valla ben evserden halı aldım ama lale meydanına yakın yerden orası bayagı uzakmıs tarıf ettıler besık alacaktık gıtmedımiyiyim sağolun siz dükkanımız atatürk mh vatan caddesinde evseri biliyormusunuz onun yanında
nazarın degmıstır annanın cok degerben de iyiyim benim akıllı arda'm kudurdu da oturuyoruz beraber gözünde damla uyku yok bilmiyorumkismile
slm kızlar nasılsınız herkez uykudadır heraldebenim mesai şimdi başladı çağanı saat 12.5 aşağıya indirdim zorla kucağımda sallaya sallaya uyuttum beni deli ediyor bu çocuk çok huysuz yaa nolacak bu böyle bilmiyorumm valla kolu komşum arkadaşlarım illallah ediyo bu büyüyünce çok fena bi çocuk olacak diyolarr bu arada düğün işi iiçin eşim karakola gitmiş şikayet gelmediği sürece bi sorun olmaz demişler ama şikayet gelirse düğün sahibinden ve 2 kişiden daha düğünde bulunan 60 tl para cezası kesiyolarmış neticede kaynımı aradık sazcıyı ve kartları bastıracak sevindim ya evimde olduguna yoksa kaynanamda yapacaktık şimdi zor ve yorucu zamanlar beni bekliyor çağan beyle nasıl yapacaksam bilmiyorum JALE nerelerdeydin kızzz gezmelerdemiydin oğluşun bugün uyumadımı daha anam nazarmı ettiler bebeyea.s.
ay insallah sorunsuz atlatırsın
allah yardım eder o kadar sorun yapma