bu arada benim hatalığın adı vertigo...
nerdilcim vertigoyu benim kayinvalidemde cekiyor maalesef
cok fena ya
sadece donuyosun fir fir
onun stresten oluyomus yalniz
tedavi olmustu biz evlenirken
senin hamilelikte dahada zor olur ama
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu arada benim hatalığın adı vertigo...
ay canım ne gusel gorcen minigini hadi guzel haberlerle gel insallah:Saruboceq:Sezencim geçmiş olsun annene canım, Allah şifa versin. Evlilik yıldönümünüz de kutlu olsun. Nice senelere inşallah.
Biz de kızımla şimdi bıcı bıcı yapıcaz, sonrada doktorumuza gidicez. İnşallah güzel haberlerle gelirim kızlaralkisalkisalkis
selam canım hosgeldin.. canım sınırı gecmişsin 100luk yukleme ister belki senden.. kabızlıgı hiç sorma bende 2 gun sanıyorum ki kabızlıktan dolayı gobek deliğimde acayip bir acı hissettim dun tuwalete cıkınca rahatladım ama dediğin gibi fissürler basurlar olusuyo galiba kabızlıktan doolayı .. sen dr a hepsini soyle birşeyler onerir heralde olumunekankayizsmileselam kizlar gecmise bakamadan direk geldim
sabah tahlillerimi yaptirmaya gittik
seker yuklemeside yapildi 50lik
175 cikti
yarin dra gostercem
yuksekmi cikti acaba anlamadim yahu
normal deger 0-140 diye gorunuyor fakat benim 175
sizlerin kacti bi aydinlatirsaniz sevinirim:gitme:
ayrica hamileligin basindan beri cektigim kabizlik sorunu yuzunden sonunda basur oldummmmmmafoldumben
cok kotu ya !! bunuda dra soyliym diimi???
hepinize iyi haftalar diliyorum kızlar..
sabah annem iki elinden de ameliyat oldu kistler oluşmuş onlar alındı hastaneden geliyorum çok ağrısı var..annem benim herşeyim..Allah herkese önce sağlık versin..önce sağlık..
bir de bugün evlilik yıldönümümüz..
oğlumun mobilyaları gelecekti ama çarşambaya kalmış olsun sağlık olsun..
kızlar ben face özürlüsüyüm demiştim
pek bilgim yok okonuda
mesela gruba üye olduk ya
bizim grup içinde konuştukalrımızı bizim kendi listemzide ekli arakdaşalrımız yani keni özel arkadaşalrımız görebiliyoarmı.
görmesinelr dimi ya
ben benim konuştukalrımı okuldan falan arakdaşalrım görsün istemem
en ilk defa gruba üye olucam
anlatsanıza.
selam kizlar gecmise bakamadan direk geldim
175 cikti
yarin dra gostercem
ayrica hamileligin basindan beri cektigim kabizlik sorunu yuzunden sonunda basur oldummmmmmafoldumben
175 cikti
yarin dra gostercem
nerdilcim vertigoyu benim kayinvalidemde cekiyor maalesef
cok fena ya
sadece donuyosun fir fir
onun stresten oluyomus yalniz
tedavi olmustu biz evlenirken
senin hamilelikte dahada zor olur ama
kızlar ben face özürlüsüyüm demiştim
pek bilgim yok okonuda
mesela gruba üye olduk ya
bizim grup içinde konuştukalrımızı bizim kendi listemzide ekli arakdaşalrımız yani keni özel arkadaşalrımız görebiliyoarmı.
görmesinelr dimi ya
ben benim konuştukalrımı okuldan falan arakdaşalrım görsün istemem
en ilk defa gruba üye olucam
anlatsanıza.
yüksek çıkmış.. 100'lük yaptırırlar sana..
bu basur olayı da gittikçe artıyor bebek büyüdükçe damarlar genişliyor ve tetikliyor basuru.. benim başımın belası şu an.. şimdiden dikkat etmelisin.. kabız olmamaya çalış
175 cikti
yarin dra gostercem
175 cikti
yarin dra gostercem
yok canım göremiyorlar.. içeriği gizli olduğu için onlarda üye olmadığı sürece göremezler.. katılım isteği yollayan desire'a haber verdikten sonra onaylasa aslında en azından dışardan kimselerin girmesi engellenebilir. listeden sanıp onaylayabilir çünkü.. açıkçası ben gruba üye olduğumu arkadaş listemdekilerin görmesini istemediğimden profilimden hemen kaldıracağım anasayfada yayınlanmasın diye.. arkadaş listemde çoğu kimse gebe olduğumu bilmiyor çünkü.. nedense herkesle bu durumu paylaşmak istemedim.. doğunca öğrenirler nasılsa
Evet tetenozumuzun ikicisini oldum ağrılı bir biçimde geldim kızlar sempatiksalakcinni kolum ağrıyor :) süt kuponumuzuda verdiler.
canım bende de var bu kabızlık ee peki nasıl olmamaya çalışacağız doktor ilaç verdi ona rağmen çok sıkıntı çekiyorum üstelik bebiş sıkışacakta bişi olacak diye çok korkuyorum.
aynen bende ya listemdekilerin gormesini istemediğim için (çoğu bilmiyor)..profilime gelmesini bekledim ama gelmedi.sanırım teklifi biz yolladığımız için.
bu arada kızlar burdaki nicklerini bazı arkadaşlar yazmış bazıları yazmamış galiba tanımak açısında yazılırsa daha iyi olmaz mı?bu arada desire (mine)sağol cnmn
Offf bana tek doz yaptılar ama sanırım lisede olduğum için tek doz oldum yaştan yane
Kız bana 2 tane süt kuponu verdiler 24 lt süt akannehir
Offf bana tek doz yaptılar ama sanırım lisede olduğum için tek doz oldum yaştan yane
Kız bana 2 tane süt kuponu verdiler 24 lt süt akannehir
gelmiş olması lazım aslında.. gelmediyse ne ala.. eşinin face'i varsa oradan girip anasayfa'da çıkmış mı diye kontrol edebilirsin nezaketcim
Ben daha yeni hakettiğim için 12lt :)) Yarın gider alırım sen iç iç bitmez sırnaşık şey
ay süt kuponu ne ya.....
yüksek çıkmış cnm yaa benim de 174 çıkmıştı
100 lük yaptırdım oda 204 çıktı şimdi diyet yapıyorum hamilelik kausa döndüı resmen.
tatlı olan herşey yasak bal bilee
ve yediklerim çok kısıtlı tıka basa değil az ama sık yiyorum
2 öğün yiyen ben şimdi 6öğün yiyorum. çoook zorr
inşallah senin normal çıkar