Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
nasılsın,sizinn dükkan nerdeydi ?
iyiyim sağolun siz dükkanımız atatürk mh vatan caddesinde evseri biliyormusunuz onun yanında
[/Fbende iyiyim çok şükür,biliyorum evseri,bebek malzemeleri satan yermi
evet bebek kapı süsleri bebek şekerleri felan var daha çok çeyiz var gerçi
sen de mi sincandasın, ne güzel :) insanları biraz daha eğitimli olsa, şu silaah olayları falan olmasa bi de trafik sorununa ve çarpık yapılanmaya çare bulunsa-bayağı eksiği varmış ama- çok güzel yaşanılacak bir ilçe herşey elinin altında.
selamm dilekcim naber
efe_beyza hoşgeldin aramıza ben jale 28 yaşındayım 1 mart doğumlu arda bebeğin annesiyim opuyorumnanaktan
iyiyim canım sen nasılsın
ben de iyiyim benim akıllı arda'm kudurdu da oturuyoruz beraber gözünde damla uyku yok bilmiyorumkismile
gündüz bizimkide öyleydi,sabah 05.30 da bi kalktı uyutana kadar canım çıktı,Gazı varmış yavrumun
birazdan karnını doyurur atarım beşiğe uyur sanırsam ne kadar kudursa da uykuya dayanamaz![]()
birazdan karnını doyurur atarım beşiğe uyur sanırsam ne kadar kudursa da uykuya dayanamaz![]()
erken uyumasının zararı 9 da uyumuştu, normalde de o saatte uyuyo azıcık uyuyup kalkıyodu 1-2 saat oynuyoduk 12 olmadan uyuyodu tekrar ama bu sefer uyandığında emzirdim hemen geri uyudu 12 de uyandı yine uğraştım uyutmaya ama mümkün değil 01:30 a kadar direndi sıpa ama sonunda uyudu
demekki bugün canı uyumak istemedi annesi
uykuya dayanamıyo sıpacım aklinialirimsmile sadece o dediğim 1-2 saatlik arayı biraz ileri almış olduk :))
ayyy ne güzel maşallah diyim yawruya bide benimki dayanamasa