Dur bi düşüneyim, çok bombası vardır sağolsun. Ya aslında çok komik çok şirin bir kadın, bana acaip benziyor. Gelinin hamuru kaynanadan olurmuş derler ya, aynen öyle. Ama çok inatçı işte. 3 senedir gittiğimizde yatağımızı hazır etmiş olur. Hep yastıkları ters yere koyar, kıbleye ayağımız gelmesin diye. Ama kapı ağzı oluyor öyle diye ben alır değiştiririm. Bir de ne alakaysa çarşafı yastıkların üstüne örter, onu da düzeltirim. Görür ertesi gün yatağı gene aynı şekilde serer:))) Geçen dayanamadım "anne sen çarşafı böyle yapıyorsun ama oğlun uyurken yastığın altına kolunu sokmak istiyor" dedim. "Aaaa nasıl biliyorsanız öyle yapın" dedi bana:)))) Bakmayın eğlenmiyor da değilim:)))
Bu hafta sonu gene gideceğiz bakalım ne bombalarla geri döneceğim:))))
bizimkide iidir onunda öle şeyleri var çaktırmadan değiştirir
mesela ben bulaşık makinasının dar yerlerine düz tabakları geniş yerlere çukur tabakları koyarım bildiğim kadarıylada öledir şimdi ben akşam makinayı yerleştiriyorum hop değiştiriyo makina doldu diye kalanı elde yıkıyo bende sen çekil bi diyorum makinayı bi yerleştiriyorum bi ton boşluk kalı aman nası biliyosan öle yap karışmıyorum diyo mesela bana geliyo ya dolapta renkli plastik poşet varsa değiştiriyo hemen alemler ya aman biz yaşlanınca nasıl olcaz acaba ya çok merak ediyorum oğullarımız olursa bilmiyorum yani