Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selam kızlar bi geldim kimsecikler yok tabi pazar kocalarınızla geç uyanıp anca kahvaltı yaparsınız sanırım bizim öyle bi lüksümüz yok malesef.neyse Allah sağlık versin de çalışalım.
bebişleri sarılık olmuşarkadaşlar(doğum yapan bütün arkadaşların oldu sanırım) öğretmenlerimiz söylerdi yenidoğan bebekte genellikle görülür diye geçmiş olsun bebişlere çoğu atlatmış zaten anne olmak da zor demi.yaaa bir sürü şey yazcaktım unuttum
pelincim iki isim de güzel nasıl içinize sinicekse öyle yap ama gerçekten uzun isimler zor olur çocuk için.neyseki soyadı kısa bunun için de koyabilirsin aslında.
hapsuruk sormuş sanırım 20 sine kadar kalınır falan diye bende annemler de kalmayı planlıyorum bakalım artık evde kalmayı kesinlikle istemiyorum bi arkadaş çatı muayenesi olunca kanaması olmuş sweethome du galiba bende duydum öyle olabiliyomuş ve hatta anlatan kişi ertesi gün doğuma gitmiş.benim çok ağrım oldu kasık ağrısı falan ama kanama yada akıntı falan olmadı.doğumu da tetiklemedi malesef
unuttuklarım varsa kusura bakmayın yaa alıntı yapmadımmı böyle olabiliyo geçen yasmin küstüya kimse geçmiş olsun demedi diye olabiliyo bazen emin olun cevap yazmasam bile dualarımı eksik etmiyorum.
burcu cum canım senide çok merak etmiştim iyiki girip bilgilendirdin.
tooba,julyet+,elif159,sweethome,hapsuruk+,haberok,
Kızlar şükür kavuşturana
günaydın kızlar dicem ama aşağıda bi tek sporstar görünüyo kimsecikler yok banada kayınvalidemle görümcem gelcekmişler amann vala hic istemiyorum anneme kacasım var yemin ederim eşimlede tartışıp duruyorum evim zaten kücük müsait değil bide onları naslı cekcem bilmiyorum bi kac gün kalsınlar ama fazlasını asla cekemem gerekirse kacarım valla
keşke bende de bi kaç gün hatta bi kaç hafta kalmaları gibi bi durum olsa ama malesef.ben çok saf salak bi insan olarak birlikte yaşamayı kabul ettim ve bunu yaptığım için kendimden nefret ediyorum.annemlerde de rahat edemeyebilirim gerçi çalışıyo annem babam da biraz duruyo öğlen kahveye gidiyo akşama doğru geliyo abimin eşi benden 3 4 yaş ufak evleri yakın o gelir rahat rahat bakarız bebeğime.40ım çıkana kadar hatta 80 im 120mim çıkana kadarinsan kendi yuvasından nefret edermi ediyomuş işte.
![]()
allah yardımcın olsun canım ben alışkın değilim cok sıkta görüşmüyorum kayınvalidemlerle onların ilk torunu bi heves var hele kücük görümcem deli oluyo bebek diye kalabalık ortamı sevmiyorum ben bekarkende tek cocuktum annem babam ben eskiden gelen bi alışkanlık bu o yüzden bunalıma girmektende korkuyorum
sağol canım valla onlarda haklı ama farklı bi içgüdüyle birazda bencilce biliyorum ama dokunmalarını bile istemiyorum görümcemi severim mesela iyi bir insandır ama ondan bile rahatsız olacağımı düşünüyorum.kv ye gelince elimde olsa bayramlar dışında görüşmezdim![]()
aynen valla al bendende o kadar benim annem yaşlı tek bi kadın ne güzel annemi alcaktım yanıma kücük görümcem demez mi annemle ben gelcez diye bide oğlumun ismini egemen koycam tutturdular başına alide koyalım ali egemen olsun diye asla kabul etmicem ama sinirimi bozcaklar ısrarlarıyla tabi bende eşime patlıcam zor günler beni bekliyo off off
Valla o duyguyu ancak yaşayan anlar.Ben de ağlıyorum doğuramıyorum diyeMerhaba kızlar
Dün anneciğim geldi
Hasret giderdik biraz
Sabah uzun uzun kahvaltı yaptık
Annemi görünce bir duygu patlaması yaşadım
Doğuramadım ben diye ağlamaya başladım
Annem de saçmalama dedi, kızdı
Sonra toparlandım![]()
günaydın kızlar sabah topiği ben açmıştım oooo baya kalabalıklaşmış benimde doğumdan sonra kayınvaldem kayseriden gelecek bi 20 gün kalcak heralde.ama benim kayınvaldede yana sıkıntım yok allaaha şükür bayramlarda yaz tatillerinde görüşüyoruz her gitmemmde turşumdan ketemden mantıma erişteme yapar gönderir.geçen sene geldiğinde sağolsun ben okula gittiğimde camlarımı silmiş yatağı yorganı havalandırmışher bişeyi yapmıştı sağolsun benim pek sıkıntım olmicak bu konuda galiba.hatta geliyo diyede sevinen tek kişi benim galbia.
kendi annem zaten burda ilk günlerde annemde kalacak yanımda benimle ilgilenmesi için
ne güzel bende çok isterdim kv iyi olalım ama elektrik meselesi heraldebi türlü ısınamadım ve benim canımı sıkıyo olur olmadık sebeplerle boş yere.binada bi ses duysun mesela hemen kapıyı açar bekler kim diye eve sokar ya ben milleti görmek zorundamıyım bu sabah ezan vakti kaynımın kızı ağlıyomuş açmış kapıyı yine onların gürültüsüne uyandım ayrıca çok düzensizler eşimde öyle dağınık hamileliğim boyunca hiç yararlarını görmedim