yok pandacım görmedimcanım sen bebişini gördün mü
benim hiç alttan bakılmadı karnımdan bakıldıkıslar bişe sorcam ilk muayenenizde alttanmı bakıldı karındanmı ?
ultrasona girdiginizde ilk kez
:çok üzgünüm:KIZLAR NORMAL DEİLMİİ HERŞEY DOKTORUMA PEK SORU SORMADIMHEYECANDAN İNŞŞ KALBİNİDE DUYARIM
normal canım,ben 6. haftada gittim, doktorum üstten baktı sadece keseyi görmüştü.Alttan bakmaya gerek duymadı ,2 hafta sonra gel kontrol edip kalbe bakarız dedi.Şimdi 8.hafta içinde gitmiş olucam.Hiç bişi olmaz içini biraz ferah tut, bebeğinide strese sokma, o yerinde güzel güzel büyür canım..
kızlar benimde ilk bebeğim aşılama ilehamile kaldım herşeyde evham yapıyorum tam üc ayrı doktoragittim bu evhamım yüzünden biliyorum yanlış yapıyorum ama elimde değil bugün yine bi hastaneyegittim bugün tam 6 haftalık oldu benim bebişim sadece keseyi gördü oda kalp atışı bebek felan yok iki hafta sonraya randevu verdi o zaman gel bakalım dedi korkuyorum bende boş gebelik felan olur diye nolacakbenim bu halim bilmiyorum
of ya işte bende o telaşa kapıldım nedense bende samsundayımm hengi doktora giidorsun ben alladdin balcı anaklinik ayrı ayrı doktorlara gidip kafan karışmasın bence 1 dokttora git devam et ona
ben de 5. haftada gittim doktora keseyi gördü ama kalp atışları yoktu henüz. 10 gün sonra gel dedi o da 6+3e falan denk geliyor. inşallah hepimizin bebişleri sağlıklıdır , sağ salim alırız kucağımıza:Saruboceq:
şimdi panik yapsak da elimizden gelen bişey yok en iyisi içimizi ferah tutup mutluluğumuzun keyfine varmak bence:ecrin_bebek:
kesinlikle haklısın canım sabırlı olucam doktorumun verdiği güne göre inşallaholumsuz bi durumla karşılaşmam ama karşılasırsamda hayırlısı buymuş diycem rabbim hepimiz için hayırlısını versin hepimize hayırlı evlatlarversin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?