• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

slm kızlar nasılsınız.bnim oğluşun kafası 2 hafta küçük çıkıo:( d,ğer heryeri normal...bu konuyla ilgili bi bilgisi olan varmıı?

canım benımkıde gerıden gelıo ama doktroun dedıgıne gore orantılıymıs yanı gurbuz bı bebek olmıcak dedıkı zaten bızde onu konusuoduk kılosuda bıraz az . yapcak bı yok dedı adam saglıklı soucta bunu buyutmek ıcın yapcamız bısı yok dedı ılacverelm buyutelım dıe de bısı yok o yuzdenuzulme demıstı bnce sende doktoruna guven canını sıkma . hepımızın bebeklerı saglıklı dogsun ıns.

Selam güzel anneler. Geçmişi okumaya başladım ama tamamlayamadım. Sehrihuzun doğum yapmış hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün.
Biz bugün doktordaydık. Oğlum 3 kilo 100 gram. Doktor usg fazla tartar 2900 falandır dedi. Suyumuz,plesentamız iyiymiş. 1 hafta daha kalırsa sorunsuz,küvezsiz istediğin zaman doğurabilirsin dedi. Nst ye girdik.26-27 civarlarında sancılarım çıktı. Normal olmalı ki haftaya çağırdı tekrar.
Yalnız herşey güzelde ben fenayım. Çatı ağrıları ne uyutuyor,ne yatırıyor. Karnım aşağı inmiş olmasına rağmen midem çok yanıyor. Ağrılarımın olması iyiymiş,doğumun kolay olur dedi doktorum. Artık hareketler canımı acıtıyor. Doğursam diyorum :(((
İnşallah 40 lara kalmam. Öpüyorum herkesi...

canım benımkıde gerıden gelıo ama doktroun dedıgıne gore orantılıymıs yanı gurbuz bı bebek olmıcak dedıkı zaten bızde onu konusuoduk kılosuda bıraz az . yapcak bı yok dedı adam saglıklı soucta bunu buyutmek ıcın yapcamız bısı yok dedı ılacverelm buyutelım dıe de bısı yok o yuzdenuzulme demıstı bnce sende doktoruna guven canını sıkma . hepımızın bebeklerı saglıklı dogsun ıns.

bnmkinin sadece kafası küçükmüş bnm doktorumda yapaack bişi yk doğduktan sonra toparlar kendini sürekli izleriz falan dedi.güveniyorum ama insanın içini bi korku kaplıo sende yaşıyorsan daha ii anlarsın.bnm 15 inde sezeryan dğm olacak.senin ne zmn?bu aradateşekkür ederim desteğin için

evet tatlim,artik ölcemiyorlar...
birde hatirlarsan benim bebisin kafasina ve kilosuna hep önden gidiyor denilmisti,öyleydide..
gecen hafta kafasini ölctü,göbisi ölctü..degerler hafif sinirdan üstte ama artik normal dedi..
yani oda bi süreden sonra duruyor zaten..sismanmis,zayifmis hic önemli degilmis yani...
ne zaman gideceksin canim doktora?

Cuma günü gidicem inş sorun çıkmaz:31:

slm kızlar nasılsınız.bnim oğluşun kafası 2 hafta küçük çıkıo:( d,ğer heryeri normal...bu konuyla ilgili bi bilgisi olan varmıı?
Doktorun normal dediyse kafana takma bence, kolay doğurursun:34:
Selam güzel anneler. Geçmişi okumaya başladım ama tamamlayamadım. Sehrihuzun doğum yapmış hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün.
Biz bugün doktordaydık. Oğlum 3 kilo 100 gram. Doktor usg fazla tartar 2900 falandır dedi. Suyumuz,plesentamız iyiymiş. 1 hafta daha kalırsa sorunsuz,küvezsiz istediğin zaman doğurabilirsin dedi. Nst ye girdik.26-27 civarlarında sancılarım çıktı. Normal olmalı ki haftaya çağırdı tekrar.
Yalnız herşey güzelde ben fenayım. Çatı ağrıları ne uyutuyor,ne yatırıyor. Karnım aşağı inmiş olmasına rağmen midem çok yanıyor. Ağrılarımın olması iyiymiş,doğumun kolay olur dedi doktorum. Artık hareketler canımı acıtıyor. Doğursam diyorum :(((
İnşallah 40 lara kalmam. Öpüyorum herkesi...

Maşallah oğluna kocaman olmuuşşş... Dizlerinin arasına yastık alıyormusun çatı ağrısı için, ben yastıksız 20 dakika nts de yatsam kalkmakta zorlanıyorum:19:

Cuma günü gidicem inş sorun çıkmaz:31:

Doktorun normal dediyse kafana takma bence, kolay doğurursun:34:

Maşallah oğluna kocaman olmuuşşş... Dizlerinin arasına yastık alıyormusun çatı ağrısı için, ben yastıksız 20 dakika nts de yatsam kalkmakta zorlanıyorum:19:

zorlanmak ne demek prensim kalkamıyorum ki. Resmen düşkün gibi oldum yardımsız doğrulamıyorum,yatakta dönemiyorum bile.Allah hepimizin yardımcısı olsun,son günler ne kadar zormuş ..

merba kızlarrrr. nasılsınız. varmı haberler
yemek hazoırlayıp yememiz lazımmm
sonra biraz geçmişe bakayım

kızlarrr çok yazmışsınız. okuyamadımmm
kontrollere gidenelr umarım güzel haberlerle gelmiştir

sanrıım sehri-hüzün doğum yapmışşş.
sağlkla hayırlıısyla büyütmek nasip olun canımm
darısı bizim başımıza.

sanrıım elif bu hfat doğum yapıcakmıışş.
inşlalh senden de gzüel haberler alırız canımmmm

son haftaya gelenelr özellikle özüm ve cucum sizde de tık yok galiba
cucum senin sancı falanda çıkmamış
heralde rahatı yerlerinde kuzularınnn.
eeee varmı başka kaçırdığımm

zorlanmak ne demek prensim kalkamıyorum ki. Resmen düşkün gibi oldum yardımsız doğrulamıyorum,yatakta dönemiyorum bile.Allah hepimizin yardımcısı olsun,son günler ne kadar zormuş ..

Peki dizlerinin arasına yastık koyuyormusun, ben yastıkla yatınca ağrımıyor yoksa dediğin gibi kilitlenip kalıyorum yattığım yerde:27:

kızlarrr çok yazmışsınız. okuyamadımmm
kontrollere gidenelr umarım güzel haberlerle gelmiştir

sanrıım sehri-hüzün doğum yapmışşş.
sağlkla hayırlıısyla büyütmek nasip olun canımm
darısı bizim başımıza.

sanrıım elif bu hfat doğum yapıcakmıışş.
inşlalh senden de gzüel haberler alırız canımmmm

son haftaya gelenelr özellikle özüm ve cucum sizde de tık yok galiba
cucum senin sancı falanda çıkmamış
heralde rahatı yerlerinde kuzularınnn.
eeee varmı başka kaçırdığımm

Canım narnisan da perşembe gidecekmiş doğumaaa, ayy Aralık geldi pıtır pıtır dökülmeye başladıkkkkkk:52:

Peki dizlerinin arasına yastık koyuyormusun, ben yastıkla yatınca ağrımıyor yoksa dediğin gibi kilitlenip kalıyorum yattığım yerde:27:

Canım narnisan da perşembe gidecekmiş doğumaaa, ayy Aralık geldi pıtır pıtır dökülmeye başladıkkkkkk:52:

Koyuyorum canım. Yastıkla desteklemezsem ağrım daha fazla oluyor.

umARIIM YA boyu uzunmuş ondan olabilirmiş birde genetik yapıdan dolayı olabilirmiş.bir an önce hayırlısıyla doğsun istiyorum..

inşallah hiç sıkma canını benımde öle boyu 1 hafta önde...bizimkiler manken olacak..ince uzun:)

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlarrr

bizde bugün detaylımıza girdik yine karın çevresini takipteyiz yaa
yine hala 2.5 hafta geride ama boyu yine uzun çıkıyo
aynıyız yani,boyumuz 52.5cm olmuş kilomuzda 3050 gr olmuş
doktorumuz karın çevresinin gerilemesi yok farkı koruyo hatta ilerlemesi iyi merak edilcek bişey yok dedi
karın çevresi 36+1de çıkıyor işte boy gününden 5-6gün ileride38in sonu yani
kafada tam gününde çıkıyo
doktor mesela kilomuz iyi ama boy uzunca olunca zayıf sayılıcak dedi
aman sağlığımız yerinde ya,bizimkilerde galeta gibi olsun napalım

pelinim maşallah poyrazcığa bizim kızı solladı valla
artık hiç almıcam onu kızıma insan ayıp olmasın diye nezaketen aynı kalır
neyse hadi erkek dediğin yapılı olur ona veriyorum bunu :9:
maşallah canım inşallah hep böle gider poyrazcıkk:nazar:

herkess iyidir umarım bebişlerini görenlerin gözüaydınnnnnn

ben çıkıyorum bu gün çok durdum bilgisayar başında bu kadarlık yeter.... görüiürüz kendinize iyi bakın.....

iyi akşamlar kızlarrr

bizde bugün detaylımıza girdik yine karın çevresini takipteyiz yaa
yine hala 2.5 hafta geride ama boyu yine uzun çıkıyo
aynıyız yani,boyumuz 52.5cm olmuş kilomuzda 3050 gr olmuş
doktorumuz karın çevresinin gerilemesi yok farkı koruyo hatta ilerlemesi iyi merak edilcek bişey yok dedi
karın çevresi 36+1de çıkıyor işte boy gününden 5-6gün ileride38in sonu yani
kafada tam gününde çıkıyo
doktor mesela kilomuz iyi ama boy uzunca olunca zayıf sayılıcak dedi
aman sağlığımız yerinde ya,bizimkilerde galeta gibi olsun napalım

pelinim maşallah poyrazcığa bizim kızı solladı valla
artık hiç almıcam onu kızıma insan ayıp olmasın diye nezaketen aynı kalır
neyse hadi erkek dediğin yapılı olur ona veriyorum bunu :9:
maşallah canım inşallah hep böle gider poyrazcıkk:nazar:

herkess iyidir umarım bebişlerini görenlerin gözüaydınnnnnn

maşallah canım kızına:nazar:

ucurum ve neryun dan haberi olan var mı ikisi de son son haftasındaydı bugünde kontrole gitmişlerdi hatırladım kadarıyla iysallah dogurmuslardır

hiç takma kafana canım benim oğlumun da kafası tam 3 hafta ileride çıkıyordu doktor koca kafalı olacka demişti çok da normal doğdu 36 cm kafa çapı hiç koca kafalı değil ben inanmıyorum usg de çıkanlara pek

sezencim nasılsın cnm
bebişcik nasıl
alışabildinmi oğlunla yaşamaya,varmı zorluklarıı

buarada benimde detaylıda hep karın çevresi 2 hafta geri çıkıyor diğerleri ileride işte
detaylıda böyle gözüküp daha iyi sonuç çıkabilirmiki sence acaba
geerçi sağlığımız yerinde iyi şükür

Back
X