erende ne içerya
aman yastık koy dıycem emekleyen bebeye yastık naparkı
kızlar benım kızım zırıl zırıl
sadece benle ılgılenın dıyo
6 30 da kalktık bugun
sımdıde emıyo bakalım uyuyacakmı uyuyacakta kac dakka
jalede dönuyor bugun
kızlar bı gzme ayarlayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gelecek haftafdan sonraya erende duzelır o zamana cuma olmasın
goncada gelsın
gonca bı selam yazmıyon facelerde gezıyon haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
benmeltem özel mesajlarına bak canım.......
baktım canım
ıhlamur fılan iç
grıpının tozunu bardaga dök
uzerıne yarım lımonu sık
maden suyunu da yavas yavas ekle iç bak bıseycıgın kalmaz
hemen sımdı iç
gunde 3 kere yap yeter
Ay evet canım yaa sinir geldi şu resim olayından.Kızımın resmimi olur olmaz koyan arkadaşlarım var.Nazar değer kaldırın diyorum kaldıramıyorum diyorlar.Koymasını biliyorlar kaldırmasını bilmiyorlar konu mankeni gibi poz verip duruyorlar kızımla.Sinir geldi artık kapattım resim işi sinir etti beni....
Bu arada ayşenur zır pırt düşüp kafayı vuruyor ağlıyor bazen korkutuyor beni.Emeklemeye başladığından beri daha çok düşer oldu.Otururken birden küt arkaya düşüyor.Altında yorgan serili ama nasıl beceriyorsa o kafayı özellikle halıya getirip vuruyor.Napıyım oyun alanımı alayımki vurmasın sağa sola kafayı?Bak çağan öyle değil daha yumuşak bırakıyor kafayı yere üstelik hep yerde.Bizim kız yorganlı yerde dolaşmasına rağmen küüt diye bırakıyor kafayı yere....
Eren 8300 gram olmuş,2 ayda 1 kilo bile almamış.Niye kilo almıyor bu çocuk,sözde iri bebek iri giderdi ama bizimki zayıf gidiyor.
Canım söyledim eşime alacak gelirken.Bu tür ağrı kesicilerin 8 saat etkisi var her gün bir 8 saatimi tedaviye ayırırım emzirmem o 8 saatlik sürede.
erende ne içerya
aman yastık koy dıycem emekleyen bebeye yastık naparkı
kızlar benım kızım zırıl zırıl
sadece benle ılgılenın dıyo
6 30 da kalktık bugun
sımdıde emıyo bakalım uyuyacakmı uyuyacakta kac dakka
jalede dönuyor bugun
kızlar bı gzme ayarlayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
gelecek haftafdan sonraya erende duzelır o zamana cuma olmasın
goncada gelsın
gonca bı selam yazmıyon facelerde gezıyon haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Sevilay mart annelerinden hasret hamileymiş kafası çok karışık eşiylede düzgün değilleer pek.Face te bir şey yazma sakın daha söylememiş ailesine.
emziriyorum ya etkilemez değilmi;?Hemen yapcam dediğini bugünlük mamayla geçiştireyim öyleyse.Gerçi gece şişerse göğsüm emziririm ....
neeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bennu salı gunu 9 kılooo geldıııııııııııııbence zayıf bebek daha çabuk kilo alır iri bebek daha az alırrr ama ayına görede kilo alması iyi bence fazla kilolu bebiş iyi olmuyo benimki 9 kilo aşıda dr kıyamet kopardı bu çok kilolu obez yapacan çocugu çorbasına ekmek filan dograma yediklerine kesinlikle dikkat et diyo bebek gelişimine baktım halbuki 7 aylık çocuğada 9 kilo çok değil ortalamada yaniii bende yemeklerini kısmaya başladım zayıf olması daha iyi peki sen dr sordunmu 2 ayda kilo almaması normalmiymiş
bende bayılırım tavuk suyuna sehrıyeyeemel geçmiş olsun kuzummmmmmmmmmm yakın olsaydık sana bi tavuksuyuna şehriye çorbası yapardım bacum hiçbişeyin kalmazdı dikkat et kendine kuzummmm
dun 9 da yattıanam 6.30 çok erkennnnn akşamda erkenmi yatıyo sanin zilli oyüzdenmi kargalar bilem kahvaltı yapmadan uyanıyo zilli jale bugün dönüyor he arada tatilide çıkardı valla
nısan annelerınde vardıayyy çok şaşırdım ya bu aralar hep ahamile haberleri alıyorum benim arkadaşta geçen geldiğinde görmüştünya alt komşum oda hamile ama onun durum daha vahim biri2.5 yaşında biri 8 aylıkkk oda aldırmayı düşünüyo ama kararsız biz kararından döndürmeye çalışıyoruz bakalım ne olacak aman bu aralar herkez hamile dikkat edelim emel kendimize
kızlarrrrrrrrr gök öyle bi gürlüyoki ev sallanıyooo sanki kıyamet kopacak bune böle acayip tırstım vallaaaaaaaaaa
Eren 8300 gram olmuş,2 ayda 1 kilo bile almamış.Niye kilo almıyor bu çocuk,sözde iri bebek iri giderdi ama bizimki zayıf gidiyor.
neeyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy bennu salı gunu 9 kılooo geldııııııııııııı
bende bayılırım tavuk suyuna sehrıyeye
dun 9 da yattı
nısan annelerınde vardı
erken dogmus
bebegı ocak ayında gecen ay hamıleyım aldırcam dıyodu
2z lere hamıleymıs
ve sımdı buyuk cocugu ölumle pencelesıyo sakın aldırmasın söleyın ona
selavat getır dua oku
ayyy çok şaşırdım ya bu aralar hep ahamile haberleri alıyorum benim arkadaşta geçen geldiğinde görmüştünya alt komşum oda hamile ama onun durum daha vahim biri2.5 yaşında biri 8 aylıkkk oda aldırmayı düşünüyo ama kararsız biz kararından döndürmeye çalışıyoruz bakalım ne olacak aman bu aralar herkez hamile dikkat edelim emel kendimize
kızlarrrrrrrrr gök öyle bi gürlüyoki ev sallanıyooo sanki kıyamet kopacak bune böle acayip tırstım vallaaaaaaaaaa
tamam cnm ben msj attım nurgüle anlattım durumu onunda sana slm varr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?