2010 Ankara anneleri

Kızlar okuyorum alıntı yapıyorum net gıdıp gelıyo bennu kucagımda ben ta sın candan haftada gıdıyorum cebecıye ulusa kızılaya
hastaneye postaneye
hıc gezmeden alıkoymam kendımı yanıııııı

Fışkırır tarzdamı kusuyor eğer öyleyse hemen doktora götür...
Değilse muhtemelen üşütmüştür mideyi...

Son düzenleme:
fışkırır tarzdamı kusuyor eğer öyleyse hemen doktora götür...

yok emelcıgım normal usutme kusuyo
ıyı sımdı
pedıtus var evde nanae lımon yaptım ayva yapragı verdım
acemı degılık yanı uzman olduk garı sevılayla ben
ama ben bennuyu ılkkez hasta ettım
sagol yınede ılgıne tesekkur ederım
masallah senden baska bıde faceden baska gecmıs olsun dıyen olmadı

Zamanla alışırsın canım bir sürü arkadaşın olduğunda dahada çok seversin ankarayı... Biz sana sevdiririz buraları ...

İnş. canım uygun bir zamanda ziyaret ederiz senide...

Şimdi gözünüzde büyüyor ama siz ikisini büyütüp rahata erdiğinizde bu kezde biz başlayacağız belki tekrardan kardeş durumlarına... En güzeli aslında ikisini birden büyütmek ...

hayal ettimde simdi gülmekten öldüm valla eryamanda benim eşim çalışıyor ay.bak ben gidebilirim o tarafa.sende bana dogru gelirsin.eşim işe giderken bırakır bizi olmaz mı?

E madem eşin bu tarafta bir cumartesi yada hafta içi gelin kızlar bana.Eşin bıraksın sabahtan sizi beraber kahvaltı yapalım olmazmı? Ayarlayın hemen bir gün beklerim ...

Arada bir meyve çayı taze sıkılmış portakal suyu falanda ver bol c vitaminiyle bağışıklık sistemi kuvvetlensin birde gündüzleride aralarda emziriyormusun ana yemek öncesi?

gunaydın kızlar
ankaranın guzel annelerı
bız kızımla 6 da basladık bu gun gune
kızıma kan damlası verıyordum kabız oldu kestım hala devam edıyordu bıraz yumusatıcı yıyeceklerde versem banamısın demıyordu usutunce ısal oldu ve cok sevınıyorum hanı öle ısal oluğpt SIK SIK YAPMIYOR
normal zamanlarda yanı uzun aralıklarla yapıyor dun 2 de yapmıstı bıde sımdı yaptı kan damlasınıda kestım 1 aya yaklastı sımdı versem hemen kabız yapar en ıyı sımdı vermek mecbur 1 yasına kadar ıecekmıs ya
bennu artık bılınclı olarak el sallıyor
alkıs yapıyor
hayır dedıgımde anlıyor
babsına atılıyor hayır dedımmı gerı atıyor kendını ve aglıyor
cok mızmız olacak heralde
emeklıyerek butun evı gezıyor
oyuncakların nerde deyınce o tarafa yönelıyor
sımdı gelelım sızlere etharnom mu meyse ve zak ve yenı gelen bı kac arkadas kafam karısık bu aralar bana kendılerını bı tekrardan tanıtsalar valla unuttum
adını cocuklarını ama bılıyorum ıkınızde cay yolu tarafında oturuyonuz

hadıyın bakalım benden bu kadar hoscakalınız

çok teşekkür ederim tatlım bende yaptım çizelgeyi peki sen 3 yada 4 boyutlu ultrasona girdinmi ben bebeğimin görüntüsü olsun istiyorum hatıra oluyor sonra yada bildiğin bi yer varmı

:) güle güle kullan hadi bakalım yok canım ben girmedim

kızlar nerelerdesınız
dılek erenın kafasını cekmeceye vurdu dıye aradı benı panıklemıstı
erende masallah bembeyaz
kırarmıstır oda garıbım bayagı panıklemıstı
sevılay zaten allahlık alıbey
ama gırerse tam gırer butun detaylaroyla anlatır merak ettıklerımızı
ıste öle
ben sıkıldım
canım ustumu degıstırmek ıstemıyo komsuyada cıkamadım kocası gelecekmıs

Mosmor oldu kafası yavrumun,baktıkça ağlayasım geliyor Eren yemek seçmeye başladı,kahvaltı yapmıyor,yoğurt yemiyor,meyve püresini görünce ağlıyor,sadece sebze çorbası içiyor,İnşallah biran önce düzelir

geçmiş olsun dilekcim ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…