Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ınsallah hayırlı haberler alır gönlunce bı sunnet yaparsıniyi geceler kızlarr nasılsınız bebişler nasıll bugünlerde pek kimse gözükmüyo ortalarda tatil bitmedimi daha yaa jale kuzum sen nerelerdesin misafirleri bitiremedinmi yoksa meltem işleri bitirdinmi bal kızın napıyoo benim için kocaman öp onu benimde bugün arkadaşım vardı o çağana baktı bende mutfak dolaplarını hallettim akşam iftardan sonrada sincana eski oturduğum evin orda bi park var oraya gittik eski komşularımda geldi yeni girdik eve çocukları yatırdımm kızlar ayın 18 de sünnet düğünü yapıyoruz allah izin verirse ama ne zor işlermiş yaw 2 gündür hesap kiap bune böle düğün yapmayıda çok istiyorumm ama sazcısını ayarla ahçısını ayarla kart bastır uffff çok işim var çokk bayrammdan önce halletmem lazım bu arada kızlar bilgisi olan varmı yakınlarda düğün yapan ve ben evimin altındaki garajda açık garaj ama orda kına gecesi yapmak istiyorum ertesi günde mevlüt yapmak istiyorum ama saz yasaklanmış diyolar burda hep oluyor düğün bugün kimle konuşsam öle dedi moralim bozuldu valla eşim yarın gidip karakoldan izin alacak çevrenizde yapn oldumu.bu arada hepinizide bekliyorum adresi özel atarımm gelmek issteyenlere işte böle çok uykum var bu arada dün arkadaşlarda sahura kadar okey oynadık 5 te eve geldik sabah 8 de kalk şu ramazan bi biteydi hayırlısıyla aman ne çok yazdım yine hepinizi öpüyorum kendinize ve bebeişlere cici bakın byyyya.s.a.s.
sıncan la lale tren ıstasyonu arasında plevnede maya tıp merkezının yanındamerhaba bende ank. sincanda oturuyorum ismim elif 6 yaşında kızım 3 yaşındada oğlum var sizler ank. neresinde oturuyorsunuz
ne işle ugrasıyosun bu aradaaramıza hos geldınneresinde oturdunuz.sincanın tek sevdiğim yönü çarşı pazar ayağımzın altında o onun dışında sevmiyorum ama evimiz burda iş yerimiz burda mecburen burdayız
ay bendde vedt dalokay parkının tarla olduguu bılırım benharb iş 4 te oturdum kent koop ılkögretımde okdumbende batıkentti seviyorum çocukluğum orda geçti insan alışınca zor oluyor ama eminim arkadaşın dediği gibi etimesguta felan gitsem burayı özlerim
ne taramalısı yaaaaaaaaa
ben özlemem herhaldelmaz: Karşımızda inşaat var,adamlar taramalı tüfekle geziyorlar,geçenlerde kahve yi kurşuna dizdiler.Belki de bizim mahalle kötüdür bilmiyorumkismile
yapıyo
Belki gülhane de yapıyordur,haftaya emar çektiricem,oraya da sorarız.
kız oruc turtmaz onlr hepten ınternetın basındalar oruc bahanekızlar sizde sahurumu bekliyorsunuz yoksa uykunuzmu kaçtı
gelmiş ben görememişim,bakar kör oldum galiba
bende sevmiyorum Sincan ı,evimiz var diye mecburen oturuyoruz işte....
ben de aynı durumdayım evimiz var mecburen oturuyoruz sincanda. Elimde olsa batıkentte otururdum, çok güzel ve sakin geliyor oralar bana.Ama eşinnle ve çocuğunla olduktan sonra her yer cennet gibi oluyor :)
sahura kadar burada olup şimdi uyuyorsunuz herhalde kızlar, nerelerdesiniz yaaaa?delikafadulden
selam arkadaşlar
ben 17 haftalık hamileyim bulunduğum ilde ayrıntılı ultrason yok 20.haftamda ankaraya gelmek istiyorum bildiğiniz iyi bi doktor var mı özel de olabilir
bi de ücretini biliyomusunuz yardımcı olursanız sevinirim
bende yemek hazırlıycam ii geceler sizlere ve bebişlere
gece uykumu tutmadı?
Selamlar....Tam ben yatıcam derken,bizi oğlan uyandı sabah 05:30 ve hala uyumuyor.Mızmızlanıp duruyor
hayırdır bi sıkıntısımı var yavrucağınn
selamlar....tam ben yatıcam derken,bizi oğlan uyandı sabah 05:30 ve hala uyumuyor.mızmızlanıp duruyor
[sıze="2"]
[/sıze]
gaz sancılarımız hala bitmedi
gaz degıldır camdan fılan ceryanda kalıyodur
alll bi sevmeyen daha çıktı ayy yok bana eşimde çocugumda olsa cennet gibi gelmiyor oturduğum yer yaaaa bende demeti çok severim çocukluğum orda geçtiği için heralde batıkentte güzel ama
sen de mi sincandasın, ne güzel :) insanları biraz daha eğitimli olsa, şu silaah olayları falan olmasa bi de trafik sorununa ve çarpık yapılanmaya çare bulunsa-bayağı eksiği varmış ama- çok güzel yaşanılacak bir ilçe herşey elinin altında.