2010 Ankara anneleri

iyiyim sağolun siz dükkanımız atatürk mh vatan caddesinde evseri biliyormusunuz onun yanında
valla ben evserden halı aldım ama lale meydanına yakın yerden orası bayagı uzakmıs tarıf ettıler besık alacaktık gıtmedım
ben de iyiyim benim akıllı arda'm kudurdu da oturuyoruz beraber gözünde damla uyku yok bilmiyorumkismile
nazarın degmıstır annanın cok deger

slm kızlar nasılsınız herkez uykudadır heraldebenim mesai şimdi başladı çağanı saat 12.5 aşağıya indirdim zorla kucağımda sallaya sallaya uyuttum beni deli ediyor bu çocuk çok huysuz yaa nolacak bu böyle bilmiyorumm valla kolu komşum arkadaşlarım illallah ediyo bu büyüyünce çok fena bi çocuk olacak diyolarr bu arada düğün işi iiçin eşim karakola gitmiş şikayet gelmediği sürece bi sorun olmaz demişler ama şikayet gelirse düğün sahibinden ve 2 kişiden daha düğünde bulunan 60 tl para cezası kesiyolarmış neticede kaynımı aradık sazcıyı ve kartları bastıracak sevindim ya evimde olduguna yoksa kaynanamda yapacaktık şimdi zor ve yorucu zamanlar beni bekliyor çağan beyle nasıl yapacaksam bilmiyorum JALE nerelerdeydin kızzz gezmelerdemiydin oğluşun bugün uyumadımı daha anam nazarmı ettiler bebeyea.s.

ay insallah sorunsuz atlatırsın
allah yardım eder o kadar sorun yapma

arkadaşlar sağolun tavsiyeleriniz için
çankırı da yaşıyorum malesef:)))
ayrıntılı ultrason için en yakın il ankara uzak muzak gelicem artık

merhaba,

beni Türkan Hanım mustafa salihe yönlendirdi Gaziosmanpaşada.. 480 tl detaylı ultrason.. bankamatik geçmiyor, kredi kartı geçmiyor. özel sağlık sigortaları ile anlaşması yok. resim ya da cd vermiyor.. 45 dk kendi izledi hiç konuşmadan, sonra 15 dkda herşeyi detaylarıyla anlattı. ben memnun kaldım ama herkes 12 tlye 50 tl ye halletmiş ve memnunlar. ben de oralara gideceğim bir dahaki sefere...

ay ben geldim.. ben 4 gündür istanbuldaydım ama döndüm yine.. şaşı olacaktım neredeyse ne çok yazmışsınız walla.. hiçbirini atlamadan tek tek okudum.. :)

sünnet işi bnm de aklıma takılıyor doğumdan hemn sonra yaptırmak daha iyi diyorlar doğru mu? yaptıranlar memnun mu?
neyse herkese günaydıııııınnnnn..... opuyorumnanaktan

ay ben geldim.. ben 4 gündür istanbuldaydım ama döndüm yine.. şaşı olacaktım neredeyse ne çok yazmışsınız walla.. hiçbirini atlamadan tek tek okudum.. :)

sünnet işi bnm de aklıma takılıyor doğumdan hemn sonra yaptırmak daha iyi diyorlar doğru mu? yaptıranlar memnun mu?

ay cıgdemcıgım nerelerdeydın
annenleremı gıttın
özletıyosun kendını
sen bı dogur hayırlısıyla halledersın sunnetıde

ay cıgdemcıgım nerelerdeydın
annenleremı gıttın
özletıyosun kendını
sen bı dogur hayırlısıyla halledersın sunnetıde

annemlere gittim arkadaşlarımla görüştüm ağva'ya denize gittim süperdi.. çok iyi geldi 4 günlük tatil.. bomba gibiyiiim :) senin melek kızın napıyooo, büyüdü mü ben görmeyeli? :)

annemlere gittim arkadaşlarımla görüştüm ağva'ya denize gittim süperdi.. çok iyi geldi 4 günlük tatil.. bomba gibiyiiim :) senin melek kızın napıyooo, büyüdü mü ben görmeyeli? :)

emeklıyor ablası bıraz bıraz
koydugum yerde durmuyor topık topık oldu:nazar:
msn de gösterırım sana bı gun

kızlar kızlar
tüylerım dıken dıken anlatıyorum
komsum 9 yıldır çocugu olmuyordu
sımdı hamıle oldugunun haberını verdı
dualarınızı eksık etmeyın kızlar
rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın

yapacaz allah izin verirse bayramdan sonra bende buluşacazzzz
oh ohh negüzelll boshayallersmile
tekrardan hoşgeldin deniz bende sevilayyy
hoşbuldum sevilayy nasılsın napıyosunz bebiş var demiii

merhaba bende ank. sincanda oturuyorum ismim elif 6 yaşında kızım 3 yaşındada oğlum var sizler ank. neresinde oturuyorsunuz
selam cnmm hoşgeldinn
[]

kızlar kızlar
tüylerım dıken dıken anlatıyorum
komsum 9 yıldır çocugu olmuyordu
sımdı hamıle oldugunun haberını verdı
dualarınızı eksık etmeyın kızlar
rabbım hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın

meltemm selam canım nasılsın..yerimseniben

melıs denız ıyıyım sen napıyorsun kusura bakma adını unuttum cansu hamıs kaldı sıra sende
hayırlısıyla beklıyoruz

oh ohh negüzelll boshayallersmile

hoşbuldum sevilayy nasılsın napıyosunz bebiş var demiii

selam cnmm hoşgeldinn
[]

meltemm selam canım nasılsın..yerimseniben

bende bebiş olmaz olurmu canım evim erkek kaynıyo sorma en küçüğü 6 aylık ortancı 5 ve 10 yaşında 3 erkek annesiyim

öncelikle hoşgeldin bol bol hasret gidermişindir inş sünnet işine gelince mutlaka yaptır dogumdan sonra hatta dogumda hastanedede yaptırabiliyomuşun dr ayarlarsın bebeklerde ilk 3 ayy acı hissi o kadar olmazmış sinirler tam gelişmediği için ben 3 oğlanıda yaptım en kolay çağanınkiydi

Back
X