2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

bilgem o kadar normal ki bu yaşadıkların bende bebeğime bişey aldım dün ama eve geldim dünden beri pek hareketli değil cilveloş o yüzden korkularım var bişi mi oldu diye ya dedim 2 parça şey aldım bide usg resmi ve videoları var elimde kalırlarsa ne yaparım diye

ayrıca şu da var bazı konularda bilgisiz olduğun için ona zarar verebilir kaygısylada elin almaya gitmiyordur ben bu konularda patlyciğimden çok şey öğrendim saolsun o bizim uyuduğumuz zamanlarda yaptığı engin araştırmalarda bana çok şey öğretti..bu konuda yazılmış çeşitli makaleler var okumanı ve aşırı kafaya takmadan alışverişini yapmanı tavsiye ederim çünkü aman en sağlıklısı olsun diye aşırı takıntı yaparsan durum türkiyenin pis havasına kadar gelir en sonunda çocuğu fanusa kapatmaya karar verirsin birazcık bilgiyle yap biraz alışveriş bak gör o cicileri gördükçe insanın içine sokası geliyor
kural bir sen dememişmiydin bu işin olumlu kısmını düşünmek lazım
kural iki o gördüğün şeyleri bebeğim giyicek ay ben onu yerim piskolojisiyle ağladıysan buda çok normal çünkü yıllardır beklediğin birşey bu şimdi inanamaman çok normal

kısaca sanırım bu bizim realist bilge annelik hormonlarının verdiği etkiyle koyverdi kendin
en iyisini yaptın bırak içinden ne geliosa öle yaşa yani ben bu değildim ne oluyo bana diye düşünme çünkü daha önce hiç yaşamadığın bir şeyi yaşıyorsun ANNELİĞİ

böle olunca ne yapılır biliyomusun yani en azından ben öle yapıorum elini karnına koyucaksın NE HALE GETİRDİN BEİ ŞİMDİDEN EŞŞEK SIPASI diyeceksin be yanağına kocaman bir gülümseme koyucaksınn:lepi:

Son düzenleme:
gunaydin..

mervecim iste hediyenna.s.

epey uykum geldi cok yoruldum ama haber veriyim sizlere dedim. Ic hastaliklari Dr um muayene etti beni. Birsey olcagini zannetmiyorum herhalde gerilmekten olmustur agri dedi ama testleri yapalim safra, karaciger, bobrekleri kontrol edeliim dedi. Kan ve idrar testi oldum birde usg ye gircem safra kesesine bakacaklar.

yarin grszzz

cnm doktorunda endişe vericek bişey düşünmediğine sevindim tahlillerde ii çıkıcak ama baktırmakta fayda var tabi

benimde ilk zamanlar fena olmuştu göğüs kafesimin sağına doğru bir ağrı vardı sanki içimden orayı çekiyorlar sonra geçti gerilmeden miş benimkide

iyi uykular tatlımboshayallersmile

canım aynı psikolojiyi bende yaşadım... gatada tanıştığım bir arkadaşım vardı.. tekirdağdan geliyorlardı.. çok tatlı bir kızdı.. eşide öyle.. 2.denemeleriydi..benim ilk denemem olduğu için ben çok endişeliydim.. bana çok destek oldu allah razı olsun.. yumurta toplama işleminden önce geldi yanımda oturdu yarım saat.. ben teskin etmeye çalıştı.. önlüğümü bile o giydirdi.. transffer günü yine ordaydı.. onun transferi benden 1 gün sonra gerçekleşti.. bekleme sürecinde hep konuştuk telefonda.. birbirimize destek verdik.. ama onun 8.gününde kanaması geldi maalesef.. çok üzüldü.. bizde çok üzüldük.. bir kaç gün daha konuştuk.. ama ben söyleyemedim..hamiş kaldığımı.. üzülür diye korktum.. ne bileyim işte zor ya...

kizlar pazartesi donmus transferim var, bu basliktan saglam dualarinizi bekliyorum a.s ee ne yapalim hamislerin duasi tutarmis ondan :smiley-cool:
canım benim inşallah duaların kabul olur.. Allah sanada hayırlısıyla bir evlat nasip eder...
Bilgecim çok normal şeyle yaşıyorsun.. hepimiz aynı durumdayız... ama öyle çok ince düşünüpte hamileliğimizin tadını çıkartmamak olmaz ama dimi.. Allah herşeyin hayırlısını verir inşallah..

günayddddddınnnnnnnnnnnnn güzel anneler ve güzel melekler\yakışıklı melekler

bu sabah ki ilk günaydın hediyesini ben kaptım galibaaaaaaaa

GÜNAYDIN TATLIM..

CANIM GÜNAYDIN.. UMARIM Bİ PROBLEM ÇIKMAZ.. BELKİ SADECE ALERJİK BİŞİYDİR.. SONUÇLAR NE ZAMAN ÇIKARMIŞ..

Selaaaaam:))) Dün benim için eğlenceli bir gün idi kızlar... 26 yıl sonra lise 1. sınıfta ayrıldığım arkadaşlarımla buluştuk... Muhteşem güzel bir akşam geçirdik.... Anıları yad ettik:))) ben o yıllara ait hatıra defterimi yanıma aldım... Yazılan şeyler çok komik, ama bir o kadar da saf ve masumane duygular.. içten yazılmış cümleler... kısacası bana çok iyi geldi :))))

Sonraaa; kızıma ciciler aldım... Çok beğendiğim bir battoş vardı... yumuşacık, nefis bişey... Bekletiyordum onu, almıyordum, en sonunda gittim aldım:)))) Sonraaa, bir de havlu aldım kızıma... iki önlük, 4-5 çift çorap.... aklınızda olsun, zara baby nin çorapları çok güzel, tam kış bebekleri için...Kız seceneği çok yok 0-3 ay için, ama beyazı var... ben onlardan aldım... Erkek renkleri nefis... mavi gri çizgili falan.... çok şık duruyorlar, tavsiye ederim:)))

Bilgeciiim, canım benim, sen bir Ankara daha yap da benle alışverişe çık:)))) Açılırsın bak, demedi deme:))))

Patly cim, çok geçmiş olsun canım... Umarım sorn çıkmaz...

Hepinizi öptüm:))

Dila hanım geliyooooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

eheheheheheh:))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) Bunu da Bildiiiiim:))))) gerçi ön bi bilgi vardı elimizde amma ve lakin kesin değildi:))))))))))))))

Gözün aydın Sevgim allah analı babalı büyütmeyi de nasip etsin:)))

Kızlaar ben de eve yeni geldim sayılır. Sabah 9'dan beri dışarıdaydık.
Sabah sevgili "Fahri Dayımız" Doktorumuz ile randevumuz vardı.

Kaan 545 gr ve 26 cm olmuş Herşey yolunda, gelişim normal, organlar oluşmuş. Hepsini tek tek gördük. Kalp odacıkları, beyni kusursuz. Suyu iyi. Maşallah oğluma
Yüzünün resmini aldık, çok net değil ama ağız, burun ve çene çok belirgin. Doktorumuz babasına benzetti :)
Babası bütün randevuyu kameraya aldı, daha öncekileri de almıştık. Ama bu sefer bir terslik olmuş, kaydetmemiş meğer Çok üzüldüm. Bayağı bir arşiv yapıyordum,, eksik kalmış oldu.

Lökositi sordum doktora, her ay idrar tahliline gerek olmadığını söyledi. İşerken yanma, ağrı, acı, çok çok sık işemek (idrar yolu iltihabı yani), vajinada kaşıntı, kötü kokulu akıntı gibi şikayetlerim olursa endişelenmemiz gerektiğini söyledi.
Kilomu normal buldu. 5 ayda 7 kilo aldım. Merve'cim listede 64 olarak değiştirebilirsin.

Şükürler olsun ki herşey yolunda :dance: Bir sonraki randevumuz 16 Ağustos'ta. şeker yüklemesi de 26 haftada olacakmış.

Herkese merhaba;-))

Biz iyiyiz cok sukur. Arkadaslar cok sagolun guzel dilekleriniz icin. Ciddi birseyim yok farkindayim ama gogsumun hemen altinda, karnimin yukarisinda hafif batma hissi devam ediyor ama cok rahatsiz edici derecede degil. Sevgicim burda genelde test olupta sonucu haber vermezlerse iyisin demek. ("no news is good news") Eger bir terslik varsa Dr un ya da hemsiresi arar. Direk drlada konusamazsin hep hemsireler araciligiyla haber yollarlar;-)) Burasi da boyle iste. Bir kac gune bir haber gelmezse test sonuclarim normal demektir;-)) USg ye gircem iste o zaan biraz da karnima tutarmisiniz usg yi demeyi dusunuyorum;-)) O yuzden usg ye gircem diye seviniyorum;-)) LoL;-))

Pelincim masallah minik abimize;-)) Canim benim minik taraftarim. Bende dun gece ruyamda Fenerium da bebegime takim alamaya calisiyordum..Nerden girdiyse ruyamam fenerium daydim;-)) Bizimkiler onlem icin yapiyorlar demek idrar testini. O zaman herkes belirtiler icin cok dikkat etsin lutfen..

BIr de TR bebeklerin boyuna bacaklari da dahil ediyorlar herhalde. Biz de hic bacak boyunu eklemiyorlar. Benim kafam karisip bizimki cok kucukmus gibi geliyor;-))

Patly'cim umarım test sonuçları iyi çıkar ve aramazlar :))

16. haftaya kadar baş-popo arası ölçülüyor. 19. hafta gittiğimde sadece baş çevresini ve bacak kemiğini ölçtü. Bugün de öyle. Ama ben ekstra boyunu sorunca parçaları biirleştirdi diyelim.
Yeri de dar miniğimin haliylen dizler hep bükülü artık :)

oyyyy kakanımıza bak maaşallah tocaman olmuşşş yarım kilo resmen yaaa ayyyy ne entersan büyüdüler maaşallah kızımın abisi o benim cilveloştan kaan abisine opuyorumnanaktan

cnm maaşallah herşeyin yolunda olmasına çok sevindim bu arada detyalı usgde genelde cd veriyorlar vermediler mi sana

günaydın annecikler,
ben yaklasık 20 gündür sizinle değildim okullar kapanınca annemlere gittim sonra eşimde izin alıp gelince tatilim uzadı pek internet imkanım olmadı.inşallah bütün anneler ve bebişler ii dir.
iki gün önce doktora giitim veeee kızımın olucagını yeniledi.insallah Allahım tamamına erdirir de hepiiz bebişlerimizi kucagımıza alırız insallah ve kimseye evlet hasreti cekdirmesin rabbim.

ya sana olanın aynısı banada oldu böyle tam ağrı gibi değilde sanki içerden oradaki etimi geriyorlar çekiştiriyorlar gibiydi benim ki endişe edilcek bişey yok sen sakın merak etme

hahaha fenerium mu gördün abd de yok dimi pelincim eğer feneriumdan bişey istersen alıp gönderebilirim yani aklın kalmasın

evet cnm bebeklerin önce baş ve kalça boyunu sonrada bacak boyunu ölçüp topluyorlar
çünkü minikler artık büyüdü ve tam boy verecek şekilde sığmıyorlar tabi bu verilen ölçüm net değil biraz farazi ama olsun

aaaaaaa selam senden umudu kesmiştim
nerde bu kız diyordum walla
demek bebeiş ii ve KIZZZ ay kız olmasa şaşardım zaten bu topik zilliler topiği oldu wallahi e daha daha nasılsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…