırebılıorum kusura bakmayın:) bana yakın kıms yokmu yaa sole bebıslerı tanstırıp gezdırcgımız bırbırımıze arkadas olabılecegımız?
nerde oturuyon
Merhaba,

sana sonra yazacam sımdı iftar
nerde fotolar ben görmedim

nısan bebeklerının fotolarında
orayada yazıyonya nısan annelerının altında

Merhaba,

hoşgeldin canım allah bebişini sağlıcakla kucagınıa almayı nasip etsin dogum korkuları ister istemez insanın kafasına yer ediyo ama hiç bunları düşünme emir bebeği kollarına alacagın zamanı düşün gurbette olmanda çok zordur eminim ama alışıyo zamanla insan kuzenin içinde çok üzüzldüm başınız sağolsun allah ailesine sabırlar versin eger anlatmak zor gelmezse neden kaybettiniz .benim 3 tane ogluşum var 3.bebişimi lokman hekim hastanesinde doguracaktım sürekli oraya gittim ama benim oglan biraz erken davranınca dünyayay gelmek için zekaria tahir burak hastanesinde dogum yaptım eger özel bi dr gideceksen bence dogum üzerine olan hastanelerden birine git etlik yada zekai tahir burak gibi sonuçta sürekli gittiğin dr dogumunada girebilir.ama özel hastanelerdende önerebilecegim medicana batıkent bilgitıp ve lokman hekim bunlara giden arkadaşlarda çok memnun tekrardan hoşgeldina.s.

bende gıtsem fena olmaz

aleyna büyük kızındı değilmi geçmiş olsun canım umarım çok çabuk bi sürede atlatır.evt bence her eve bi pskolog destegi şart yaa kızının resimlerini bulamamıştım ama nisan annelerindeymiş şimdi bakıyorum

Back
X