kizlar yaaaaaa, ben bebek esyasi alamiyorum, boyle salak bir psikolojiye giriyorum. Bir iki denedim "saglik, guvenlik, kullanislilik, bunlar hakkinda daha bir mok bilmiyorum, ya yanlis birsey alirsam" tribine girdim. Artik kocaman oldu oglum, artik yavastan baslamam lazim diyorum. Yarin ise gitmeyip sokak gezeyim dedim hatta. Nette biraz bakinip ogreneyim dedim, bilgisayar basinda evdekilere caktirmadan aglamaktan helak oldum simdi de... Bakiyorum bakiyorum simdi bunu benim bebegim mi giyecek, bunu o mu dolduracak diyip diyip agliyorum.
Ya ben boyle bir tip de degildim, boyle olunca ne yapilir onu da bilemiyorum. Yarin magaza gezerken de aglamasam bari...
gunaydin..
mervecim iste hediyenna.s.
epey uykum geldi cok yoruldum ama haber veriyim sizlere dedim. Ic hastaliklari Dr um muayene etti beni. Birsey olcagini zannetmiyorum herhalde gerilmekten olmustur agri dedi ama testleri yapalim safra, karaciger, bobrekleri kontrol edeliim dedi. Kan ve idrar testi oldum birde usg ye gircem safra kesesine bakacaklar.
yarin grszzz
canım aynı psikolojiyi bende yaşadım... gatada tanıştığım bir arkadaşım vardı.. tekirdağdan geliyorlardı.. çok tatlı bir kızdı.. eşide öyle.. 2.denemeleriydi..benim ilk denemem olduğu için ben çok endişeliydim.. bana çok destek oldu allah razı olsun.. yumurta toplama işleminden önce geldi yanımda oturdu yarım saat.. ben teskin etmeye çalıştı.. önlüğümü bile o giydirdi.. transffer günü yine ordaydı.. onun transferi benden 1 gün sonra gerçekleşti.. bekleme sürecinde hep konuştuk telefonda.. birbirimize destek verdik.. ama onun 8.gününde kanaması geldi maalesef.. çok üzüldü.. bizde çok üzüldük.. bir kaç gün daha konuştuk.. ama ben söyleyemedim..hamiş kaldığımı.. üzülür diye korktum.. ne bileyim işte zor ya...ya kızlar ben bu konuyu size hep açmak istiyordumda kaynıyordu sevgi ii hatırlattı benim kk dan eski zamanlardan (çocuk yapmak için deneme yaptığımız 2 aylık zaman) arkadaşım var sonra msnde çok ii arkada falan olduk kızcağız 33 yaşında para yok tüp yapamıyo ama doğrudan söyleyemiyo ben anladım neyse ben ona hep demiştim işte 5 aylıkken sölerim ben hamile kalınca diye
ya şimdi o kk da birinin hamile kaldığını duyunca hemen bak görüyomusun o dahamile kaldı vs gibi fesatça şeyler söylerdi gıcık oluyorum derdi ama kötülüğünden değil kendide çok istediğinden şimdi bende onu kırıcam üzülücek diye çok korkuyoum çünkğ her seferinde soruyor ne yaptınız çalışmalara devam mı die...
napiim sizce
canım benim inşallah duaların kabul olur.. Allah sanada hayırlısıyla bir evlat nasip eder...kizlar pazartesi donmus transferim var, bu basliktan saglam dualarinizi bekliyorum a.s ee ne yapalim hamislerin duasi tutarmis ondan :smiley-cool:
Bilgecim çok normal şeyle yaşıyorsun.. hepimiz aynı durumdayız... ama öyle çok ince düşünüpte hamileliğimizin tadını çıkartmamak olmaz ama dimi.. Allah herşeyin hayırlısını verir inşallah..kizlar yaaaaaa, ben bebek esyasi alamiyorum, boyle salak bir psikolojiye giriyorum. Bir iki denedim "saglik, guvenlik, kullanislilik, bunlar hakkinda daha bir mok bilmiyorum, ya yanlis birsey alirsam" tribine girdim. Artik kocaman oldu oglum, artik yavastan baslamam lazim diyorum. Yarin ise gitmeyip sokak gezeyim dedim hatta. Nette biraz bakinip ogreneyim dedim, bilgisayar basinda evdekilere caktirmadan aglamaktan helak oldum simdi de... Bakiyorum bakiyorum simdi bunu benim bebegim mi giyecek, bunu o mu dolduracak diyip diyip agliyorum.
Ya ben boyle bir tip de degildim, boyle olunca ne yapilir onu da bilemiyorum. Yarin magaza gezerken de aglamasam bari...
günayddddddınnnnnnnnnnnnn güzel anneler ve güzel melekler\yakışıklı melekler
bu sabah ki ilk günaydın hediyesini ben kaptım galibaaaaaaaa
gunaydin..
mervecim iste hediyenna.s.
epey uykum geldi cok yoruldum ama haber veriyim sizlere dedim. Ic hastaliklari Dr um muayene etti beni. Birsey olcagini zannetmiyorum herhalde gerilmekten olmustur agri dedi ama testleri yapalim safra, karaciger, bobrekleri kontrol edeliim dedi. Kan ve idrar testi oldum birde usg ye gircem safra kesesine bakacaklar.
yarin grszzz
günaydınnnn hamişlerrrrrrrrrrrrrrrrr
Dila hanım geliyooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
Günaydınlarrrr, bu sabah ki papatya demeti de bana gelsin opuyorumnanaktan
Kızlaar ben de eve yeni geldim sayılır. Sabah 9'dan beri dışarıdaydık.
Sabah sevgili "Fahri Dayımız" Doktorumuz ile randevumuz vardı.
Kaan 545 gr ve 26 cm olmuşHerşey yolunda, gelişim normal, organlar oluşmuş. Hepsini tek tek gördük. Kalp odacıkları, beyni kusursuz. Suyu iyi. Maşallah oğluma
Yüzünün resmini aldık, çok net değil ama ağız, burun ve çene çok belirgin. Doktorumuz babasına benzetti :)
Babası bütün randevuyu kameraya aldı, daha öncekileri de almıştık. Ama bu sefer bir terslik olmuş, kaydetmemiş meğerÇok üzüldüm. Bayağı bir arşiv yapıyordum,, eksik kalmış oldu.
Lökositi sordum doktora, her ay idrar tahliline gerek olmadığını söyledi. İşerken yanma, ağrı, acı, çok çok sık işemek (idrar yolu iltihabı yani), vajinada kaşıntı, kötü kokulu akıntı gibi şikayetlerim olursa endişelenmemiz gerektiğini söyledi.
Kilomu normal buldu. 5 ayda 7 kilo aldım. Merve'cim listede 64 olarak değiştirebilirsin.
Şükürler olsun ki herşey yolunda :dance: Bir sonraki randevumuz 16 Ağustos'ta. şeker yüklemesi de 26 haftada olacakmış.
ya sana olanın aynısı banada oldu böyle tam ağrı gibi değilde sanki içerden oradaki etimi geriyorlar çekiştiriyorlar gibiydi benim ki endişe edilcek bişey yok sen sakın merak etmeHerkese merhaba;-))
Biz iyiyiz cok sukur. Arkadaslar cok sagolun guzel dilekleriniz icin. Ciddi birseyim yok farkindayim ama gogsumun hemen altinda, karnimin yukarisinda hafif batma hissi devam ediyor ama cok rahatsiz edici derecede degil. Sevgicim burda genelde test olupta sonucu haber vermezlerse iyisin demek. ("no news is good news") Eger bir terslik varsa Dr un ya da hemsiresi arar. Direk drlada konusamazsin hep hemsireler araciligiyla haber yollarlar;-)) Burasi da boyle iste. Bir kac gune bir haber gelmezse test sonuclarim normal demektir;-)) USg ye gircem iste o zaan biraz da karnima tutarmisiniz usg yi demeyi dusunuyorum;-)) O yuzden usg ye gircem diye seviniyorum;-)) LoL;-))
Pelincim masallah minik abimize;-)) Canim benim minik taraftarim. Bende dun gece ruyamda Fenerium da bebegime takim alamaya calisiyordum..Nerden girdiyse ruyamam fenerium daydim;-)) Bizimkiler onlem icin yapiyorlar demek idrar testini. O zaman herkes belirtiler icin cok dikkat etsin lutfen..
BIr de TR bebeklerin boyuna bacaklari da dahil ediyorlar herhalde. Biz de hic bacak boyunu eklemiyorlar. Benim kafam karisip bizimki cok kucukmus gibi geliyor;-))
günaydın annecikler,
ben yaklasık 20 gündür sizinle değildim okullar kapanınca annemlere gittim sonra eşimde izin alıp gelince tatilim uzadı pek internet imkanım olmadı.inşallah bütün anneler ve bebişler ii dir.
iki gün önce doktora giitim veeee kızımın olucagını yeniledi.insallah Allahım tamamına erdirir de hepiiz bebişlerimizi kucagımıza alırız insallah ve kimseye evlet hasreti cekdirmesin rabbim.
günaydın gizem ve pelly1
a.s.a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?