Ben geldim kızlaaaarrr;
İkili test için ultrasona girdim ve kan verdim. Sıpamı gördüm nasıl zıplıyordu inanamadık. Babası da ilk kez gördü. Bir durmak bilmedi, karından bakıyordu doktor ama bir türlü istediği pozisyonu vermedi sıpa. Adam Karnıma pata küte daldı elindeki probe'la, dövdü resmen beni ama duruşunu değiştirmedi. Zaten benim müthiş enerji depolarım sayesinde görüşü de bozuktu, o yüzden vajinal bakmak zorunda kaldı. Ense kalınlığını öyle görebildi ancak. Gününden 4 gün ileriymiş. Progestanı ve şeker ilacını bıraktırdı, progestan çok bıktırmıştı, çok sevindim:)))
Kızlar ben testler konusunda gayet kararlıyım. Her türlü test yapılmalı bence. Sonuçları ile ilgili karar vermek başka birşey ama yapılmalı. Benim şahsi görüşüm dünyaya geldiğinde sağlıksız ve mutsuz olacak bir canlıyı ben öyle istiyorum diye dünyaya getirmek haksızlık. Benim yeğenim ailesinde ekonomik sıkıntılar var diye bu kadar sıkışacaktınız, beni de zora sokacaktınız, beni niye dünyaya getirdiniz diyor. Hele ki bir sağlık sorununda o çocuk ne düşünecek? Sonra hep yanında olup bakabileceğimizin bir garantisi yok ki. Ben 31 yaşındayım, herkes gibi ne kadar ömrüm kaldı bilmiyorum. Sağlığı ve aklı yerinde bir çocuk 15-16'sından sonra tek başına bile yaşayabilir, ama sıkıntısı olan bir insana ömür boyu bakacak insan lazım. Neyse, çok karışık bu konular, çok da kişiye göre değişen şeyler.
Bu arada kızlar, doktor çok emin olamadı ama erkeğe benziyor dedi:)))
demek erkek geliyor hayırlısı saglıklı olsunda canım bende aynı fikirdeyim her türlü testi yaptırmak lazım gerekenler yapılmadı hatta 35 yaş üstünde olanlar için yani benim mesela saglıklı olması en önemlisi hayat çünkü çok zor her anlamda...