2010 Ankara anneleri

1 elmayı 4 e bol
1 lımonu 4 e bol
1 dal kabuk tarcın
1 tatlı kasıgı tane karabıber
5 6 tane karanfıl
3 lıtre su
kaynat
yemekleren önce ve sonra iç

kızlar bu anne sutunu arırır ve zayıflatır

Son düzenleme:
ay çigdemcıgım kıyamam sana
o gunlerde gelecek hayırlısıyla bana gel çıgdemcıgım
trene yakın bıyere gıt bın trene gel bana sıncan son ıstasyonda ın geler alarım ben senı
tekmelesın zaten tekmelemesı saglıgına işaret az kaldı
aman nar suyunu unutma yoksa zor gecer geceler gunduzler

aklımda canım nar suyu :) izne bi ayrıliim gelirim inşallah :) gelebilirseniz ben de beklerim :)

dün sabah aşımızı olduk

oyy yerim minik yafrunu
ben çok özledim o tekmelemeleri yaa boshayallersmile
heralde hamile bayanlardan hariç hiç kimse tekme atılmaktan zevk almıyordur kaydirigubbakcemile3

kesinlikle.. :) çok güzel bi duygu tekme yemek atan minik bi yafru olunca.. kaydirigubbakcemile3

Ben de Eryaman da oturuyorum arkadaşlar. 21 haftalık hamileyim. Burayı daha yeni keşfettim. İnşallah oğlum olacak. Sizin tecrübelerinizden faydalanırım artık.

[sıze="2"][/sıze]

kıymetini bil canım bu zamanların ve tekmelerin bol bol dinlen diyecem ama senin göbüş ne durumda bilmediğim için ben hamileliktede çok çektim kocaman bi göbüküm vardı tam 35 kiloya yakın kila aldım sürekli damardan kan veriyolardı yani hamileliktede agrıdan sızıdan nefes alamamaktan yakınıyodumm inş hayırlısıyla sende bebişini kucagına aldıgın yazılarıda burda okuruz canımm neyse şekerim bizde senin bi akraban bi arkadaşınız gelmek istersen her zaman beklerimm

cok teşekkür ederim davet için.. inşallah bi gün gelebilirim.. dinlenmeye gelince; ben de çok kilo aldım daha 25. haftadayız ama ben 12 kilo aldım.. doktor 13-14 kiloyu geçmemen lazım demişti doğuma kadar.. . en fazla kilo alınacak döneme giriyoruz bi de.. böyle giderse 25-30u geçicem bende.. :( sonra nasıl vericem o kiloları onu da bilmiyorum... bilmiyorumkismile
gelebilirseniz ben de beklerim :)

bu metobolizmayı hızlandıran çay değilmi
evet canım sen zıkkım içerken yazdıydık msn de kızlara

aklımda canım nar suyu :) izne bi ayrıliim gelirim inşallah :) gelebilirseniz ben de beklerim :)
ne zaman ızne çıkıyon cıgdemcıgım
Ben de Eryaman da oturuyorum arkadaşlar. 21 haftalık hamileyim. Burayı daha yeni keşfettim. İnşallah oğlum olacak. Sizin tecrübelerinizden faydalanırım artık.
allah kucagında göstersın insallah rabbım saglıkla aldırsın kucagına
aramıza hos geldın dogum ne zaman
ama su sorulara cevap ver önce
adın ne
kac yasındasın kacıncı dogumun
kendınden bahset bıze

cok teşekkür ederim davet için.. inşallah bi gün gelebilirim.. dinlenmeye gelince; ben de çok kilo aldım daha 25. haftadayız ama ben 12 kilo aldım.. doktor 13-14 kiloyu geçmemen lazım demişti doğuma kadar.. . en fazla kilo alınacak döneme giriyoruz bi de.. böyle giderse 25-30u geçicem bende.. :( sonra nasıl vericem o kiloları onu da bilmiyorum... bilmiyorumkismile

ekmegı bıraz az ye
meyveyı cevızı fındıgı bademı bol ye accık yuruyus yap
ben gelcem sana ınsallah

kızlar buyuk dogumda dogum yaptım ya eve dogum paketı göndermısler
2 huggues bez rozı
komılı bebek buyuk sampuan numunelerı
etı bıcı bebe 200 gramlık paket
sımdı geldı bıde arabada bebek var yazısı ama bızım arabamız yok kı

:nazar:

selamlarrr,kimse yok yine

ben geldım gezıyorum topıkler arasında
$3 eylul cuma.webp

kızlar prensesıme bakın:nazar:

sagolun kızlar....valla hasta ettik üşüttük cocukları....hamakta filan uyuyolardı gerci üstlerine ince bişeyler mutlaka örtülüyordu ama hasta ettik....şimdi iyiler cok şükür....

sagolun kızlar....valla hasta ettik üşüttük cocukları....hamakta filan uyuyolardı gerci üstlerine ince bişeyler mutlaka örtülüyordu ama hasta ettik....şimdi iyiler cok şükür....

tekrar geçmiş olsun canımm onlar çok küçük olduğu için hemen kapıyolarr iyi olduklarına sevindim

yok ya okadarda almazsın zannetmiyorum bu aydan sonra alınan kilolar bebege ve sendede şişlik ödem olur sadece doğumdan sonra çokğu gider

evet canım sen zıkkım içerken yazdıydık msn de kızlara

ne zaman ızne çıkıyon cıgdemcıgım

allah kucagında göstersın insallah rabbım saglıkla aldırsın kucagına
aramıza hos geldın dogum ne zaman
ama su sorulara cevap ver önce
adın ne
kac yasındasın kacıncı dogumun
kendınden bahset bıze

ekmegı bıraz az ye
meyveyı cevızı fındıgı bademı bol ye accık yuruyus yap
ben gelcem sana ınsallah

kızlar buyuk dogumda dogum yaptım ya eve dogum paketı göndermısler
2 huggues bez rozı
komılı bebek buyuk sampuan numunelerı
etı bıcı bebe 200 gramlık paket
sımdı geldı bıde arabada bebek var yazısı ama bızım arabamız yok kı

bende orda yaptım ama bana bişey göndermediler çok ayıp ettiler ama bi daha orda dogurmuycam:dance::dance:

kızlar nerelerdesinizzz neler yaptınız bugün bebişleriniz nasıl benimki her zamanki gibi beni deli etmek için uğraştı ve nihayet 1 haftadır başladığım bayram temizliği çağan sayesinde ancak bugün bitirebildim .ee gelip baksanız ev temizlenmişmi çocuklar sayesinde aynı ben odaları temizleyip mutfaga geçtiğimde odaya bi giriyorum benim canavarlarr içine mıçmış odalarınn valla 4 tane erkeğe köle izavra oldum bennneyseki sevdiklerime köle oldumm:sm_cool::dance:

kızlar nerelerdesinizzz neler yaptınız bugün bebişleriniz nasıl benimki her zamanki gibi beni deli etmek için uğraştı ve nihayet 1 haftadır başladığım bayram temizliği çağan sayesinde ancak bugün bitirebildim .ee gelip baksanız ev temizlenmişmi çocuklar sayesinde aynı ben odaları temizleyip mutfaga geçtiğimde odaya bi giriyorum benim canavarlarr içine mıçmış odalarınn valla 4 tane erkeğe köle izavra oldum bennneyseki sevdiklerime köle oldumm:sm_cool::dance:

belinay iyi akşamlar nasılsın adını unuttum bennu diye hatırladım ama yanılıyor olabilirim alışana kadara idare edin :utangac: senin işinde zor çocuklar nasıl yaramazlarmı benim kızım 6 yaşında oğlum 3 ama kızım felaket bişi karıştırmadık deşmedik yer bırakmıyor deli ediyor beni

belinay iyi akşamlar nasılsın adını unuttum bennu diye hatırladım ama yanılıyor olabilirim alışana kadara idare edin :utangac: senin işinde zor çocuklar nasıl yaramazlarmı benim kızım 6 yaşında oğlum 3 ama kızım felaket bişi karıştırmadık deşmedik yer bırakmıyor deli ediyor beni

tşkr ederimcanım iim bennu meltemin kızı benim adım sevilay olsun alışırsın zor valla yaramazlar ama allahtan evde yaramazlar ya başkalarının yanında da öle olsalar sen nassılsın gözükmüyodun pek

Back
X