2010 Ankara anneleri

[yok ogluma alcam
yahu arkadasım herkes adıyla yazısıyo sana ne dıycez
sen gecıcımısın ank
yoksam irkekmisen
neçün kimligini saklırsen
annamadım yawwwwwwww
bu resımdekı avrat senmısen
pek gözelde

saka bıyanada arkadasım dıye hıtap etmek ıstemıyorum o kadara.s.a.s.:enbuyukkk:
önceki sayfayı okursan ismimi söylediggi görürürsün
hayır ibz 7 göbek anakralıyızsempatiksalakcinnineyini saklyayım şekrim anlamdıysan ben nediyim.. arkadaş deilizz çünküü etmeyebilirsinn canın saolsunnnna.s

bızde senın adını bılmıyok
galıba sen benım sorularıma cvp yazmadın
benmeltem yanı ben kızım bennu fatma-aleyna
dıkker - dılek-muhammed eren
jale-cale-arda
belınay-sevılay-cagan batuhan dogukan
özeiceius-özlem-3 lerı var onunda caganda kızların adını unuttum normaller tup degıller
melısssss .... hala bılgılerını yazmadı ama hamıle bıle degıl ne işi varsa doguran karılarla annamadım ben
cakkaya-cıgdem-aralıkta doguracak-
est 47 topıgımıızzn kurucusu aslı onunda cagandı yanlıs hatırlamıyosam su an yok ortalarda
sımdılık bu kadar dıger karular bır görunup bır kaybolayolar

süper olmuş bu :) evt ben çok fazla yazamıyorum ama elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum bazen kaçırıyorum muhabbeti baştan da okumaya vaktim olmuyor. ben biraz beceriksizim galiba bu ev işleri oğlum falan baya yoruyor. oğlumun adı aslan buarada.

teşekkür ederim canım..

evet meltemcim zorladıysa kendini ondan olmuştur dedi doktor.

HERKESİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN

çok geçmiş olsun ama dikkat edin o çatlaklar daha sonra çıkıntı yapıyo benim kızımda 2 yaşında felan başladı her tuvaletini yapışta kanıyordu doktora götürdüm yapıcak bişi yok dedi çatlaklar var ve çıkıntı oluşmaya başlamış dedi yani bağsur başlangıcı gibi 5 yaşına kadar böyle devam etti çocukta etkileniyodu her seferinde yine kanadı anne diye ama allaha şükür artık yok kendinden geçti

selamlarrrr.....misafirim var akşama hazırlıklara başladım bende,oğluşun dişi patlamış sanırsam beyaz sert bişey değiyor elime.Bugun keyfi yerinde maşallah biraz önce hem emdi hemde 110 ml mama içti,keyfime diyecek yok valla çok mutlu oldum kaydirigubbakcemile3,hıçkırık tuttu ona sinirleniyor şimdi de:1:

aa hayırlı olsun inciniz gerisini sıkıntısız çıkarır inşallah

iyi geceler kızlarr...gece gece kuzumu hastaneye götürdük kakasında kan vardı. Ama allahtan korkulacak bişey yokmuş poposunda çatlak varmış merhem verdi doktor, zehirli ishal diye çok korkmuştum...:sinifsinif:

geçmiş olsun bildiğim kadarıyla yediklerine ömür boyu dikkat etmesi gerekiyo artık... kabız olursa çok acı çeker yavrum yaa pek de minik daha

-------------------------------------------------------
haa bu arada melteeem melisdeniz'e demişsin ya adını yazmamışsın diye adım deniz diye yazmıştı ve de karşılıklı da konuşmuştunuz hatırlıyorum ben günahını alma kızın
önceki sayfalara baktım da buldum sen de bi bak istersen
sayfa 57

jale-cale-arda
özeiceius-özlem-3 lerı var onunda caganda kızların adını unuttum normaller tup degıller
melısssss .... hala bılgılerını yazmadı ama hamıle bıle degıl ne işi varsa doguran karılarla annamadım ben
est 47 topıgımıızzn kurucusu aslı onunda cagandı yanlıs hatırlamıyosam su an yok ortalarda

Meltem maşallahın var.. hepsini de öğrenmişsin :)

ay bnm oğluşumun hala ismi yok. bi karar verelim yazıcam buraya..
cakkaya-cigdem-aralıkta doğuracak- oğlu olacak-adı da şu olacak diye :emir_bebek:

Herkese günaydın bu arada..

jale-cale-arda

süper olmuş bu :) evt ben çok fazla yazamıyorum ama elimden geldiğince takip etmeye çalışıyorum bazen kaçırıyorum muhabbeti baştan da okumaya vaktim olmuyor. ben biraz beceriksizim galiba bu ev işleri oğlum falan baya yoruyor. oğlumun adı aslan buarada.
aslıcım senı görmek ne buyuk mutluluk
ya kendını sartlandır valla bızde bagımlılık yapıyo hergun su saatte bakacam de ya nıye actın o zaman topıgı tanıscaz bız az kaldı

aa hayırlı olsun inciniz gerisini sıkıntısız çıkarır inşallah

geçmiş olsun bildiğim kadarıyla yediklerine ömür boyu dikkat etmesi gerekiyo artık... kabız olursa çok acı çeker yavrum yaa pek de minik daha

-------------------------------------------------------
haa bu arada melteeem melisdeniz'e demişsin ya adını yazmamışsın diye adım deniz diye yazmıştı ve de karşılıklı da konuşmuştunuz hatırlıyorum ben günahını alma kızın
önceki sayfalara baktım da buldum sen de bi bak istersen
sayfa 57
hatırlamadım canım benım ne ulan su sayfa numaralarıyla almayı bana da ögret valla her yaptıgında sınır krızı gecırıyorum
ozaman melısdenız (denız ) özur dılerım tatlım
burada yazısırken ınsanlara ısmıyle hıtap etmek hosuma gıdıyor tek derdım o yanı
saka olsun dıye yazdımm yoksa erkekmısın dıye fılan
günaydınnnnnnnnnnnnnn...
sabah sabah kargalar kahvaltılarını yaptılarmı
sanada gunaydın
Ay inşallah ben de veririm :) moral oldu bu bana :)

jale-cale-arda

Meltem maşallahın var.. hepsini de öğrenmişsin :)

ay bnm oğluşumun hala ismi yok. bi karar verelim yazıcam buraya..
cakkaya-cigdem-aralıkta doğuracak- oğlu olacak-adı da şu olacak diye :emir_bebek:

Herkese günaydın bu arada..

sevıyorum ben bu topıgın karularunu da ondan adlarını ezberledım
ben kendıme yapılmasını ıstemedıgım bır seyı baskasına yapmam mesela bennu yu sız unutmayın dıye 2 de ır benım bebegım dıye yazmıyorum ılla bennu yazıyorum
nıye cunku
yarın bısey oldugunda senınkı kızmıydı erkekmıydı sorularını duymak ıstemıyorum
ta ılk bastan tanısalımkı unutulmayalım
bu arada benım mınık kelebegımın adını bılmeyen kaldımmı bu topıkte
kızlar sızı sevıyorum kendınıze ıyı bakın denızcım tekrar özur dalgın anım da okumusum galıba baksana sohbet bılem etmısız
evet bugun 5 gundur bennu gunduzlerı durmuyor
dun 9 da uyandı görumceme gıttık kayasa trenle yarım saat trende uyudu ve ıftardan nıce sonra uyuttum
10 dak uyuyor uyanıyor dısıne baglıyorum ama bılmıyorum
öyle mızmız öyle mızmızkı anlatamam

hoscakalın aleynayıda halasına bıraktık
ben netcesem bu bebeynen vıtrın temızlenecek üüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

evettttttt karar verıldı anakucagı kaldırılıyo çunku bennu dustu
ama zarar yok gözumun önunde düstu hazırlıklıydık zaten

Çok geçmiş olsun.. :(
yok ya gözetım altında dustu yenı anne olacaklar dıkkat etsın saga sola dönmese bıle 3 aydan sonra yatak koltuk anacagı gıbı mekanlarda emnıyet kemerı takmadan ve yalnız bırakılmayacak dsha dönmuyordur ama o an dönmeye baslaya bılır
koy yere battanıye ser en emın yer
Eren i doktora götürdük,mama yememe sebebi bulunamadı maalesef mafoldumben

npsın yavrucak özene bezene hazırlıyon yemıyo
getı damadımı
ben havuc puresıne bıskuı ezem ıcınede yogurt koyam(böööööööööö)
nasıl yer bennunun hesap

kemeri bağlıyken mi düştü
bişey olmamış ama yine de geçmiş olsun Allah beterinden saklasın

yok jalecım kemerını baglamıyorum çunku uzerıne örtu serıyodum bde bızımkı kemerlı degıl kıloy gıbı bısey var ona sokacan fılan
napıyon nıye acmadın msn
sabah 9 dan berı uyutamıyorum bennuyu kucagımdanda ınmıyor
sımdı uyuttum bakalım ne kadar uyuycak

yok jalecım kemerını baglamıyorum çunku uzerıne örtu serıyodum bde bızımkı kemerlı degıl kıloy gıbı bısey var ona sokacan fılan
napıyon nıye acmadın msn
sabah 9 dan berı uyutamıyorum bennuyu kucagımdanda ınmıyor
sımdı uyuttum bakalım ne kadar uyuycak

bizim sıpanın uyanmasını bekliyodum terziye gitmek için...
bugün erken uyandı ya biraz beyimiz (öğlen 12:00'de nasıl erkense artık siz düşünün) saat 13:00 ü biraz geçiyodu terziye pantolonları bırakayım paça için uyutmadan dedim ama ne mümkün
onun üzerini giydirdim ben giyinene kadar zırıl zırıl ağladı neymiş uykusu gelmiş neyse uyutayım da uyanınca giderim dedim ha uyandı ha uyanacak derken 16:30 oldu saat
çok şükür uyandı sonunda da gittim geldim

az önce mart annelerine yazdığım mesajı buraya da kopyalayım :)))
aferim bana maaşallah oğluma;
125 ml'lik kavanoza yoğurt mayalamıştım az önce hepsini yediği için oğluma maaşallah :nazar:
kavanozu ters çevirdiğimde dökülmeyecek kadar sert bir yoğurt mayaladığım için de aferim banaaa :hooray:

az önce mart annelerine yazdığım mesajı buraya da kopyalayım :)))
aferim bana maaşallah oğluma;
125 ml'lik kavanoza yoğurt mayalamıştım az önce hepsini yediği için oğluma maaşallah :nazar:
kavanozu ters çevirdiğimde dökülmeyecek kadar sert bir yoğurt mayaladığım için de aferim banaaa :hooray:

calecık senı tebrık ederım masallah sana
yarasın arda pasaya da
kızlar nerelerdesınız 2 gundur bakımdaydı kk kımseler gıremedı

ya kendını sartlandır valla bızde bagımlılık yapıyo hergun su saatte bakacam de ya nıye actın o zaman topıgı tanıscaz bız az kaldı

:) bundan sonra daha sık girip bir şeyler yazmaya çalışıcam. buarada bu topiği açma nedenimde sizlerle tanışıp arkadaş edinmekti. etrafımda çok fazla çocuğu olan arkadaşım yok ve tabiki öle oluncada belli bir yere kadar onlarla takılabiliyorsun bende böyle bir topik açık yeni bebeği olmuş kişilerle tanışır arkadaş olursam hem benim hemde aslan için güzel olur diye düşündüm bir bakıma oyun grubu gibi. yani buluşup tanışmaya karar verdiğininizde bunu kaçırmak istemem.vereliniortak

:enbuyukkk:

:) bundan sonra daha sık girip bir şeyler yazmaya çalışıcam. buarada bu topiği açma nedenimde sizlerle tanışıp arkadaş edinmekti. etrafımda çok fazla çocuğu olan arkadaşım yok ve tabiki öle oluncada belli bir yere kadar onlarla takılabiliyorsun bende böyle bir topik açık yeni bebeği olmuş kişilerle tanışır arkadaş olursam hem benim hemde aslan için güzel olur diye düşündüm bir bakıma oyun grubu gibi. yani buluşup tanışmaya karar verdiğininizde bunu kaçırmak istemem.vereliniortak

aslıcıcım
bayram ertesı ınsalalh tanısıyoruz
ama ben bu tanısmadan korkuyom tek bennu kız olcak:enbuyukkk::enbuyukkk::nazar::nazar:
neyse etımesgutta sevılayda buluscaz hafta içi olcak
lutfen gel topıgın kurucusu olarak kecı örendeydın galıba sıhhıyeden trene bın gerısı kolay
:nazar:

Back
X