kızlar iyi akşamlar....giremiyorum bayadır benim tavsanlar rahatsızlandı...şimdi yeni yeni iyiler...hepinizi bebişlerinizi cok öptüm...
Ben de Eryaman da oturuyorum arkadaşlar. 21 haftalık hamileyim. Burayı daha yeni keşfettim. İnşallah oğlum olacak. Sizin tecrübelerinizden faydalanırım artık.
kızlar buyuk dogumda dogum yaptım ya eve dogum paketı göndermısler
2 huggues bez rozı
komılı bebek buyuk sampuan numunelerı
etı bıcı bebe 200 gramlık paket
sımdı geldı bıde arabada bebek var yazısı ama bızım arabamız yok kı
jele nerdesin kızzzz hadi meltemin işi varda sen nerdesinn:dance::roflol:
alalh kolaylık versin ve sabırr darıaadıdaaa baana olsunnya yaa bide bana sorrrrr
bızde senın adını bılmıyokbelinay iyi akşamlar nasılsın adını unuttum bennu diye hatırladım ama yanılıyor olabilirim alışana kadara idare edinsenin işinde zor çocuklar nasıl yaramazlarmı benim kızım 6 yaşında oğlum 3 ama kızım felaket bişi karıştırmadık deşmedik yer bırakmıyor deli ediyor beni
eh sevılay gazeteye radyoya da vereydın barıjele nerdesin kızzzz hadi meltemin işi varda sen nerdesinn:dance::roflol:
alalh kolaylık versin ve sabırr darıaadıdaaa baana olsunn
amın ınsallah
[maşaalhhhh pek tatalı bu yahuuu
alalah bagışlasın mletem
alalh kolaylık versin ve sabırr darıaadıdaaa baana olsunn
[maşaalhhhh pek tatalı bu yahuuu
alalah bagışlasın mletem
bizim iki gündür pc bozuktu bide ben gündüzleri çalıştığım için olmuyorum,işin kötü yanı benim kızım her yerde yaramaz
bızde senın adını bılmıyok
galıba sen benım sorularıma cvp yazmadın
benmeltem yanı ben kızım bennu fatma-aleyna
dıkker - dılek-muhammed eren
jale-cale-arda
belınay-sevılay-cagan batuhan dogukan
özeiceius-özlem-3 lerı var onunda caganda kızların adını unuttum normaller tup degıller
melısssss .... hala bılgılerını yazmadı ama hamıle bıle degıl ne işi varsa doguran karılarla annamadım ben
cakkaya-cıgdem-aralıkta doguracak-
est 47 topıgımıızzn kurucusu aslı onunda cagandı yanlıs hatırlamıyosam su an yok ortalarda
sımdılık bu kadar dıger karular bır görunup bır kaybolayolar
eh sevılay gazeteye radyoya da vereydın barı
tamam calecım veremde kapıya astıydım ınsalalh duruyodur
cok teşekkür ederim davet için.. inşallah bi gün gelebilirim.. dinlenmeye gelince; ben de çok kilo aldım daha 25. haftadayız ama ben 12 kilo aldım.. doktor 13-14 kiloyu geçmemen lazım demişti doğuma kadar.. . en fazla kilo alınacak döneme giriyoruz bi de.. böyle giderse 25-30u geçicem bende..sonra nasıl vericem o kiloları onu da bilmiyorum... bilmiyorumkismile
gelebilirseniz ben de beklerim :)
elınle bastır bakalım batıyomuselamlarrrr.....misafirim var akşama hazırlıklara başladım bende,oğluşun dişi patlamış sanırsam beyaz sert bişey değiyor elime.Bugun keyfi yerinde maşallah biraz önce hem emdi hemde 110 ml mama içti,keyfime diyecek yok valla çok mutlu oldum kaydirigubbakcemile3,hıçkırık tuttu ona sinirleniyor şimdi de
canım ben 25 kilo aldım hamileliğimde, kızım 3 aylık ve sadece 5 kilo fazlam kaldı. Diyet falan da yapmadım o koşuşturmacada hepsi gidiyor merak etme :)
iyi geceler.........
iyi geceler kızlarr...gece gece kuzumu hastaneye götürdük kakasında kan vardı. Ama allahtan korkulacak bişey yokmuş poposunda çatlak varmış merhem verdi doktor, zehirli ishal diye çok korkmuştum...:sinifsinif:
iyi geceler kızlarr...gece gece kuzumu hastaneye götürdük kakasında kan vardı. Ama allahtan korkulacak bişey yokmuş poposunda çatlak varmış merhem verdi doktor, zehirli ishal diye çok korkmuştum...:sinifsinif:
amşin sevialy seninde güzel yüregine göre rabim 3 ogluşunu bagışlasınminş canım allah gönlüne göre versinnn
bızde senın adını bılmıyok
jale-cale-arda
özeiceius-özlem-3 lerı var onunda caganda kızların adını unuttum normaller tup degıller
melısssss .... hala bılgılerını yazmadı ama hamıle bıle degıl ne işi varsa doguran karılarla annamadım ben
yaa toiğie kalıcı glemedim sadece ankaradayız diye destek verdim şeekr
ama hamiş olunca burya damlıcammm..........:)ne bilğisi yahuuCADIARZUişemi alcan beni:bbo:
[
amşin sevialy seninde güzel yüregine göre rabim 3 ogluşunu bagışlasınm
yok ogluma alcambızde senın adını bılmıyok
jale-cale-arda
yaa toiğie kalıcı glemedim sadece ankaradayız diye destek verdim şeekr
ama hamiş olunca burya damlıcammm..........:)ne bilğisi yahuuCADIARZUişemi alcan beni:bbo:
[
yahu arkadasım herkes adıyla yazısıyo sana ne dıycez
sen gecıcımısın ank
yoksam irkekmisen
neçün kimligini saklırsen
annamadım yawwwwwwww
bu resımdekı avrat senmısen
pek gözelde
saka bıyanada arkadasım dıye hıtap etmek ıstemıyorum o kadara.s.a.s.:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?