evet meltemcim çaganıma düşünüyorum....çok şirin maşallah...görümcemde hamileymiş kızım olursa ogluna veririm diyor allah yazdıysa bozsun...almam onun kızınıda hiçbişeyinide...
öle deme he he de buyuk konusm ayuzune karsı allah yazarda kısmet de gıtsın
valla canım gecen hafta eşim geldi yazlıga büütn düzenimiz degişti...o gelmeden önce bizim bi yemek düzeni falan vardı şimdi gelip gidip acık hava deniz acıktırıyo galiba ne yiycez ne yesek deyip duruyo annem garibimde onun gönlü olsun diye mutfaktan cıkmıyo kadın...bu tavşanlarda bakıcıyla bana kalıyo artık eskisi gibide uzun süre uyumuyolar pek giremiyorum girincede hemen cıkmak zorunda kalıyorum....
1 tanemı bakıcı gece napıyon
mrblar kızlar bende oğluşumda 5,5 aylık ben oturtuyorum basmaya gelince ben bastırmıyorum ama kaynanam sağolsun çok bastırıyo hatta yürütmeye bile çalışıyo ya bebekten dolayı arada girebiliyorum
ben bastırıyorumda oturtuyorumda hatta babası yere oturttu ellerıyle desteklıyo yuz ustu dusmeyım dıye 5 dakka fılan oturdu yurutuyorum bıle 5 6 adım
bazen bu büyükler pek bi işgüzar oluyor....bence uyarmalıısn sonuçta yaptıgı iyi bişey degil...
uyar anlamazkı cahıl sen ne anlıyon ben senın kocanı bılmem kac bebeyı buyuttum bak onlar bastılar oturdular bısey oldumu cevap hazır
peki kendisi eşini büyütürken bastırmış mı acep merak ettim ???
kesın bastırmıstır
valla şekerim hiç sormadım hatta benim bebeğim doğar doğmaz ameliyathaneden çıktığı zaman gözünün rengi ne acaba deyip zorla gözlerni açmaya çalışmıştı ben ogün şok olmuştumyasakkelimeyasakkelime istediğin kadar uyar aman yine canım sıkıldı bak
normaldır garıbım ne bılsın ılerıde rengının degıscenı
slm canımm nasılsın sende ortalarda yoktun facedede hiç gözükmüyosun istanbulamı gittin şu aralar ramazan nedeniyle davet filan işleri var ama bayramdan sonra bekliyorum kahveye aslında şimdide buluşabiliriz ama oruç tuttugum için biraz zor olur ee sen gelince hazırlık filan yapmam lazım :içelim: b
hop hop kım kıme kave ıcmeye gıdıyo ben anlamadım
ben orucu bozar gelırım
amanın noldunuz beşik kertmesimi yaptınız ayoll anam bi kızım olmadıki şöyle istemeye gelsinler üçtane oğlan hepside benden ev araba istiyo kızları olanlarrr bide ben isteyeydimya senağlama
dogur benım gıbı kısırmı kaldın
evt kızlarr bana gelince 2 gündür bizde çağnın dişleriyle ugraşıyoruz ama bi türlü patlatamadı boyna ağlayıp duruyo herzamanki gbi aman tam onu susturuyorum bu sefer öbür oğlanlar birbirine giriyo onları yatıştırıırken çağan tekrar uyanıyo anlıyacagınız evin içinden ağlama sesi hiç eksik olmuyo ben desen kafayı yimiş duruma geldim bu sene bunaldıgım kadar hiç bi zaman bunaldıgımı hatırlamıyorum iyi bir tatile ihtiyacım var ama eminimki ordada rezil olacam şuanda bile birbirlerini yiyolar yanımda adı güreş yapıyolarmış ha kızlar bu arada bayramdan sonra eylül yada ekimde bi buluşma yapalım olmazmı ha bide facebook kullanan arkadaşlar varsa beni ekleyebilirler sevilşay şahin diye facede 2010 mart anneleri grubu var oradan bulabilirler şimdilik bu kadar kıslarrr hepinizi öpüyorum bebişlerinizide mis gibi kokluyorummma.s.a.s.
allah yardımcın olsun senı burda bulamıyoz face de nasıl bulak arada buraya ugra yeter
özletme kendını
ya meltem ne profilime nede buraya resim yüklemeyi beceremiyorum bi türlü hep sorun gider diyo nasıl yüklüyorsunuz yaa
msn acılmadımı hala özelden msn nı yaz anlatarım ben sana yada kave ıcmeye gelınce göstererem tabı cagırırsan
ya kızlar ya hergun bole olsun yazalım ın cın top oynuyo
sık sık gelın hhhhhhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bugunede masallah bı çıgdem yok çıgdem mesa koruda oturuyomus özlem sana yakın degılmı
ha kızlar herkes baktı heral bennuya
tesekkurler yorumlarınıza
bennuya hergun yogurt seftalı muz uzum incır vs yedırıyorum
sız yedırıyonuzmu bebeklerınıze
hadı byby:enbuyukkk::enbuyukkk: