Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hepinize hatırlı günle kızlarrr keyifler nasıllla.s.
a.s.
HEPİNİZE HAYIRLI GÜNLER KIZLARRR.. KEYİFLER VE BEBİŞLER NASILLL
bız ıyıyık sevılaycım sen nasılsın kızıma karma ası yaptırdım bugun dr ates yapmaz dedı
insallah yapmaz:uhm::uhm::uhm:
geçmiş olsun canım benim oğlana ateş yapmamıştı bende iyiyimm iftara kadar vakit geçirmeye çalışıyorumm ama nedense g3eçmiyor bir türlü:1no2:
zor bırazcık son dakkalarda kuran bılıyosan kuran oku ha bırde sebnem dergısı yaz googledan oku dını dergı çok guzel
kızlar bennunun resımlerını koydum 2010 nısan bebıslerının fotolarına
aylara göre paylasım yazıyonuz
bılmıyosanız dıye dedım
klava:günaydın kızlarr hayırlı cumalarr.nerelerdesiniz kızlar sesiniz solugunuz yok. özlem nasılsın üçüzler nasıl tatil ortamını sevdilermi sen iyi dinlenmişindir heralde.meltem sen de amasrada baya kaldın evinede burda hırsız girmiş çok geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur. bu arada bartınlımısın yoksa tatil içinmi kaldın amasrada bizde hersene mutlaka 1 günlüğünede olsa gi,deriz orayaank yakın oldugu için çok sessiz ve huzur veren bi ortamı var bu sene bebekten dolayı gidemedim seneye inş üffff sabah sabahhh çenem düştü yinee
günaydın kıslaar bnde yeni katıldım aranıza. meltem arkdaşımız davet etti bni buraya
teşekkürler meltem =)
günaydın kıslaar bnde yeni katıldım aranıza. meltem arkdaşımız davet etti bni buraya
teşekkürler meltem =)
teşekkürler meltem =)
teşekkürler meltem =)
aslen kayserılıyım babam askerlını orda yapmıs oraya yerlesmıs neyazıkkı ben 6 yasındayken vefat ettı bızde ank geldık bartında abım yasıyo babamın ılk esınden amasrada abımın karısının kardesı var onlar ank hast gelıyolar bende yuzlu yuzlu kaldım evlerınde gıt gel amasra bartın 3 bucuk 1 kısı en az 15 gıdıs 15 dönus verıyorum cok kalmadım ya 19 gun cukklava:günaydın kızlarr hayırlı cumalarr.nerelerdesiniz kızlar sesiniz solugunuz yok. özlem nasılsın üçüzler nasıl tatil ortamını sevdilermi sen iyi dinlenmişindir heralde.meltem sen de amasrada baya kaldın evinede burda hırsız girmiş çok geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur. bu arada bartınlımısın yoksa tatil içinmi kaldın amasrada bizde hersene mutlaka 1 günlüğünede olsa gi,deriz orayaank yakın oldugu için çok sessiz ve huzur veren bi ortamı var bu sene bebekten dolayı gidemedim seneye inş üffff sabah sabahhh çenem düştü yinee
yalan kullıyen yalangünaydın kıslaar bnde yeni katıldım aranıza. meltem arkdaşımız davet etti bni buraya
teşekkürler meltem =)
hoşgeldin şekerim acayip sıcak bugün inşallah da kış da çok soğuk geçmez bu sıcaklara karşılık
herkesin keyfi yerindedir umarım :)) bye byeeeee
teşekkürler meltem =)
hayatım üçüzlerin keyfi yerinde...bi görsen onlardan rahatı yok....bende dinleniyorum valla...iyi oluyor...babamız gelicek bugün cok özlemiş bu tavşanları....yazlıgın maskotu oldular....sen ve bebişinde iyidir umarım...cok öpüyorum ikinizi...