2010 Ankara anneleri

gunaydın kızlar
kızımı dun aksam 8 30 da zor uyuttum
derdı neydı anlamadım
zor sevılaycım 3 cocuk kolaymı
kazaramı yaptın caganı
kız bu kulubun ötekı üyelerı nerde 4 5 kısı konusuyok
merak edıyo ınsan ya

ben burdayım da bnm ufaklık henüz doğmadığı için uyumadı, huysuzlandı aşıya gitik gibi şeyler yazamıyorum ki tecrube de yok yorum yazamıyorum.. gidebileceğimiz akraba vs de yok ankarada.. ay kıskanıyorum sizi bazennn :)

benim minik yafrum sadece tekmeliyoo o kadar

ay çigdemcıgım kıyamam sana
o gunlerde gelecek hayırlısıyla bana gel çıgdemcıgım
trene yakın bıyere gıt bın trene gel bana sıncan son ıstasyonda ın geler alarım ben senı
tekmelesın zaten tekmelemesı saglıgına işaret az kaldı
aman nar suyunu unutma yoksa zor gecer geceler gunduzler

naptın kızz aşınız nasıl geçti anlatsana anam bişeyden de geri kalmıyon ne robotu tanıdıkmı gelenler onlar çok pahalı oluyo kızzz

dün sabah aşımızı olduk gündüz iyiydi hiç bi sorun yoktu ama aşıdan 12 saat geçince ateşlenmeye başladı o yüzden gece giremedim foruma
ateşi 38.2'ye kadar çıktı 3 bacaktan bi de ağızdan damla olarak 4 aşı oldu sol bacaktan 2 tane olduğu için ağrı yapıyor sanırım şu saat oldu bacağına dokununca ağlıyo hala kuzum mafoldumben şurubun etkisi geçtikçe ateşi de yükseliyo
çok şükür erkene alındı aşı yoksa perişan olurdum bayramda.... normalde arefe günüydü hemşire arayıp çağırdı "aşılar geldi yaptırabilirsiniz" diye

ayy kuzuum kıyamam ben sanaa
dişten kesin dilekcim mart bebeklerinden baya çıkaran oldu 4-5 aylıkken
bizde hareket yok çok şükür hala... hele şu aşıyla karışsaydı sıkıntıları mahvolurdu kuzum da ben de

oyy yerim minik yafrunu
ben çok özledim o tekmelemeleri yaa boshayallersmile
heralde hamile bayanlardan hariç hiç kimse tekme atılmaktan zevk almıyordur kaydirigubbakcemile3

[sıze="2"][ı]jalecim demekki zor bi aşıymışş 4 tane çok değilmi ayy nasıl kıyıyolarrbu aşıların daha hafifi yapılmalı bence çocuklara işkence ediyolar resmen ben 1 tane iğneye zor dayanıyom zavallı bebişler napsınn peki hemşire ateş filan yapar demişmiydi neyse bebişlerimizin sağlığı için geçmiş olsun arda kuzuyaaa[/ı][/sıze]

nar suyu niçun kız meltem anlat hele

[sıze="2"][/sıze]
kıymetini bil canım bu zamanların ve tekmelerin bol bol dinlen diyecem ama senin göbüş ne durumda bilmediğim için ben hamileliktede çok çektim kocaman bi göbüküm vardı tam 35 kiloya yakın kila aldım sürekli damardan kan veriyolardı yani hamileliktede agrıdan sızıdan nefes alamamaktan yakınıyodumm inş hayırlısıyla sende bebişini kucagına aldıgın yazılarıda burda okuruz canımm neyse şekerim bizde senin bi akraban bi arkadaşınız gelmek istersen her zaman beklerimm

YA BENİM HEPSİ KAZAYLA DİYECEM AMA İNANMIYCAKSINIZ HİÇBİRİNDEDE İSTEYEREK Bİ HAMİLELİK YAŞAMADIM BENİM BİDE 3.5 AYLIKKEN KARNIMDA ÖLDÜ Bİ BEBİŞ ÇÜŞ DİYECEKSİNİZ AMA:roflol::roflol:YANİ HERİF TÜKÜRSE HAMİLE KALIYORUMM O KARNIMDA ÖLENE SPRAİLLE KALMIŞIM.SONRA BATUHAN OLDU BATUDAN SONRA YİNE SPRAİL TAKTIRDIM ODA GEÇEN SENEYE KADAR KORUDU SONRA ODA KAYMA YAPMIŞ ÇIKARDILAR 1 AY DİNLEN GEL DEDİ DR AMA 1 AYY SONUNDA Bİ BAKTIMKİ HAMİLŞEYİMM:roflol::roflol:MOTOR GİBİYİM VALLA ŞİMDİ YİNE TAKTIRDIM HEP ALETİN YÜZÜNDEN OLDUGUNU BİLE BİLE TAKTIRDIM AMA BU SEFER ÖNLEM SIKIŞİMDİ RABBİM OLMAYANLARA NASİP ETSİN

EVT KIZLAR ŞİMDİDE BEN NE YAPTIĞIMI ANLATAYIM BUGÜN HER ZAMANKİ GİBİ SIRADAN VE YORUCU Bİ GÜNDÜ ODALARIN CAMLARINI SİLDİM PERDE YIKADIM BAYRAM TEMİZLİĞİ DENEN ŞEYY HİÇ AKIL SIR ERDİREMİYORUM BU BAYRAM TEMİZLİĞİNE AMA NEYSE TOPLUMA AYAK UYDURALIM:roflol:SANKİ BANA GELEN MİSAFİRLER YATAGIMA YORGANIMA KANEPEMİN ALTLARINA HALILARIMI ÇIRPTIMMI ÇIRPMADIMMI ONLARAMI BAKACAK SONUÇTA O TEMİZLİK GÜNLÜK OLUYO ZATEN ..NEYSE BİİZİMDE ÇAĞAN BEY ANASININ SÜRTÜKLÜĞÜ SAYESİNDE ÜŞÜTTÜ ZANNEDERSEM DÜN OPTİMUMA GİTTİK AKŞAM TERLEDİ İNDİ BİNDİ DERKEN SONUÇ İTİBARİYLE BUGÜN SÜREKLİ KUSUYOR HORTUM GİBİ MUBAREK MELTEM BİTKİSEL Bİ ÖNERİN OLABİLERMİ BANA ŞİMDİ 2 OĞLANDA UYUDU KOÇİŞTE BUGÜN İŞLERİN YOĞUNLUĞU NEDENİYLE İFTARA GELEMİYO BENDE BARİ TUVALET BANYO FAYANSLARINI SİLİYİM ŞİMDİLİK BU KADAR KIZLARRR HA BU ARADA SÜNNET İÇİN JALECİM OPTİMUMDADA KIYAFET BULAMADIM Bİ TANE BULDUM SEÇİLDE GÜZELDİ AMA 320 TL Dİ

kızlar iyi akşamlar....giremiyorum bayadır benim tavsanlar rahatsızlandı...şimdi yeni yeni iyiler...hepinizi bebişlerinizi cok öptüm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…