• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

hanımlar baktığıma göre geri kalanlarımızın ağrısı sancı yok ya bebeler tembel bizim ya da SAT yanlış, valla kendimden süphelenmeye başladım artık aslında doğru koçişte doğru saçmalama diyor ama ben sıkıldım yaaaa gece uyumamaktan meraktan Allahım yardım et. bir yandanda tırsıyorum çünkü normal doğuma karar verdik şimdilik aslında benim kisi sıkıntılı doktorum sezeryan istedi çünkü ben kanımı sulandırıcı iğne kullandım baştan beri düşük tehlikesi yüzünden, doktorda sezeryan istedi riske girmemek için ama akıllı kacam önce 8 aralık için sezeryan günü aldı sonrada normal doğum olsun diye değiştirdi bakalım ne olacak. bende normal istiyorum ama yaabiliri miyim bilmem.

hayırlısı olsun canım
ama doktoru dinelemeniz daha ii değil mi

fenerbahcemre sen kayın validenle kalıomuşsun
dün gördüm yazdıklarını
benim eşim de seneye göreve başlayınca taşınalım onların yanına bebeğe annem baksın dio
ben şiddetle reddediorum ama ne kadr işe yarıcak bilmiorum :(
istemiorum ewimin düzeninin bozulmasını
kayınvalidem de istemedğini bana sölüo çaktırmadan ama oğluna gelin kalın tabi dio

dün gördüm yazdıklarını
benim eşim de seneye göreve başlayınca taşınalım onların yanına bebeğe annem baksın dio
kayınvalidem de istemedğini bana sölüo çaktırmadan ama oğluna gelin kalın tabi dio

canım benimki sessiz sakin yaşlı bi kadın ama ben birini sevemedimmi tamam artık iki dünya bir araya gelse kanım almaz o insanı ki kv arada bir delirtiyo beni.yardımcı olacaklarsa mahalle olarak yakına taşın derim ev ev üstünde olmaz illaki batıyo bişeyler.ben alttan almadığım kendimi savunduğum için rahatım bi şekilde ama kimisi alttan alıp kendini yıpratabiliyo.bence uzak dur aynı ev fikri bile kötü bırak aynı binada bile istemem ben .

canım benimki sessiz sakin yaşlı bi kadın ama ben birini sevemedimmi tamam artık iki dünya bir araya gelse kanım almaz o insanı ki kv arada bir delirtiyo beni.yardımcı olacaklarsa mahalle olarak yakına taşın derim ev ev üstünde olmaz illaki batıyo bişeyler.ben alttan almadığım kendimi savunduğum için rahatım bi şekilde ama kimisi alttan alıp kendini yıpratabiliyo.bence uzak dur aynı ev fikri bile kötü bırak aynı binada bile istemem ben .

işte yawrucum alttan alan kısmına giriorum ben de
aynı fikirdeyim senle ya ew ew üstüne olmaz
şimdiden onun sıkıntısı bastı
inatçı kocam kafasını kırmam lazım:22:

Günaydın kızlar.Ama kimsecikler yok.Doğuran da yok : )

Günaydın kızlar
Birazdan annemle doktora gideceğiz
Önce size bakayım dedim

Pandammm ne oldu sana yavrumm
Neden moralin bozuk?
Uykun vardır ondan

Güle güle git, ama doğurmadan gelme artık yavv : )
günaydın kızlar çileli bir doğumun ardından cuma sabahı kavuştum meleğime:)) keşke çok önceden yapsaymışım ne güzel bi duygu bu ya resmen aşık oluyosunuzz bebeğinize durup durup o süt arayan ağzını öpüyorum allah herkesi sağ sağlim kavuştursun bebişlerine.....

Gözünaydın.Sağlıkla büyüt bebişini.Normal doğum oldu sanırım çileli dediğine göre : ) hikayeni bekliyoruz canım.
günaydın kızlar...
yaa kafayı yemek üzereyim uyuyamıyorum... uyuyamayınca migrenim tutuyo... kendi kendimi nazar ettim

Stres yapıyorsun ondan.Ben hamileliğimi-n ilk aylarında hiç uyuyamıyordum şimdi, uykuya doyamıyorum.Ama bir kaç gündür bende stres yaptığım için sık sık kalkıyorum.Ahh daha çok uykusuz kalıcaz : )
bu arada esra 37 de görünmüyo demi bi kaç gündür o benden 3 gün falan ilerideydi tickerı yani.acaba pırtlattımı ki:97:

İnşaallah.Baktı kimse pırtlatmıyor, ben pırtlatayım demiş olabilir yani : )

sende yok mu sancı falan ? : )
dün gördüm yazdıklarını

Sonuna kadar red et pandamm.Kayınvaliden çok iyi birisi de olabilir ama ,aynı evde yaşamak kendi Annen dahi olsa bile sıkıntı verir. Cık, cık ,cık : )

işte yawrucum alttan alan kısmına giriorum ben de
aynı fikirdeyim senle ya ew ew üstüne olmaz
şimdiden onun sıkıntısı bastı
inatçı kocam kafasını kırmam lazım:22:

bencede kırmalısın:1: ben kırmadığım için pişmanım gerçi ben kendim ettim biraz boşuna neden kira ödeyeyim dedim binada çocuğu dolu kızı da var onda kalır heralde bizimle kalmaz dedim ama yok kadın yapışmış eve valla fırsatım olsa ev alabilsem hemen kaçarım saniye bile düşünmem.bide senin k.pederde var sanırım hiç olmaz gelen giden eee bebk olcak bence kesinlikle derim ben insan kendi annesinin babasının yanında rahat edemiyoken

bencede kırmalısın:1: ben kırmadığım için pişmanım gerçi ben kendim ettim biraz boşuna neden kira ödeyeyim dedim binada çocuğu dolu kızı da var onda kalır heralde bizimle kalmaz dedim ama yok kadın yapışmış eve valla fırsatım olsa ev alabilsem hemen kaçarım saniye bile düşünmem.bide senin k.pederde var sanırım hiç olmaz gelen giden eee bebk olcak bence kesinlikle derim ben insan kendi annesinin babasının yanında rahat edemiyoken

ya bacım biz bi de ew aldık geçen yıl kendi ewimizde oturuoruz
onun borcunu ödüoruz
kayınpeder var ewde liseye giden oğulları da var bi tane
bi de dedğin gibi gelen gideni hişç bitmio
ben zaten tüm gün okulda çocuklardan kafam şişmiş olarak dönüorum bi de milleti mi dinlicem
amaaaa eşim anlamıo bunları yaaa offf:4:

carna cım yalandan bir iki ağrı giriyo ama hikaye sonra aynı devam sanki hamile değilim amaaan keyfi bilir mecbur çıkacak tapulamadıya karnımı:1:

ya bacım biz bi de ew aldık geçen yıl kendi ewimizde oturuoruz
onun borcunu ödüoruz
kayınpeder var ewde liseye giden oğulları da var bi tane
bi de dedğin gibi gelen gideni hişç bitmio
ben zaten tüm gün okulda çocuklardan kafam şişmiş olarak dönüorum bi de milleti mi dinlicem
amaaaa eşim anlamıo bunları yaaa offf:4:

bilmiyorum tatlım bi yolunu bul bu erkekler niye böyle aile düşkünü oluyolar ya biz yvamızı bırakıp evleniyoruz bunlarsa:25::20: annelerinin eteğine yapışıyolar gıcıklar

Allah sana sabır versin canım yaa.

çok şükür ben uzağım ama doğuma geleceğini öğrendiğim andan itibaren diken üstündeyim... hiç gelmesini istemiyorum hiç haz etmiyorum kvden

çok şükür ben uzağım ama doğuma geleceğini öğrendiğim andan itibaren diken üstündeyim... hiç gelmesini istemiyorum hiç haz etmiyorum kvden

başkalarında da bu hisleri görünce ne yalan söyleyeyim rahatlıyorum.yoksa çok üzülüyorum acaba kötü birimiyim diye ama değilim galiba:9:

:4:
bu arada esra 37 de görünmüyo demi bi kaç gündür o benden 3 gün falan ilerideydi tickerı yani.acaba pırtlattımı ki:97:
canım benim nerdee, hala bekliyoruz, kayınvalidemler geldi, o yüzden artık sık sık giremiyorum. bugün doktordaydık, açılma bile yok hala:84:

gunaydin kizlar bu gece rahat bi uyku cekmisim:1::1::1:o kadar rahat ki terlemisim hic farkinda degilim ruyamada 30 kere nisanim geldi:61::61::61: ruyanda gorursun dedikleri bu olsa gerek:96::96::96:

:4:
canım benim nerdee, hala bekliyoruz, kayınvalidemler geldi, o yüzden artık sık sık giremiyorum. bugün doktordaydık, açılma bile yok hala:84:

açılma doğum başlayınca oluyo demi yani bi kaç gün önceden olmak zorunda değil sanırım eğer öyleyse boşver.hem daha az da olsa günümüz var valla şu günleri geçenler bi doğursalar kendim yapmış kadar sevinicem:97:

başkalarında da bu hisleri görünce ne yalan söyleyeyim rahatlıyorum.yoksa çok üzülüyorum acaba kötü birimiyim diye ama değilim galiba:9:

yok değilsin canım... ayy ben çok aradakalıyorum kvdem yaşlı dizlerinde sorun var yürüyemiyo nerdeyse kendine zar zor hayrı var burda bana hiç faydası olmaz ki annemde kvden ordayken ben gelmem diyo valla iyice stres yaptım...

kizlar kv ile yasamaktan bahsetmmisinis:61: bende yasiyorum insallah son 4_5 ayimiz olacak.ev ev uztunde olmuyor.pandam esini ikna et kv de de ole diyordu duygu somurusuyle bende istemem herkesin evi olsun diyordu iki seneyi gecti birlikteyiz kadin hala duygu somurusuyle bizi bir kac sene daha tutmaya calsiyyor.tum kv ler ister gelinleri yaninda olsun.yemekleri yapilsin ev temizlensin isim gorulsun sen calsimissssin calsimamaisin farketmez

geçenlerde bizim bi komşu diyeyim sancısı başlamış tam 28 saat sancı çekmiş açılma olmamış suni sancı vermişler ağrı kesici yapmışlar her yolu denemişler ama tık yokmuş sonunda sezeryana almışlar ayyyy bunu duyunca çooook korktum sezeryan olmak istemiyorum suni sancı da :25:çok şeymi istiyorum:59:

Back
X