ben özlemem herhaldelmaz: Karşımızda inşaat var,adamlar taramalı tüfekle geziyorlar,geçenlerde kahve yi kurşuna dizdiler.Belki de bizim mahalle kötüdür bilmiyorumkismile
biliyorum,aydede nin olduğu cadde değil mi?Kız meslek lisesi falan var
sincanda 5 yakın poliklinik gezdik bilgi tıpada gittik 125 büyüklere istedi 180 de çağana istedi ayrıca oranın kendi dr yapıyomuş sünneti herhangi bi hastaneye bağlı değilmiş 23 nisanda öle bide damla tıpa ve lokman hekime gittik lokman hekimde 300 tl istedi bize en uygun aydede geldi dr güvenilir olunca bizle birklikte komşumuzda yaptırdı orda şimdi bayramdan sonra 3 kişi daha yaptıracak orda yani biz çok memnunuz dr ve çalışanlar çok ilgili ve çok temiz bi yer ben sadece tavsiye edebilirim bi gitgör istersen
törekent hangisi fatihin ordakimi yoksa sincandaki dubleks törekent varya oramı
biliyorum orayı,Eren 26 günlükken gitmiştik sarlık için.Güzel ilgilenmişti doktor,yarın eşimle bi konuşmaya gidelim olmazsa.
evet o hizada bebekler için süsler felan var belki görmüşsündür
aydedenin dışardan getirdikleri hep iyi doktorlar geneldede askeriyeden geliyorlar evet ben kendi kadrolularını dedim sürekli çalışanları
fatih te ki dublexs evler var ya orası
bide ne kadar erken kestirirsen okadar iyi benim 3 oğlan vardı biliyosan en erken ufaklık iyileşti bize yaradı bile sünnet boyna uyudu valla hiçbir agrı sızı ağlama olmadı çok rahattık yani
inşallah bizimkide öyle rahat olur :Saruboceq:
dilek jaleyi facede gördünmü hiç bugün
bilmiyorum ki daha yeni açtım faceyi,evde yoktuk bugün.
inş canımm ben en çok çağandan korkuyodum küçük ya kıyamadım abileri kesilirken dr heran vazgeçebileceğimi söyledim hani kalıdırramaz diye düşündüm ama iyikide yaptırmışım
kızlar sizde sahurumu bekliyorsunuz yoksa uykunuzmu kaçtı
kısmet olursa bende yaptırayım,hem dedğin gibi bizimkininde çabuk iyileşirse daha iyi olur.Çok mu uzun sürüyor işlem
Sahuru bekliyorum,eşim yemeğini yesin ortalığı toplıcam.
yokk uzun değil yani yarım saat sürmüyor bi yarım saatte gözlem odasında tutuyolar hani kanama filan olacakmı diye basitti yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?