2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

Bilgeeeeeeeeeeee; Demiştim di mi sana almaya başlayınca alışacaksın diye:)))))) Hayırlı olsun cicileriniz...Ben o kanz daki organik bodylerden bir seri yaptım... ayaklısı, ayaksızı, kısa kollusu uzun kollusu, kolsuzu... Çok güzel onlar... Az erkek bebiş gibi duruyo ama organik yaa, olsun varsın:)))

Biz de hafta sonu AVM gezintimizde kızıma uyku seti aldık... Çok güzel bir battaniye aldık... Şu pofuduk olanlardan... ama bu çift kat.. her yerde vardı ama çift katlısını görmemiştim.. Jua markası , hani şu çok güzel havlular yapan firma, bebek tekstiline de başlamış... %100 organik ve bambu ürünler yapmış bebekler için.. Ve indirimde, inanamayacağınız fiyatlara satıyor şu an... Uyku setini, beşik kenarlıkları ile birlikte 140tl ye aldım, inanın işportacılar bile bundan fazlaya satıyor... Bir de üzerine işledikleri tavşan aplikelerini kullanarak aksesuar da yapmışlar... Onlardan da aldım.. Battaniyesi, havlusu, oyuncağı, kırlenti, .... bir sürü aksesuarı var... Toplam aldıklarım 230tl .. Bir dünya şey.. Çok güzel indirim vardı anlayacağınız... :))))))) Bir göz atmanızı tavsiye ederim Jua mağazalarına... Ankarada Corner i çok.. ama sadece bir adet mağazası var... Corner olarak aklımda Tepe mobilya kalmış... Tepe mağazalarında satılıyor jua ürünleri, tabi bebek serisi varmıdır bilmiyorum...

günaydın kızlar
cicileriniz hayırlı olsun. ben daha hiçbirşey almadım. ama almaya başlayıncada sizin gibi kendime engel olamıyacağımı biliyorum:)))

kizlar herkese merhaba cil bir sorum var 2 emborm cozuluyor su an ve cok sukur iyi gidiyormus, ikibucukta transferim var aranizda ters rahim olan var mi transferinizde ne kadar su ictiniz ters rahimde idrar torbasi cok dolu olmamali diye bir sey okudum aklima takildi bir de yarim saat once mi icmeli suyu bir saat oncemi? doktorum bos idrar kesesiyle yani ultrasonsuz istiyor ama iki turlu de olur nasil istersen dedi ayrintisini heyacandan sormadim, simdi de dogumdaydmis ulasamadim.
kestane kebap acele cevap seklinde sizlere sormal aklima geldi.
ne olur dua edin bana:))

bu arada bu ters rahim ve idrar torbasi transferde cok dolu olmamali kismini esim fransizca bir sayfada bir yerde gordu sadece bir an kafamiz karisti nerden okuduysak:)))

Hepinize Merhabalar.epey bir sayfa olmuş okuyamadım.neler oldu bitti bilmiyorum uzun zamndır yoktum.umarım bütün anneler ve bebekleri iyidir.
Bu arada size söyleyemedim.benim bebeğimin cinsiyeti kız.epey bir kız oldu zannedersem.tek bir sorunum var.bebeğimin hareketini net olarak hissedemiyorum.onu hissetmeyi çok istiyorum .şimdilik herşey yolunda gidiyor.ara ara yine yazarım.sevgiler

Özlem'cim benim rahim ters ve transferim herkes gibi oldu. transferden 2 saat önce su içmeye başladım. 1,5 lt bana yetti. dolu mesane ve usg ile normal şekilde transferim yapıldı. Suyu önceden yavaş yavaş içmeyi tercih ettim ben..

Umarım bu cevabımı zamanında okursun ve transferin de çok güzel geçer. iyi şanslar :)

ya evet bu dönemde gördüğümüz rüyalarımız o kadar gerçekçi oluyor insanın ödü kopuyor
senin ki film gibi olmuş walla enetersan bi rüya allah hayıra çıkarsın
sen ara bakalım şunları ya boş boşuna götüttürmüşler seni oraya hayet yani
bilge sen alışveriş canarı olmuşsun hahahah içinde bir canavar varmış heee patladın sonunda :))))
Günaydınnn kızlar
günaydın cicimmmmmmmmmmm
aha bi alışveriş canavarı daha süpersiniz kızlar siz söledikçe ben not ediyorum
günaydın kızlar
cicileriniz hayırlı olsun. ben daha hiçbirşey almadım. ama almaya başlayıncada sizin gibi kendime engel olamıyacağımı biliyorum:)))

walla bende erken alma taraftarı değillim 7. aydan sonra alıcam sabrediyorum geziyorum fikir ediniyorum kızlardan not ediyorum

birikim yapıyoruz toplu alıcamm walla

ay canim sagolasin cok cok tesekkur ederim ne guzel direk ogrendim cevabi:)) tamam demekki ters rahim mesane bos olsun vs okudugumuz pek de dogru bir sey degilmis, esimde tesekkur ediyor cok rahatladim a.s.

bu arada bu ters rahim ve idrar torbasi transferde cok dolu olmamali kismini esim fransizca bir sayfada bir yerde gordu sadece bir an kafamiz karisti nerden okuduysak:)))

aneyyyyyy ben ters rahimli transfer yapmis bir arkadasimizi iki saatte nerde bulacagim hanimlar:)))))))))))

slm canım aademek kız hayırlı olsun allah tamamına erdirsin tatlım arada yaz bize
ÖZLEMMMMMMMMMMMMM bak pelin yazdı sana oku hemen
ay transfer var ya geri sayım başlasın cnaımın içi

slm kızlar hayırlı kandilleri hepinize rabbim
bu mübarek kandilleri hürmetine dualarımızı
kabul etsin etsin ve meleklerimizi sag saglım
kucagımıza almayı nasip etsin ve evlat özlemi çeken her
kesede saglıklı ve hayırlı evlatlar versin aminnnnnnnn

merve teyzesi benim kızım nasıl bak avantara oyss yerim ben onu ne tatlı yaaa:)))))))

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
ne güzel dua vallahiiii
allah kabul etsinnnn.....

AMİNNN. nekadar güzel dua canım yaa. sanada hayırlı kandiller.

nalan nası gidiyo sıcaklarla aran ben yanıyorum şuan

sorma hafta sonu izmir de yanıyordu. sabah akşam duş alarak geçirdim. şimdide işyeri epey serin oluyor. sıcak varmı yokmu pek anlamıyorum açıkcası. Allahtan son üçay bu sıcaklara denk gelmemiş. ozaman nereye sığardık bilmiyorum artık.

kızlar hafta sonu annemle toyzz shopta ne görsek beğenirsiniz bi tane oyuncak çaydanlık
ama fincanına çay dökmek için eydiğinde lukur lukur ses çıkartıyor annem dk başı eyip eyip duruyo nası heves etti alıcaktı aldrımadım alma şimdiden diye

bide erkekler için şimşek mcqueen diye bi araba var sevimli allhım daha neler neler

bayıldık 1,5 saat oyuncakçıda kalmışımız ne komiğiz dimi

ayrıca bende bilge gibi saçma sapan cevaplarla karşılaştım bu ürünlerin kalite standartı nedir diyorum içinde zararlı madde olmadığına dair herhangi bir ibare yok diyorum bpa içeriyormu diyorum kadın diyorki kutunun içindeki kalvuzunda yazar
e diyorum ki kutusu jelatin kaplı nası bakıcak acabilirmiyim açamazsınız açarsanız almak zorundasınız diyo e ürün kalitesi kötüyse ben niye aliim diyorum bizde kalitesiz çiin malı ürünler falan yok diyo

tövbe tövbe dedim ya en iyisi kızıma bezden elbise dikicem onla oynasın :))))))))))))))))))))))))9

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…