Ben de aynısını diyorum valla, benim seninkiyle karşılaştırılamaz, sen çok üzülmüş çok yıpranmışsın maalesef, benimki çok sıkıntılı olmadı ama baş döndürücü şekilde hızlıydı. iki sene önce bu zamanlarda hiçbir şeyden haberimiz yoktu, bebek istemeye yeni başlamıştık, yeni Türkiye'ye dönmüştük. Bir süre kendi haline bıraktık. Geçen sene bu zamanlarda hamilelik kapsamlı sigortamı yaptırmış bekleme süresinin geçmesini bekliyorduk. süre ağustosta doldu, çalışmalara başladık, olmayınca kasımda femara diye bir hap kullandım doğal yolla denedik. Olmayınca HSG ve Sperm analizi yaptıralım dedik, Aralığın sonuna doğru mikroenjeksiyon olmadan çocuk sahibi olamayacağımızı öğrendik, öğrendiğimiz gün üç merkezden ön görüşme randevusu aldım.
Ben hala Taksim'de Alman Hastanesi'ne gidiyorum, Melih Bey geçici olarak oradaydı, şimdi Alper Şişmanoğlu takip ediyor. Tüp bebek merkezi olduğu için çok yoğun oluyorlar, gebelik takibi konusunda ne kadar tecrübeliler bilemiyorum, acaba değiştirsem mi diye düşünüyorum, tüp bebek gerektiğini öğrenene kadar 2,5 yıldır gittiğim bir doktor vardı, çok iyiydi ama tüp bebeği ona yaptırmadım diye gitmeye utanıyorum. Ne yapsam bilemedim.