2010 Ankara anneleri

bız ıyıyık sevılaycım sen nasılsın kızıma karma ası yaptırdım bugun dr ates yapmaz dedı
insallah yapmaz:uhm::uhm::uhm:

geçmiş olsun canım benim oğlana ateş yapmamıştı bende iyiyimm iftara kadar vakit geçirmeye çalışıyorumm ama nedense g3eçmiyor bir türlü:1no2:

geçmiş olsun canım benim oğlana ateş yapmamıştı bende iyiyimm iftara kadar vakit geçirmeye çalışıyorumm ama nedense g3eçmiyor bir türlü:1no2:

zor bırazcık son dakkalarda kuran bılıyosan kuran oku ha bırde sebnem dergısı yaz googledan oku dını dergı çok guzel

kızlar bennunun resımlerını koydum 2010 nısan bebıslerının fotolarına
aylara göre paylasım yazıyonuz
bılmıyosanız dıye dedım

Son düzenleme:
zor bırazcık son dakkalarda kuran bılıyosan kuran oku ha bırde sebnem dergısı yaz googledan oku dını dergı çok guzel

kızlar bennunun resımlerını koydum 2010 nısan bebıslerının fotolarına
aylara göre paylasım yazıyonuz
bılmıyosanız dıye dedım

hımmm güzel bi dergiymiş son sayısına bi göz attımda sevdim bu dergiyi tşkr ederimi cqnımm paylaşımın için hayırlı iftarlarr

:oklava:günaydın kızlarr hayırlı cumalarr.nerelerdesiniz kızlar sesiniz solugunuz yok. özlem nasılsın üçüzler nasıl tatil ortamını sevdilermi sen iyi dinlenmişindir heralde.meltem sen de amasrada baya kaldın evinede burda hırsız girmiş çok geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur. bu arada bartınlımısın yoksa tatil içinmi kaldın amasrada bizde hersene mutlaka 1 günlüğünede olsa gi,deriz orayaank yakın oldugu için çok sessiz ve huzur veren bi ortamı var bu sene bebekten dolayı gidemedim seneye inş üffff sabah sabahhh çenem düştü yinee

günaydın kıslaar bnde yeni katıldım aranıza. meltem arkdaşımız davet etti bni buraya
teşekkürler meltem =)

:oklava:günaydın kızlarr hayırlı cumalarr.nerelerdesiniz kızlar sesiniz solugunuz yok. özlem nasılsın üçüzler nasıl tatil ortamını sevdilermi sen iyi dinlenmişindir heralde.meltem sen de amasrada baya kaldın evinede burda hırsız girmiş çok geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur. bu arada bartınlımısın yoksa tatil içinmi kaldın amasrada bizde hersene mutlaka 1 günlüğünede olsa gi,deriz orayaank yakın oldugu için çok sessiz ve huzur veren bi ortamı var bu sene bebekten dolayı gidemedim seneye inş üffff sabah sabahhh çenem düştü yinee

hayatım üçüzlerin keyfi yerinde...bi görsen onlardan rahatı yok....bende dinleniyorum valla...iyi oluyor...babamız gelicek bugün cok özlemiş bu tavşanları....yazlıgın maskotu oldular....sen ve bebişinde iyidir umarım...cok öpüyorum ikinizi...

günaydın kıslaar bnde yeni katıldım aranıza. meltem arkdaşımız davet etti bni buraya
teşekkürler meltem =)

hoşgeldin şekerim acayip sıcak bugün inşallah da kış da çok soğuk geçmez bu sıcaklara karşılık
herkesin keyfi yerindedir umarım :)) bye byeeeee

aslen kayserılıyım babam askerlını orda yapmıs oraya yerlesmıs neyazıkkı ben 6 yasındayken vefat ettı bızde ank geldık bartında abım yasıyo babamın ılk esınden amasrada abımın karısının kardesı var onlar ank hast gelıyolar bende yuzlu yuzlu kaldım evlerınde gıt gel amasra bartın 3 bucuk 1 kısı en az 15 gıdıs 15 dönus verıyorum cok kalmadım ya 19 gun cuk
teşekkürler meltem =)
yalan kullıyen yalan
madem öle tanıt arkadasım kendını nerde oturuyon ne iş yapıyon kaç beben var
hos gldın aramıza
bu arada yakınımda oturan abımlere zıyarete gıttım ben sımdı geldım
hoşgeldin şekerim acayip sıcak bugün inşallah da kış da çok soğuk geçmez bu sıcaklara karşılık
herkesin keyfi yerindedir umarım :)) bye byeeeee

insallah gaz parasına gucumuz yetmez vallaŞenizŞeniz

hayatım üçüzlerin keyfi yerinde...bi görsen onlardan rahatı yok....bende dinleniyorum valla...iyi oluyor...babamız gelicek bugün cok özlemiş bu tavşanları....yazlıgın maskotu oldular....sen ve bebişinde iyidir umarım...cok öpüyorum ikinizi...

ohhh aman deymeyin keyiflerine hııı en çok ta sana iyi olmuştur bolca dinlenmişindir bize gelince aynı evdeyizzz bebişimde aynı formundaa.s.

meltemcim başının sağolsun baban için allah geride kalanlara can beden sağlıpğı versinnn valla 19 günde iyi kalmışın boşver çocuklarla okadar yolu çakiyon iyi olmuş sende bol bol dinlenmişindirr

sevılay merhaba naber
aslında fazla dınlenılmıyo ama bebekle aleyna için iyi oldu salı psıkolaga gıttıkm ıyıye gıttıgını söyledı bunaa çok sevındım salı gunu halasına bıraktım onu bugun babası getırecek
amasraya gıdersen seneye senın gıttıgın tarıhe ayarlayım orda bulusalım barı
sen etımesguttaydın degılmı yanlıs mı hatırlıyorum

Son düzenleme:
Back
X