2010 Ankara anneleri

ben özlemem herhalde lmaz: Karşımızda inşaat var,adamlar taramalı tüfekle geziyorlar,geçenlerde kahve yi kurşuna dizdiler.Belki de bizim mahalle kötüdür bilmiyorumkismile

aynen benim oturdugum yer şimdi öyle sincanda sitede oturuyodum çocuklarımda çok rahattı şimdi onlar bile çok zorlanıyor alışmakta

biliyorum,aydede nin olduğu cadde değil mi?Kız meslek lisesi falan var

evet o hizada bebekler için süsler felan var belki görmüşsündür
aydedenin dışardan getirdikleri hep iyi doktorlar geneldede askeriyeden geliyorlar evet ben kendi kadrolularını dedim sürekli çalışanları

biliyorum orayı,Eren 26 günlükken gitmiştik sarlık için.Güzel ilgilenmişti doktor,yarın eşimle bi konuşmaya gidelim olmazsa.

biliyorum orayı,Eren 26 günlükken gitmiştik sarlık için.Güzel ilgilenmişti doktor,yarın eşimle bi konuşmaya gidelim olmazsa.

bide ne kadar erken kestirirsen okadar iyi benim 3 oğlan vardı biliyosan en erken ufaklık iyileşti bize yaradı bile sünnet boyna uyudu valla hiçbir agrı sızı ağlama olmadı çok rahattık yani

evet o hizada bebekler için süsler felan var belki görmüşsündür
aydedenin dışardan getirdikleri hep iyi doktorlar geneldede askeriyeden geliyorlar evet ben kendi kadrolularını dedim sürekli çalışanları

Belki gülhane de yapıyordur,haftaya emar çektiricem,oraya da sorarız.

inş canımm ben en çok çağandan korkuyodum küçük ya kıyamadım abileri kesilirken dr heran vazgeçebileceğimi söyledim hani kalıdırramaz diye düşündüm ama iyikide yaptırmışım

kısmet olursa bende yaptırayım,hem dedğin gibi bizimkininde çabuk iyileşirse daha iyi olur.Çok mu uzun sürüyor işlem

kısmet olursa bende yaptırayım,hem dedğin gibi bizimkininde çabuk iyileşirse daha iyi olur.Çok mu uzun sürüyor işlem

yokk uzun değil yani yarım saat sürmüyor bi yarım saatte gözlem odasında tutuyolar hani kanama filan olacakmı diye basitti yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…