jale facede gözükmüyosun senin eşin neiş yapıyo
ay unutulmaz anılar tesekkur ederım kızlarbnde aynı derttnmuzdibim.bennu haımda emklemeye başde he hadi gözün aydın.benim oğlanda oturma odasına i bırakıyom tlaadığı yer kalmıyo balkonda eşi olmsaoraya bilçıkacak geçen günmutfaktaken bi bakıyım dedim i de negörüyüm bzim bil televiyona bğlı klavyeddddddyreydi klavyeninüzerne çıkmızbide boylu noyncccc uzanmış dymeikyfme diyohemen fotaf minesiniiiiiikapığım ibi resmisi çektim çok komkt ama
masallah masalllah bıde bıze ugrasana[sıze="2"]evet kızlar gelelim ben bugün neler yaptı niye hiç ortalarda görünmedim sabah beim oğlanın altını açtım abilerinin odasında bende o sırada sessizken halıları çırpıyım dedim ben halıları çırpana kadar içeri bi gittimki aman allahım benim oğlan halıya bi güzel mıçmışonuda süründüğü için herttarafa yaymış hemen onu banyoya attım bi güzel yıkadım komşuma indim onu orda uyutup bıraktım binadanda bi hortum buldum hadi o halıyı yıkayımdedim aman onu yıkamışken yolluklarıda yıkayım dedim sonra mutfaktı bide baktım salon hariç heryerin halısını yıkamışım nasıl hızımı alamadıysam anlıyacagınız öldüm yani çok yoruldum bide balkonda halı yıkamak ayrı bi yoruyo insanı alan dar olunca akşma oldu yemek hazırla yemekten sonra çaya misafir vardı baya yorgun bi gün geçirdim anlıyacagınız allahtan büyükler 3 gündür babannedede biraz rahatım işte böyle kızlar her tarafım agrıyo uyumak istiyorum ama malesef 3 kadar uyku yok malum ramazan ve sahur eşimi kaldırmam lazım sahura yyatarsam uyanamıyorum oyüzden sahura kadar oturuyorum ne uzun yazdım yine deilmi iiyi gecelr bebişlerede bol bol uykularrrrra.s.a.s.[/sıze]
yok yok mıçtırma heryerim ağrıyo valla sendemi gececilerdensin yaww ölüyorum uykusuzkluktan 3 te yemek hazırla 4 e kadar yatmaya çalış zaten sabah oldu 7 de çağan bey ayakta bide müge anlı başladı zaten kesinlikle 1 e kdar onu izlerim gündüz öğlende unutmabeni derken uyumayada fırsatım yok zannedersemm bünyede alıştı artık
tv hıc alakam yokha bu arada az önce eşimle pakistanda pazar günü 2 kardeşe yapılan linç videosunu izledik resmen hastalandık eşimle o nasıl bir vahşet biri 15 diğeri 17 yaşında iki kardeş hafızlarmış çocuklar tüylerim diken diken oldu mideme kıramplar girdi üzüntüden allah kahretsin böyle insanları böyle canilik böyle müslümanlık olmaz yazıklar olsunnn
evet ya koca varken fazla gırmıyom[sıze="2"]meltem bugün erken uyumuşun canım hayırdır gözler burda seni arıyor[/sıze]
yooooooooo bız saglık ocana gıdıyruzzz[sıze="2"]bu arada kızlar sizler bebişlerinizi özel hastaneyemi götürüyısunuz[/sıze]
hos gelmıssıın aramıza allah bagıslasın bebegınımerhaba arkadaşlar, topiği yeni gördüm. Ben de 2010 mayıs annesiyim. 18 mayıs'ta oğlum ömer çağan dünyaya geldi. Hepimizin çocuklarını allah sağlıkla bağışlasın inşallah.
[sıze="2"]tama canım burdan çıkıyorum her kez gitti zaten ordan konuşuruz[/sıze]
Sen onlıne gözukmuyodunkı
kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz tam 10 seneyi bitirmiş oluyoruzzz bakalım benim kociş hatırlayacakmı
seni hastalığımda sağlığımdada yanımda görmeliyim
güneşin düğduğunuda battığınıda senle izlemeliyim
yanabilir saltanatlar olsun yeniden yaparız
BİZDE BU SEVDA SÜRDÜKÇE ÖLSEKTE YANYANAYIZZZZ
içimden geldi çok seviyorum bu şarkıyı
kızlar bugün bizim evlilik yıldönümümüz tam 10 seneyi bitirmiş oluyoruzzz bakalım benim kociş hatırlayacakmı
seni hastalığımda sağlığımdada yanımda görmeliyim
güneşin düğduğunuda battığınıda senle izlemeliyim
yanabilir saltanatlar olsun yeniden yaparız
BİZDE BU SEVDA SÜRDÜKÇE ÖLSEKTE YANYANAYIZZZZ
içimden geldi çok seviyorum bu şarkıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?