• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

bende 7 kilo vermişim.. kaldı 3 kilo.. göbeğide sıfırladım, belim eski haline döndü.. çılgınlar gibide yiyorum.. yaşasın lohusalık!!! :))))

valla süpermiş,darısı başımıza,aldığımız 14 oldu,70e vurduk yani:)) hayırlısı bakalım...bu arada toparlayıcı korse falan kullandınmı diycem ama... sezeryan olmuştun dimi canım?...

çatı ağrısı diyodunuz
ben yaşamamıştım
sanki bugün akşamüstü öle bia ğrım var.
şeyim sızlıyo gibbiiii.
bi garipp

bende 7 kilo vermişim.. kaldı 3 kilo.. göbeğide sıfırladım, belim eski haline döndü.. çılgınlar gibide yiyorum.. yaşasın lohusalık!!! :))))

ohhhh ne gzüellllll
bakalım bizde nekadarı kalıcakkk
aam benim göbüşün hemen gideceğini sanmıyorummm
yalnız dikişler iyileşsin en fazla 3 ay sonra akrın egzerszilerine başlıcam hemen

süt artsın diye özellikle yediğin bişey var mı canım?
ben gaz yapmasın yediklerim diye çok dikkat ediyorum

herkese iyi geceler,tatli rüyalar kizlar...
yarin kontrole gidecek herkes hayirli haberlerle gelir insallah...
son 4 gün..bakalim nstye nasil yansiyacak bu tablo...
öpüyoruzzzzz siziiii :54:

iyi geceler canım....

toobacım geçmiş olsun öncelikle ... zaten süperdin eski haline dönmüşsün ne güzel ya biz baya uğraşıcaz....

Herkese iyi geceler,tatlı kızlar... görüşmek üzere:)))

iyi geceler canım...

selam sekerler
kocisle sinemaya gittik ordanda yemege gittik simdi geldik
hemen size bakalim :82:
bu arada benim basur meselesi fena durumdaaa:84:
napcam bilmiyorummmm:26:

teşekkür ederim canım.. hiç sorma.. aman deyim dikkat edin..

bu adeti ilk defa duydum.. bizde ilk hafta kv geldi sonraki hafta annem devraldı.. yarında yola çıkıyoruz 2 haftalık bebekle ankaraya gidiyoruz.. kimsenin adet salladığı yok yani.. aslında bende öyle biriyim.. iyi oluyo :))
3 gun annem 2gun kv donusumlu olarak kalcakmis
o kadara ihtiyac varmiki bilemedim tugbacim
size iyi yolculuklar dilerim tatlim...

kızlarr nasılsınızz?
cucum doğum yapmadı mı? ben onu yarı yolda bıraktım galiba:26:göremedim sanki...neryun sen daha dogurmadın mı bakayım he?

Hoş geldin canım
Sen sadece cucu'yu değil, beni de yarı yolda bıraktın :1:
Ah canım sorma hala beklemedeyim
Doğuramadım :60:

selam kizlar nasilsiniz??
bizde bi degisiklik yok...ara ara kasilmalar var ama dogum belirtisi olmayanlardan :97:
yarin nst günüm..hayirlisi artik..
sizde ne var ne yok?
gecmise bi bakinayim

Yarın birçok kişi için doktor günü
Ben de gideceğim
Hem nst, hem usg hem de alttan muayene
Yarın da bir şey olmazsa
aynı muayeneler perşembe günü tekrarlanacak...

,

aynı canım benimde öyle sıcak su torbasının üzerinde oturuyorum....
ise yariyomu bari canim?
bende kuveti doldurup sicak suda oturiym dedim
ama dogumu tetikler falan diye vazgectim
sonucta kaplicalara bile giremedim tehlikeli diye
bi krem yazmisti dr onu aliym bari yarin
bide bi surup iciyorum bagirsaklarimi calistirsiin diye ama cokta etkili diil sanirim

ise yariyomu bari canim?
bende kuveti doldurup sicak suda oturiym dedim
ama dogumu tetikler falan diye vazgectim
sonucta kaplicalara bile giremedim tehlikeli diye
bi krem yazmisti dr onu aliym bari yarin
bide bi surup iciyorum bagirsaklarimi calistirsiin diye ama cokta etkili diil sanirim

internette okudum sıcak iyi geliyomuşşşş diye sıcak su tırbası azıcık koydum bende altıma napimmm... krem vermedi doktorum benim olur normal dedi geçermiş.... ve ben hiç bağırsak problemi yaşamadım tuvalet alışkanlığım çok düzenliii... ama oldu işteee....

yok kizlar dr a gitmedim sadece bacagim ayrildi biraz .:34::34::34:dusmedim ama kaydim sonuctabide yorgunluktan heralde belim ve kasiklarim halen agriyor ama sanci hissetmiyorum.hastane hemen karsisimizda sancim gelse yuruyerek bile giderim bi dk mi almaz ama acillik bisey yok gibi geldi.heryerim agrimasi disinda.bide yarina sancilanirmisim:60::60::60::60: kontrole gideceklerede guzel haberlerinizi bekliyorum diyorum.hadi bu haftayi en az bes dogumla acalim:49::49::49::52::52::52::52:

yok kizlar dr a gitmedim sadece bacagim ayrildi biraz .:34::34::34:dusmedim ama kaydim sonuctabide yorgunluktan heralde belim ve kasiklarim halen agriyor ama sanci hissetmiyorum.hastane hemen keçmiş olsun arsisimizda sancim gelse yuruyerek bile giderim bi dk mi almaz ama acillik bisey yok gibi geldi.heryerim agrimasi disinda.bide yarina sancilanirmisim:60::60::60::60: kontrole gideceklerede guzel haberlerinizi bekliyorum diyorum.hadi bu haftayi en az bes dogumla acalim:49::49::49::52::52::52::52:

canım tekrar geçmiş olsunnn dijkkat et kendine...

inşallah canım en az 5 olsun..... :nazar:

İyi geceler kızlar
Ben de yatıyorum
Yarın doktor günü
Öğlene doğru gelirim sanırım
Öpüyorummmm :16:

39. GEBELİK HAFTASI (38+0, 38+6. Günler)

Gebeliğinizi bu haftaya kadar getirdiğiniz için büyük bir takdiri hak ediyorsunuz. Bu ve takipeden hafta içinde doğum yapma olasılığınız oldukça yüksek. Geçen haftalardaki önerilerimiz aynen devam etmektedir: doğum sabır işidir ve bu sabrın sonunda bebeğinizi kucağınıza alıp onu emzirmeye başladığınızda ne kadar mükemmel bir iş başardığınızı göreceksiniz.

Doğum yapacağınız yere zamanında başvurmak normal doğum yapma olasılığınızı önemli oranda artırsa da bazı anne adaylarında doğum eylemi kasılmalarla başlamayabilir. Kanamanız olduğunda, bebek hareketlerinizde azalma hissettiğinizde, sularınızın gelmesi durumunda veya kendinizde normaldışı herhangi bir durum olduğunu hissettiğinizde hiç tereddüt etmeden sağlık kuruluşunuza başvurmalısınız. Doktorlar anne adaylarının her şikayetini ciddiye alırlar.

Dünyanın her doğumhanesinde şu anda doktorlar ve ebeler doğum başındalar. Siz de henüz katılmadıysanız kısa bir süre içerisinde senaryoya başrol oyuncusu olarak katılacaksınız.

Back
X