neresinde oturdunuz.sincanın tek sevdiğim yönü çarşı pazar ayağımzın altında o onun dışında sevmiyorum ama evimiz burda iş yerimiz burda mecburen burdayız
siz neresinde oturuyosunuz ben atatürk mahallesindeyim
bayramdan sonra bende düşünüyorum oğlumu sünnet ettirmeyi,saz yasak da uyan pek yok,bizim burda çalıyorlar...
saz yasak ve hemen gelip ceza yazıyorlar sadece sincanda var keçiörende felan her yerde çalınıyor
ben burdayım da diğerleri yok galiba akannehir
Pınarbaşı mahallesinde oturuyorum bende
bende sevmiyorum Sincan ı,evimiz var diye mecburen oturuyoruz işte....
bencede ettir fazla büyümeden ilgilenirsen aydede polikiliniği var sincanda gatanın dr yapıyor çok memnunum fiyatıda uygun 125 tl
bizimde iş yerimiz pınarbaşındaydı yani öle geçiyodu 12 ye döndüğü yerde 6 ay önce taşıdık santral mağazası kiler var biliyormusun orayı ordaydık bizde
bizimde iş yerimiz pınarbaşındaydı yani öle geçiyodu 12 ye döndüğü yerde 6 ay önce taşıdık santral mağazası kiler var biliyormusun orayı ordaydık bizde
Bilgi tıp merkezini düşünmüştüm bende,150 civarıydı yanılmıyorsam fiyatı.Zaten bebek konusunda çok korkak biriyim ben,1,5 ay öncesine kadar üstünü bile değiştiremiyordum bir yerini inciticem diye.Nasıl sünnet ettiricem bilmiyorum bilmiyorumkismile
yaw aslında bende sevmiyordum ama etimesgut sincandanda beter keşke geri sincanda olsam diyorum en azından orda bi çevrem arkadaşlarım vardı 8 senede orda oturmuştum yani alışmıştım artık oraya
aile pastanesinin ordaki mi ?
ben Törekenti seviyorum sessiz sakin,belki de çocukluğum orda geçti diyedir.Evleneli 14 ay oldu daha alışamadım Sincan a
evet orda eczane var onun aşşağısında nakış çeyiz üzerineydi
yakın sayılırız,bizim evde yukarı da tercih mağazasına yakın
bende batıkentti seviyorum çocukluğum orda geçti insan alışınca zor oluyor ama eminim arkadaşın dediği gibi etimesguta felan gitsem burayı özlerim
biz taşındık ama ordan şimdi vatan caddesindeyiz evser var biliyomusunuz a 101 var ordayız hemen
Bilgi tıp merkezini düşünmüştüm bende,150 civarıydı yanılmıyorsam fiyatı.Zaten bebek konusunda çok korkak biriyim ben,1,5 ay öncesine kadar üstünü bile değiştiremiyordum bir yerini inciticem diye.Nasıl sünnet ettiricem bilmiyorum bilmiyorumkismile
ben Törekenti seviyorum sessiz sakin,belki de çocukluğum orda geçti diyedir.Evleneli 14 ay oldu daha alışamadım Sincan a
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?