Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dün akşam gitme ihtimalim vardı ama eşimin patronu bugün için izin vermemiş yani öğlene kadar çalışacak o geldikten sonra Kırıkkale'ye gitmek üzere yola çıkcaz
gece misafirlerim vardı istanbul'daki teyze oğlu ve kaynım aileleriyle Kırıkkale'ye gidiyorlardı arabada ufak bi arıza olmuş o yüzden önce buraya gelip arabayı yaptırdılar saat 05:30 falandı geldiklerinde 40-45 dk önce de gittiler
ben de eşimi bekliyorum o gelince biz de çıkcaz yola Allah izin verirse
haşhaşlı tatlım da fırında kayınvalideme 2 tepsi yapıyorum ikramlık eminim çok sevinecek seviyorum be kayınvalidemi opuyorumnanaktan
:enbuyukkk:aslıcıcım
bayram ertesı ınsalalh tanısıyoruz
ama ben bu tanısmadan korkuyom tek bennu kız olcak:enbuyukkk::enbuyukkk:
neyse etımesgutta sevılayda buluscaz hafta içi olcak
lutfen gel topıgın kurucusu olarak kecı örendeydın galıba sıhhıyeden trene bın gerısı kolay
![]()
yok güzelim ben eryamanda oturuyorum bakalım inşallah gelebilirim
afferım benım canım arkadasım calecım
sende yarın öbur gun kaynana olcan ektıgını bıcersın
canımm saoalsınn ince düşüncen için...çok mutevazısısn..bayarmaını kutluyorum bu arada....
-------------------------------------------------------
haa bu arada melteeem melisdeniz'e demişsin ya adını yazmamışsın diye adım deniz diye yazmıştı ve de karşılıklı da konuşmuştunuz hatırlıyorum ben günahını alma kızın
önceki sayfalara baktım da buldum sen de bi bak istersen
sayfa 57
hatırlamadım canım benım ne ulan su sayfa numaralarıyla almayı bana da ögret valla her yaptıgında sınır krızı gecırıyorum
ozaman melısdenız (denız ) özur dılerım tatlım
burada yazısırken ınsanlara ısmıyle hıtap etmek hosuma gıdıyor tek derdım o yanı
saka olsun dıye yazdımm yoksa erkekmısın dıye fılan
rica eederim.hanfendisempatiksalakcinni
:enbuyukkk:aslıcıcım
bayram ertesı ınsalalh tanısıyoruz
ama ben bu tanısmadan korkuyom tek bennu kız olcak:enbuyukkk::enbuyukkk:
neyse etımesgutta sevılayda buluscaz hafta içi olcak
lutfen gel topıgın kurucusu olarak kecı örendeydın galıba sıhhıyeden trene bın gerısı kolay
![]()
ben de tanışmaya gelmeyi çok isterim ... Davet edilmedim amameltemcim benim bebeğim de kız gelirsem bennucuk yalnız kalmaz :)
:enbuyukkk:ben de tanışmaya gelmeyi çok isterim ... Davet edilmedim amameltemcim benim bebeğim de kız gelirsem bennucuk yalnız kalmaz :)
ah arkadasım kalp lkalbe karsıdır demısler ben sana özelden msj yazdım ama yollayamadım goncacım bennu durmadı kapatmıslar yazdıklarımda sılınmıs
hemde 3 4 gun önce yazdım
sen de gel dıye
gel canım benım zatı gelmesenızde ben sıncandakılere tek tek gıtcem
msn mıde yazacam sana yada sen yaz bana özelden
canımm saoalsınn ince düşüncen için...çok mutevazısısn..bayarmaını kutluyorum bu arada....opuyorumnanaktan
teşekkür ederimopuyorumnanaktan
heeerkesin geçmiş bayramı mübarek olsun
ayy kızlar dün arabayla sincana gittim geldim :hooray: çok eğlenceliydi emirlerden 3 kişi aldım 2 araba gittik diğer arabayı da eşimin teyze kızı kullanıyodu (o da benim gibi acemi) ama onun eşi vardı yanında, benim yanımdakiler şoför değildi ilk defa yanımda eşim olmadan gitmiş oldum sincana
iş çıkışı eşim de oraya geldi beraber döndük ama yine ben kullandım :lepi: