Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence sen doğumu çıkarırsın böyle canım hiç endişe etmesaol sinemcim
ben hastaneye giderken hazirlikli gittim
hani heran alabilirler gibi hissettim
ama doktor yukseldigini soyleyince oyle sevindimki
cok sukur!
dinlenmeye ve suya devam simdi
sen nasilsin canim?
herkese merhaba..................
bence sen doğumu çıkarırsın böyle canım hiç endişe etme
çünkü ne yapman gerektiğini biliyorsun enazından ve uyguluyorsunda
allahtan işe yarıyor bak,çok sevindim gerçekten
bizde iyiyiz canım bi değişiklik yok salı kontrolüm var bakalım
bizde gelişimimizi doldurduk bebişin orada büyümesini bekliyoruz işte
herşey yolunda şükür
hoşgeldin cnm
aynen canım benimde esim tutup döndürüüyo...cok ağrım oluyo ödemden dolayı damarlarda baskı oluyormuss ...Allahhh kolaylık versinnn su son haftalarda hepimize..hoşbulduk..............
benımde dunden beri bacagım kasıyo.sankı damarın bırı kısaldı.ana dönerken bile esım tutup dönduruyo.......neden acaba;?
evet cnm bi aksilik olmazsa normal gözüküyorayyy hadi bakalim
allah hayirlisiyla saglikla kucagina almayi nasip etsin
normal dogummu olcak canim?
aynen canım benimde esim tutup döndürüüyo...cok ağrım oluyo ödemden dolayı damarlarda baskı oluyormuss ...Allahhh kolaylık versinnn su son haftalarda hepimize..
doktorunu arama sansin yokmu canim?kızlar merhaba onclıkle bızdenhaberlerı vereyım sorumu sorayım sonrada gcmıse donucemmm. bugun kontrolumuz vardı bebıs ıyı dedı doktor catı muayenesı yapıldı normal dogum ıcın uygunmusum..
sorun eve gelınce basladı belım ve karnım aksam kadar agrıdı yattım evde aksama kadar ve bu arada wc de 2 kez kahverengılı akıntım geldı sızce bu nısanmıdır yoksa muayneden dolayı mı olmustur???
ne dıosunuz yorumlarınızı beklıuormmmm
kızlar merhaba onclıkle bızdenhaberlerı vereyım sorumu sorayım sonrada gcmıse donucemmm. bugun kontrolumuz vardı bebıs ıyı dedı doktor catı muayenesı yapıldı normal dogum ıcın uygunmusum..
sorun eve gelınce basladı belım ve karnım aksam kadar agrıdı yattım evde aksama kadar ve bu arada wc de 2 kez kahverengılı akıntım geldı sızce bu nısanmıdır yoksa muayneden dolayı mı olmustur???
ne dıosunuz yorumlarınızı beklıuormmmm
Sweethome hayirdir ins. bekle. Biraz canim uzan bakalim kendini dinle bira. Agrilarin duzenli olursa gidersin.. bence muaneden oldu kimisini tetikliyormus dogum hazirligi icin
doktorunu arama sansin yokmu canim?
dun cati muaynesi dogumu tetikler diye bi konusma gecti burda ama:26:
ya amma cok yazdım ama oglum 2600 gram olmus yanı 10 gunde 200 gram almıssadece doktor sorun yok dıo ama kucuk dogcak dıe uzuluyorum ve sırf o kılo alsın dıe ben kac kılo aldım bır ayda oof offf