2010 Ankara anneleri

selamm dilekcim naber
efe_beyza hoşgeldin aramıza ben jale 28 yaşındayım 1 mart doğumlu arda bebeğin annesiyim opuyorumnanaktan

sen de mi sincandasın, ne güzel :) insanları biraz daha eğitimli olsa, şu silaah olayları falan olmasa bi de trafik sorununa ve çarpık yapılanmaya çare bulunsa-bayağı eksiği varmış ama- çok güzel yaşanılacak bir ilçe herşey elinin altında.

yok sevilay etimesgutta oturuyo benim gibi, ama önceden sincanda oturmuş onun yerine ben cvp vereyim aklinialirimsmile

birazdan karnını doyurur atarım beşiğe uyur sanırsam ne kadar kudursa da uykuya dayanamaz :nazar:

bizimki bana çile çektirmeden pek uyumaz,uykusu gelince önce bi yarım saat ağlar,sallaya sallaya ayaklarımda hal kalmaz öyle uyur.Beşikte sallayınca da uyumuyor artık.Neyse canım ben çıktım,eşime yemek hazırlıcam daha.Hadi iyi geceler....

slm kızlar nasılsınız herkez uykudadır heraldebenim mesai şimdi başladı çağanı saat 12.5 aşağıya indirdim zorla kucağımda sallaya sallaya uyuttum beni deli ediyor bu çocuk çok huysuz yaa nolacak bu böyle bilmiyorumm valla kolu komşum arkadaşlarım illallah ediyo bu büyüyünce çok fena bi çocuk olacak diyolarr bu arada düğün işi iiçin eşim karakola gitmiş şikayet gelmediği sürece bi sorun olmaz demişler ama şikayet gelirse düğün sahibinden ve 2 kişiden daha düğünde bulunan 60 tl para cezası kesiyolarmış neticede kaynımı aradık sazcıyı ve kartları bastıracak sevindim ya evimde olduguna yoksa kaynanamda yapacaktık şimdi zor ve yorucu zamanlar beni bekliyor çağan beyle nasıl yapacaksam bilmiyorum JALE nerelerdeydin kızzz gezmelerdemiydin oğluşun bugün uyumadımı daha anam nazarmı ettiler bebeyea.s.

erken uyumasının zararı 9 da uyumuştu, normalde de o saatte uyuyo azıcık uyuyup kalkıyodu 1-2 saat oynuyoduk 12 olmadan uyuyodu tekrar ama bu sefer uyandığında emzirdim hemen geri uyudu 12 de uyandı yine uğraştım uyutmaya ama mümkün değil 01:30 a kadar direndi sıpa ama sonunda uyudu

erken uyumasının zararı 9 da uyumuştu, normalde de o saatte uyuyo azıcık uyuyup kalkıyodu 1-2 saat oynuyoduk 12 olmadan uyuyodu tekrar ama bu sefer uyandığında emzirdim hemen geri uyudu 12 de uyandı yine uğraştım uyutmaya ama mümkün değil 01:30 a kadar direndi sıpa ama sonunda uyudu

demekki bugün canı uyumak istemedi annesi

Back
X