• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık-2011 Ocak Tüp Bebekle Anne Olacak Bayanlar Buraya :)

valla kızlar süpersiniz ya:lepi: :lepi: :lepi: :lepi: :lepi:

hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

sende üzülme sakın :) bana hem iğne hem fitil devam ettirildi.Allahıma şükürler olsun dün ve bugün bişey görmedim lekelenme tarzında. inşallah hiç olmaz artık...senin kaç haftalık şuanda ?

:nazar:dün dr gittim karnımdan kesem göründü.vajinal ultrasonda cumartesi günü görmüştüm ama dr ben çok pinpirikli olduğum için karnımdan bakmaya gayret ediyo:)

çok sevindim canım kanaman da geçmiş süper :) artık geriye kalp atışını da duyarsak içimiz rahat edicek inşallah

papatya üzülme canım benim öğrendiğim günden beridir var canım hemde senin azmış benim doktora gittiğim gün resmen şakır şakır kan geldi peçeteye gezinemiyorum sürekli yatıyorum çok şükür şuan azaldı seviniyorum senin gibi kahverengi gelyor diye canım hiç üzülme beni getir aklına doktorum kanamalara rahmen bebişin çok sağlıklı olduğunu söylüyor 1 hafta sonra bugün kalp atışlarını dinleyeceğiz.:nazar:

canım cook saool desteğin için.bebişler sayesinde baya bii istirat edicez galiba:)onlar ii olsun yeter.peki ağrılar sendede var mı canım kanamalrın oldugu zamanlarda bel ve kasıklarda?

canım tşkler :) bilgilerimi veriyorum eklersen sevinirim...

SAT 1 nisan
Transfer tarihi 19 Nisan
Kilom 63

:)

Back
X