• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

canlar! :2:
çıkmadan uyarayım.. doğumdan sonra bu lohusa sıcağına kanıp benim gibi totonuz açık yatmayın! şu an fena halde şifayı kapmış haldeyim.. sinüzitim aman vermiyor sadece totoyu değil kafayı da üşütmüşüm :)) sonra yine benim gibi bebenizi koklayamazsınız en güzel koktuğu çağda :59: böyle ezik ezik kirli çamaşırlarını koklarsınız ancak :14: aah ah

cocuk doktoru yenidogan bebeginizi bol bol emzirin uyuyor diye
uyandirmazlik etmeyin demisti:26:
sariligi yukseliyormus uyudukca
aklimin bi kenarina yazmistim egitimde bunu
uyandirip emzirin demisti

uyandırması bela olabiliyor bazen işte pelincim.. bi ara çocuğun şekeri düştüde komaya mı girdi diye bile korktuk.. yenidoğandan bi prof gelmişti o bile uyandıramamıştı sıpamı başta.. uyanmadığı gibi birde sırıtıyo veled sanki alay ediyor:)) soymak işe yarıyor ama aklınızda bulunsun.. hem cıbıl cıbıl hemzirmek çok zevkli hemde çok faydalı..

ayyy gecmis olsun tugbacim ya
nasi usuttun bu havada?
ayri kaldiniz kuzucukla oylemi?
insallah bi an once iyilesirsin canim

Kızlar iyi geceler... Şöyle bir dolaşalım diye çıktık,maç varmış malum bir cafemiz var oturduk,ablamlar geldi oyun oynadık,çıkışta hadi şuraya uğrayalım bir şeyler yiyelim derken bu saat olmuş. Dışarılarda doğuracağım diye korkmaktayım. Şimdi de belim ağrıyor hafif hafif hayırdır inşallah.

Burcu'mm hoşgeldin canım. Zor günler geçirmişsin ama çok çok şükür atlatmışsınız. Hoş geldi Umut Kaan. Hayırlı bir evlat olur inşallah.

Kızlar ben Poyraz isminin yanına kayınpederimin ismini koymak istiyordum. Severim kendisini. Kv demiş ki dün eşime sülaledeki bütün adaşları çok bahtsız. Kayınpederimin ismini aldığı büyük dede çok gaddarmış falan. Siz koymayın isterseniz demiş. Kayınpeder de onaylamış. Şimdi eşimin aklında Ertürk ismi var. Kendisi asker hayranıdır. Ertürk Poyraz nasıl sizce. Fonetik olarak uyumsuz ama söylerken değil gibi. Karar veremedim.

kizlar bu arada lohusalik nasil geciyo?
yani ben simdiden gerildim
20 gun kalincakmis bizde:53:
bi haftayi anlarimda 20gunde bunalir insan ya
kociste pek istemiyo kalinmasini
siz naapiosunuz?

Kızlar iyi geceler... Şöyle bir dolaşalım diye çıktık,maç varmış malum bir cafemiz var oturduk,ablamlar geldi oyun oynadık,çıkışta hadi şuraya uğrayalım bir şeyler yiyelim derken bu saat olmuş. Dışarılarda doğuracağım diye korkmaktayım. Şimdi de belim ağrıyor hafif hafif hayırdır inşallah.

Burcu'mm hoşgeldin canım. Zor günler geçirmişsin ama çok çok şükür atlatmışsınız. Hoş geldi Umut Kaan. Hayırlı bir evlat olur inşallah.

Kızlar ben Poyraz isminin yanına kayınpederimin ismini koymak istiyordum. Severim kendisini. Kv demiş ki dün eşime sülaledeki bütün adaşları çok bahtsız. Kayınpederimin ismini aldığı büyük dede çok gaddarmış falan. Siz koymayın isterseniz demiş. Kayınpeder de onaylamış. Şimdi eşimin aklında Ertürk ismi var. Kendisi asker hayranıdır. Ertürk Poyraz nasıl sizce. Fonetik olarak uyumsuz ama söylerken değil gibi. Karar veremedim.

pelincim bebek isimlerine genelde yorum yapmam
adiyla yasasin der gecerim ama
madem sordun
bence hem fonetik degil hemde cocugun ismi coook uzun olacak
ilkokulda zorlaniyorlar sonra yaz yaz bitmiyo diye

Burcucum hoşgeldin canım.Geçmiş olsun.İyiymiş ama Şimdi Umut Kaan sevindim canım. Tubaam sanada geçmiş olsun dikkat et canım kendine.

siz naapiosunuz?

Kim kalcak kız 20 gün.Kv annen falanmı ?

siz naapiosunuz?

ben 20 gün annemde kalıcam canım. Çünkü birebir kimse ile uğraşmak zorunda kalmayacağım bu vesileyle,rahatça dinleneceğim. Kendi evimde olsam yine herşey ile ben uğraşacağım. Üstelik kv nin kaldığı zamanlar annem kalamaz yerim yok o kadar. En mantıklısı bu gibi geldi. Yine de deli gibi geriliyorum ama mecburuz. Tecavüz kaçınılmazsa zevk almaya bakacağız :77::78:

pelincim bebek isimlerine genelde yorum yapmam
adiyla yasasin der gecerim ama
madem sordun
bence hem fonetik degil hemde cocugun ismi coook uzun olacak
ilkokulda zorlaniyorlar sonra yaz yaz bitmiyo diye

aslında 2 ismi de tek olarak seviyorum ama eşim 2 isim konusunda ısrarcı. birde daha 11. haftada koluna kocaman bir dövme yaptırdı deli. Bilemedim şimdi. Du ben biraz araştırayım. Teşekkür ederim canım.

bizim evin benzer sahnesi :)) lakin benim sıpa kucağımda.. kokuma mı alıştı ne en rahat benim kollarımda uyuyor.. bende bi bakim çıkayım diyordum ki sen geldin.. merak etmiştim nasıl olduğunuzu

burcucum hosgeldin
gozun aydin canim
ayrica sarilik icin gecmis olsuuuun:71:
nasi gidiyo annelik?
anlatsana biraaaaaz:78:

Kızlar emzirdim şimdi
ağladıı
malum gaz için de babayı uyandırdık :))

burcucum hosgeldin
gozun aydin canim
ayrica sarilik icin gecmis olsuuuun:71:
nasi gidiyo annelik?
anlatsana biraaaaaz:78:
Saol cnm
Valla tarifi imkansız muhteşem bir duygu
doğum gerçekleşti anne oldumm, bebeğim hasta oldu çektikleri içimi yaktı anneliğin ne demek olduğunu öğrendim.

canım gıdıodum ama senı gorunce yazmadan gecmek ıstmedım cok gecmı olsun atlatmıssınız cok sukur yaa cok zor allah hepımızını bebıslerını korusunnn... ınsanın elnden de bısı gelmıor tek yapabılcegımız dua etmek opuyorum ıkınızıde
Saol bitanesi bizde sizi muck :))

öyle olur tabii.. benimkinin sarılığı yükseldiğinde fosur fosur uyuduğundan anlamadık.. ama fototerapilik bir durumda olmadı çok şükür.. 13.1'e çıktı en son.. 17 ve üstü tehlikeli tabii. birde hiç sevmiyorlarlar bebeler fototerapiyi.. gözleri bağlı :14: umarım o süreçte görmemişsindir oğlunu ben başkasının çocuğunda çok kötü oluyordum seni düşünemem bile :50:
Canım ben özel odaya aldırdım küvözü
gözümü kırpmadan bebeğimi onun içinde izledim.
Malum gözünde maskesinin kaymaması gerekiyor ve başkasına güvenemezdim
Çok acı çok zor birde su kaybı oluyormuş fototerapide
bebeğimin elinin üstünden damar yolu açıldı elinin altına destek koyuldu yani çok kötü bir deneyimdi.
burxhan cnm çok şükür kavuşmuşsun oğluşuna sarılığını da atlatmış cnm çok geçmiş olsun
Saolasın kuşum

siz naapiosunuz?
Valla ben bişey anlamadım.
annemler yengemler geliyorlardı
ama bugn doktorumuz eeve bir müddet kimse gelmesin deyince
arayanlara ilettim napayım
bebeğimin sağlığı daha önemli bunun için kimse kusura bakmasın
bakan kişi de zaten benim bebeğimin iyiliğini istemeyen kişidir.

Burcucum hoşgeldin canım.Geçmiş olsun.İyiymiş ama Şimdi Umut Kaan sevindim canım. Tubaam sanada geçmiş olsun dikkat et canım kendine.
Saol balım :))
İyiyiz şükür

Hoşbuldukkk :))
Atlattık şükür teyzesi :)
Amin inşallah tek dileğim hayırlı bir evlat olması
Bu arada Ertürk çok ağır bir isim bence güzelmiş uyumu boşver cnm anlamı güzel b,kere

Son düzenleme:
Hoşbuldukkk :))
Atlattık şükür teyzesi :)
Amin inşallah tek dileğim hayırlı bir evlat olması
Bu arada Ertürk çok ağır bir isim bence güzelmiş uyumu boşver cnm anlamı güzel b,kere

Aman canım Allah başka hastalık vermesin inşallah. Teşekkür ederim canım bende dilim alıştıkça seviyorum sanki.

Günaydın kızlar :3: Ama kimsecikler yok :26: Bu arada rüyamda hepimiz sırayla doğuruyorduk haberiniz olsun :60: Hemde online :60: :60: Bu arada kış geldi bir günde :)

günaydınn kızlarrr

burxkancım gelmiş canım çok geçmiş olsun bebişine
şükür atlatmış ama
mutlaka çok zor geçmiştir senin için
allah bidaha sorun yaşatmasın umut kaana

tuğbacım bende aynı şey yüzünden şifayı kapmak üzereydim
geceleri ateş basıyor ve bi uyanıyorum üstümde örtü yok
anlamadan kapıyodum bende hemen takviye besinlere geçtim limon port. falan
aman hasta olma artık bizim hasta olmamız
bebişlerinde olması demek çok dikkat et kendine

pelinim ikiside güzel canım içinize sindikten sonra
seninde ağzın alışıyorsa koy canım eşinde istiyormuş hem