2010 Ankara anneleri

günaydın gonca günaydın güzel annişler misafirim var dün kızkardeşim geldi pek giremedim bugünde burda akşamda yemege davetliyiz hepinize mutlu pazarlarrr sonra görüşürüza.s.a.s.

etımesgutta sevılayın evınde BELINAY
tam bellı degıl ama öle galıba dıkker sen sıncanın neresındesın laleın sıncan tarafındayım ben

etımesgutta sevılayın evınde BELINAY
tam bellı degıl ama öle galıba dıkker sen sıncanın neresındesın laleın sıncan tarafındayım ben

ben pınarbaşındayım,merkezde buluşur beraber gideriz canım.Hangi gün buluşacaksınız ?İnşallah perşembe gününe karar vermezsiniz,kontrolümüz var çünkü.

ben pınarbaşındayım,merkezde buluşur beraber gideriz canım.Hangi gün buluşacaksınız ?İnşallah perşembe gününe karar vermezsiniz,kontrolümüz var çünkü.

arkadasım merkeze geldıgınde yada buyuk gımsaya geldıgınde bulusalım bız ıkımız onları bosver haber et alısverıse çıkacagında özelden de yazabılırsın pazar olmasında adın neydı bu arada:1hug:

arkadasım merkeze geldıgınde yada buyuk gımsaya geldıgınde bulusalım bız ıkımız onları bosver haber et alısverıse çıkacagında özelden de yazabılırsın pazar olmasında adın neydı bu arada:1hug:

hooopp ben de sincandayım pınarbaşında :) Bensiz nereye bakayım :P

adım Dilek,farketmez benim için hangi gün olduğu buluşuruz canım

ik güncük ortada yokuz buluşmalar ayarlanmış :)) valla bana çok uzaksınız bayanlar ben esattayım :(

Herkese günaydın, 2-3 günlük aradan sonra ben de geldim.. :)

çıgdemcım hos geldın bıraz önce senı dusunuyodum
merak edıyodum ama elektrık yoktu gelene kadar sen gelmıssın

OTE=tupi;14827910]ik güncük ortada yokuz buluşmalar ayarlanmış :)) valla bana çok uzaksınız bayanlar ben esattayım :([/QUOTE]

yok ayarlama fılan yok sevılayla bırı bulusacaktı etımesgutta oturuyomus
ben zıpladım sonra sıncanda oturanlar zıpladı daha bısey yok ortada
kızılaydan otobus 45 dak gelıyo yeterkı ıste

slm kızlarr nasılsınızzz ben idare eder durumdayım biraz hasta gibiyim heral yorgunluıktan olabilirr bugünde kayınvalideye yemege davetliyizzz ohh bu davet işleri ii oluyorda ee artık döndü dolaştı sıra bana geldi bide benim agırlamam lazımm ya herkez dogumda kaç kilo aldı ve kaçından geri kurtuldu sinir oluyorum ya bu kilolara dolaptaki kotlarımı çıkardım aynanın karşısında üstüne tutup duruyorum anca bi 18 kilo verirsem tekrardan girebilirim onların içine 63 kiloyla hamile kaldımve sıkı durun 95 dogum yaptım şuanki kilom ise 78 sizlerde durumlar nasıl kızlar

çıgdemcım hos geldın bıraz önce senı dusunuyodum
merak edıyodum ama elektrık yoktu gelene kadar sen gelmıssın

OTE=tupi;14827910]ik güncük ortada yokuz buluşmalar ayarlanmış :)) valla bana çok uzaksınız bayanlar ben esattayım :(

yok ayarlama fılan yok sevılayla bırı bulusacaktı etımesgutta oturuyomus
ben zıpladım sonra sıncanda oturanlar zıpladı daha bısey yok ortada
kızılaydan otobus 45 dak gelıyo yeterkı ıste[/QUOTE]

tabikide tam bi tarih ayarlayalım zıplamak nedemek hepinizide davet edecem ve bekliyorumda zatenn

Back
X