2010 Ankara anneleri

iyi geceler kızlarr nasılsınız bebişler nasıll bugünlerde pek kimse gözükmüyo ortalarda tatil bitmedimi daha yaa jale kuzum sen nerelerdesin misafirleri bitiremedinmi yoksa meltem işleri bitirdinmi bal kızın napıyoo benim için kocaman öp onu benimde bugün arkadaşım vardı o çağana baktı bende mutfak dolaplarını hallettim akşam iftardan sonrada sincana eski oturduğum evin orda bi park var oraya gittik eski komşularımda geldi yeni girdik eve çocukları yatırdımm kızlar ayın 18 de sünnet düğünü yapıyoruz allah izin verirse ama ne zor işlermiş yaw 2 gündür hesap kiap bune böle düğün yapmayıda çok istiyorumm ama sazcısını ayarla ahçısını ayarla kart bastır uffff çok işim var çokk bayrammdan önce halletmem lazım bu arada kızlar bilgisi olan varmı yakınlarda düğün yapan ve ben evimin altındaki garajda açık garaj ama orda kına gecesi yapmak istiyorum ertesi günde mevlüt yapmak istiyorum ama saz yasaklanmış diyolar burda hep oluyor düğün bugün kimle konuşsam öle dedi moralim bozuldu valla eşim yarın gidip karakoldan izin alacak çevrenizde yapn oldumu.bu arada hepinizide bekliyorum adresi özel atarımm gelmek issteyenlere işte böle çok uykum var bu arada dün arkadaşlarda sahura kadar okey oynadık 5 te eve geldik sabah 8 de kalk şu ramazan bi biteydi hayırlısıyla aman ne çok yazdım yine hepinizi öpüyorum kendinize ve bebeişlere cici bakın byyyya.s.a.s.
ınsallah hayırlı haberler alır gönlunce bı sunnet yaparsın

hangı parka gıttın yavyum
merhaba bende ank. sincanda oturuyorum ismim elif 6 yaşında kızım 3 yaşındada oğlum var sizler ank. neresinde oturuyorsunuz
sıncan la lale tren ıstasyonu arasında plevnede maya tıp merkezının yanında
caglayan alt gecıdının yanında
neresinde oturdunuz.sincanın tek sevdiğim yönü çarşı pazar ayağımzın altında o onun dışında sevmiyorum ama evimiz burda iş yerimiz burda mecburen burdayız
ne işle ugrasıyosun bu aradaaramıza hos geldın

bende batıkentti seviyorum çocukluğum orda geçti insan alışınca zor oluyor ama eminim arkadaşın dediği gibi etimesguta felan gitsem burayı özlerim
ay bendde vedt dalokay parkının tarla olduguu bılırım benharb iş 4 te oturdum kent koop ılkögretımde okdum

ben özlemem herhalde :olmaz: Karşımızda inşaat var,adamlar taramalı tüfekle geziyorlar,geçenlerde kahve yi kurşuna dizdiler.Belki de bizim mahalle kötüdür bilmiyorumkismile
ne taramalısı yaaaaaaaaa

Belki gülhane de yapıyordur,haftaya emar çektiricem,oraya da sorarız.
yapıyo
kızlar sizde sahurumu bekliyorsunuz yoksa uykunuzmu kaçtı
kız oruc turtmaz onlr hepten ınternetın basındalar oruc bahane
gelmiş ben görememişim,bakar kör oldum galiba

öyle dalmısınkı sohbete normaldır görememen

kızlar bızde harıkalar dıyarına gıttık ben uykusuzluktan öluyodum yattım ama aklım kk da kaldı o yuzden herıfı yolladım hemen daldım

GÜNAYDIN KIZLARRRRRR.meltem nasılsın uyudunmu kız geri biz dün 11.caddetye bi park yaptılar oraya gitmiştik eski oturduğum evin oraya

bende sevmiyorum Sincan ı,evimiz var diye mecburen oturuyoruz işte....

ben de aynı durumdayım evimiz var mecburen oturuyoruz sincanda. Elimde olsa batıkentte otururdum, çok güzel ve sakin geliyor oralar bana.Ama eşinnle ve çocuğunla olduktan sonra her yer cennet gibi oluyor :)

ben de aynı durumdayım evimiz var mecburen oturuyoruz sincanda. Elimde olsa batıkentte otururdum, çok güzel ve sakin geliyor oralar bana.Ama eşinnle ve çocuğunla olduktan sonra her yer cennet gibi oluyor :)

alll bi sevmeyen daha çıktı ayy yok bana eşimde çocugumda olsa cennet gibi gelmiyor oturduğum yer yaaaa bende demeti çok severim çocukluğum orda geçtiği için heralde batıkentte güzel ama

selam arkadaşlar
ben 17 haftalık hamileyim bulunduğum ilde ayrıntılı ultrason yok 20.haftamda ankaraya gelmek istiyorum bildiğiniz iyi bi doktor var mı özel de olabilir
bi de ücretini biliyomusunuz yardımcı olursanız sevinirim

Ben iki yere gitmiştim biri ankaranın en bilindik doktorlarından eyüp ekici 240 ytl ye bakmıştı kızılayda sakarya caddesinde yeri.Diğeride doğum yaptığım hastane sincan lokman hekim 50 ytl ye bakmıştı her ikisindende memnun kaldım.Riskli bir durum yoksa lokman hekimi öneririm... Risk varsa eyüp ekici en iyisi...

Selamlar....Tam ben yatıcam derken,bizi oğlan uyandı sabah 05:30 ve hala uyumuyor.Mızmızlanıp duruyor

alll bi sevmeyen daha çıktı ayy yok bana eşimde çocugumda olsa cennet gibi gelmiyor oturduğum yer yaaaa bende demeti çok severim çocukluğum orda geçtiği için heralde batıkentte güzel ama

sen de mi sincandasın, ne güzel :) insanları biraz daha eğitimli olsa, şu silaah olayları falan olmasa bi de trafik sorununa ve çarpık yapılanmaya çare bulunsa-bayağı eksiği varmış ama- çok güzel yaşanılacak bir ilçe herşey elinin altında.

sen de mi sincandasın, ne güzel :) insanları biraz daha eğitimli olsa, şu silaah olayları falan olmasa bi de trafik sorununa ve çarpık yapılanmaya çare bulunsa-bayağı eksiği varmış ama- çok güzel yaşanılacak bir ilçe herşey elinin altında.

valla ben sılahlarla ılgılı bıseyler duymadım sıncanla ilgili
carsı pazarına dıyecek yok valla
ben cebecıden geldım aratmıyo orayı

Back
X