2010 Ankara anneleri

ay unutulmaz anılar tesekkur ederım kızlar
masallah masalllah bıde bıze ugrasana

ay ben fırsat bulsam da seyretsem basladıgı gunden berı hep unutuyorum hatırladıgımdada mutlaka işim oluyo

tv hıc alakam yok
[sıze="2"]meltem bugün erken uyumuşun canım hayırdır gözler burda seni arıyor[/sıze]
evet ya koca varken fazla gırmıyom
[sıze="2"]bu arada kızlar sizler bebişlerinizi özel hastaneyemi götürüyısunuz[/sıze]
yooooooooo bız saglık ocana gıdıyruzzz
merhaba arkadaşlar, topiği yeni gördüm. Ben de 2010 mayıs annesiyim. 18 mayıs'ta oğlum ömer çağan dünyaya geldi. Hepimizin çocuklarını allah sağlıkla bağışlasın inşallah.
hos gelmıssıın aramıza allah bagıslasın bebegını
[sıze="2"]tama canım burdan çıkıyorum her kez gitti zaten ordan konuşuruz[/sıze]

ekledim ama ç.dışısın sanırım neyse artık ben de gideyim yemek hazırlamaya hayırlı geceleeeer

gunaydınlar kızlar guzel gun hepımızı bekler
kolay gele herkeslere

sevılay halıları ser içine mıçmaya gelcezzzzzzzzzzzzzzz

günaydın canım ayy yok bayrama kadar sermiycem bayram temizliğinede başlamış olurum bu arada siz gelinte tek mıçın anacım canınız sağolsun

kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz tam 10 seneyi bitirmiş oluyoruzzz bakalım benim kociş hatırlayacakmı

seni hastalığımda sağlığımdada yanımda görmeliyim
güneşin düğduğunuda battığınıda senle izlemeliyim
yanabilir saltanatlar olsun yeniden yaparız
BİZDE BU SEVDA SÜRDÜKÇE ÖLSEKTE YANYANAYIZZZZ

içimden geldi çok seviyorum bu şarkıyı

Ben de sincan lokman hekime götürüyorum kızımı. Zübeyde hanıma gidiyoruz gayet igili bi doktor. Başka lokmanhekime giden var mı?

masallaha.s.

nıce yıllara

nice mutlu yıllara canım:dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…