biz evlendik 6 ay korunduk.. 6 ay kadar bekledik olmadı.. sonra ben eşim 15 günlük görevdeyken doktoruma gittim. .. muayene etti, bi problem yok. bir ilaç yazarım (klomen) hemen hamile kalırsın dedi. eşim geldi anlattım böyle böyle diye.. bende bi gidiyim dedi.. gitti.. sperm testi yaptırdı.. sonra o raporuda alıp 13 şubatta doktoruma gittik... doktor raporlara baktı.. sizin çocuğunuz olmaz dedii. baya açık açık.. olmaz dedi.. o an biri gelse beni vursa gıkım çıkmazdı.. pek konuşmadık.. eve geldik.. erkenden uyuduk.. sabah aşkım öperek uyandırdı beni.. hediyemi üstüme koymuşş.. çok beğendim altın seti almış, içine şiir yazmış.. sarılıp ağlaştık... 15 şubat doğum günü.. bi arkadaşımız var onlar geldi bi tek.. pasta falan kestik.. size bir sürprizimiz var.. bebeğimiz olacak dediler.. yalandan bir gülümseme, tebrikler falan.. gittiler 1 saat ağla... bi kaç kere daha gitti eşim doktora .. vitamin verip gönderiyorlar adamı.... ama kıyamadım yinede.. sonra 1 sene daha geçti.. ve şimdi bu durumdayız.. hayat çok garip... Allah hepimiz için hayırlısını versin..