2010 Ankara anneleri

bende sevmiyorum Sincan ı,evimiz var diye mecburen oturuyoruz işte....

yaw aslında bende sevmiyordum ama etimesgut sincandanda beter keşke geri sincanda olsam diyorum en azından orda bi çevrem arkadaşlarım vardı 8 senede orda oturmuştum yani alışmıştım artık oraya

bencede ettir fazla büyümeden ilgilenirsen aydede polikiliniği var sincanda gatanın dr yapıyor çok memnunum fiyatıda uygun 125 tl

Bilgi tıp merkezini düşünmüştüm bende,150 civarıydı yanılmıyorsam fiyatı.Zaten bebek konusunda çok korkak biriyim ben,1,5 ay öncesine kadar üstünü bile değiştiremiyordum bir yerini inciticem diye.Nasıl sünnet ettiricem bilmiyorum bilmiyorumkismile

bilgi tıp daha iyi bencede aydedeyi hiç sevmiyorum oğlumu sünnet ettirdim 10 aylıktı ağladıkanama başladı ne yapacağımı şaşırdım hemen aydedeye götürüm bize çok yakın sünneti nerde yaptırdınız dedi böyle olmamış gibi bi ifade takındı ve biz bakamayız nereye yaptırdıysanz oraya götürün dedi doktorlarıda iyi değil ama 23 nisan çocuk polikliniği var ordakiler hep uzman

yaw aslında bende sevmiyordum ama etimesgut sincandanda beter keşke geri sincanda olsam diyorum en azından orda bi çevrem arkadaşlarım vardı 8 senede orda oturmuştum yani alışmıştım artık oraya

ben Törekenti seviyorum sessiz sakin,belki de çocukluğum orda geçti diyedir.Evleneli 14 ay oldu daha alışamadım Sincan a

ben Törekenti seviyorum sessiz sakin,belki de çocukluğum orda geçti diyedir.Evleneli 14 ay oldu daha alışamadım Sincan a

bende batıkentti seviyorum çocukluğum orda geçti insan alışınca zor oluyor ama eminim arkadaşın dediği gibi etimesguta felan gitsem burayı özlerim

bende batıkentti seviyorum çocukluğum orda geçti insan alışınca zor oluyor ama eminim arkadaşın dediği gibi etimesguta felan gitsem burayı özlerim

ben özlemem herhalde lmaz: Karşımızda inşaat var,adamlar taramalı tüfekle geziyorlar,geçenlerde kahve yi kurşuna dizdiler.Belki de bizim mahalle kötüdür bilmiyorumkismile

sincanda 5 yakın poliklinik gezdik bilgi tıpada gittik 125 büyüklere istedi 180 de çağana istedi ayrıca oranın kendi dr yapıyomuş sünneti herhangi bi hastaneye bağlı değilmiş 23 nisanda öle bide damla tıpa ve lokman hekime gittik lokman hekimde 300 tl istedi bize en uygun aydede geldi dr güvenilir olunca bizle birklikte komşumuzda yaptırdı orda şimdi bayramdan sonra 3 kişi daha yaptıracak orda yani biz çok memnunuz dr ve çalışanlar çok ilgili ve çok temiz bi yer ben sadece tavsiye edebilirim bi gitgör istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…