2010 Ankara anneleri

gunaydınlar kızlar guzel gun hepımızı bekler
kolay gele herkeslere

sevılay halıları ser içine mıçmaya gelcezzzzzzzzzzzzzzz
kaydirigubbakcemile3 :roflol: delikafadulden naniknanik sempatiksalakcinni

benim yaptığım videoyu izlemişmiydin sevilaaay bu şarkıyla video yapmıştım face'de var ben de çok severim bu şarkıyı

nice yıllara opuyorumnanaktan

Ben de sincan lokman hekime götürüyorum kızımı. Zübeyde hanıma gidiyoruz gayet igili bi doktor. Başka lokmanhekime giden var mı?

bende ilk başta 3 kere oraya götürdüm biri gülden hanımdı zannedersem bi tanesi zenci bi dr vardı oda alibey öbürünün adını hatırlamıyorumm oda erkekti ama hamileliktede hep oraya gittim başak hanıma oda çok iyi bir kadın dogumcu

nerdesiniz annişleeeer napıyosunuuuz
elişi mi :hulya: yemek mi cokacimcoook

-------------------------------------------------------------
face den eklemek isteyen varsa ekleyebülüü
http://www.facebook.com/jjale

ben geldim yarın kalabalık bi gurubu iftar yemeğine davet ettim komşumla yaprak sarıyoduk sabah beri ha bu arada birazda sizin için sardım

gunaydın hayırlı cumalar kızlar ne var ne yok neler yapıyosunuz
keyıfler nasıl
bennu herzamankı gıbı 7 30 da uyandırdı benı allahtan oruc degılım
bı bakınayım oruc degılkene temızlık yapayım 2 yollugum var belkı yıkarım

günaydın herkese :) maşallah size kızlar vallahi halı yıkamaya bile vakit buluyosunuz, süper hihoyyyt
Ben bunalımlardayım bu aralar çarşamba göreve başlayacağım, bebeğimi nasıl bırakaağım bilemiyorum. Bırakırsam benden soğuyacakmış beni unutacakmış gibi geliyor, nasıl atacağım bu psikolojiyi üzerimden bilmiyorum offffsenağlama

ayy olur mu öyle şey canım yaa hiç kimse annenin yerini dolduramaz
günde 1 saat bile görse unutmaz hiç boşuna kafana takma bence
emziriyo musun peki?
e kim bakacak ki bakıcı mı babaanne-anneanne falan mı

ayy olur mu öyle şey canım yaa hiç kimse annenin yerini dolduramaz
günde 1 saat bile görse unutmaz hiç boşuna kafana takma bence
emziriyo musun peki?
e kim bakacak ki bakıcı mı babaanne-anneanne falan mı

Emziriyorum canım ama süt pompası aldım sağıp bırakıcam ona. Zaten yarım gün ayrı kalacağız, babaannesi bakacak.Kayınvalidemin bebeği kendine alıştırmasından korkuyorum çoko eğimli çünkü buna. Bakalım neler yaşayacağız

mrblar herkese hayırlı cumalr canım hiç canını sıkma kayınvaliden kendine alıştırsa bile annenin yerini kimse tutamaz zaten bebekler herzaman anne sıcaklığını arar bebeğin anneden soğuma gibi durumuda olmaz aksine sen işten geldiğin zaman sana daha çok sarırır allahtan seninki yarım günmüş şanslısın ben şuan doğumdan dolayı çalışmıyorumda bebeğin büyemesini bekliyorum başlasamda benim iş saatim dfaha yoğun olcak sabah 7 akşam 7 benimde kayınvalide bakacak valla benimkide senin ki gibi eğilimli ben de şimdiden düşünüyorum bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…