- 13 Ağustos 2010
- 1.262
- 73
- 113
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bol bol kv e bak sinirden sancıların başlasın
ay canım benim sinirlenme sinirlenme yoksa bebe kaynanana benzer derler.... valla herkeste bu doğumda kim kalacak derdi var bende de hele bizmkileri anlatsam inanmazsınız doğum sancısından korkmuyorumda doğumdan sonra ki kalan giden gelenden laftan sözden yaa ben rahat rahat yatamam bile geçen kaynanam birine soruyor çokta yaşlıdır benim ki çocuğu nasıl tuzlayacaz diyeeeee. istemem dedim ya bakalım ne olacak doğumu iki gündür bir kenara bırakıp kaynanam eltilerimle felan yaşayacağım diyologları düşünür oldum. valla zaten 9 aydır gerilmeyim bebe gerilmesin diye tutuyorum kendimi doğduktan sonra tutmasın kimse bein hazır lohusalık sendromu diye bişi varken esip ggürlyip rahatlarım.
şekerimmmmmm beni anlatıosunnnnnnnayyyyy valla gerim gerim gerildim, benim kaynana 70 yaşında ne iş bilir ne bişi, babannem yaşında kadın ama çene var ki birde geldimi evimi bucağımı karıştırmaya çalışır arartırır yatak odama dalmaya çalışır özellikle biz yokken bir bakmışsın koridorda ilerler. ve bende nefret ederim ya ben orda olsam bahane ile gel ama yokum bu da art niyet değil mi? evet doğumdan sonra ki bebişimle olan ilk günlerimi nasıl geçireceğim acep birde kayın peder var tabii o da bir anlamaz rahatsızlıık verdiğini illa yanımıza gelir ya kadınlrın içinde ne işin var ben açıp başımı yada ayağımı uzatıp yatacam değil mi ? yaramı depreştirdiniz ne fenasınız haaaa
herkezi kayınvalide telaşı almış anlaşılan:44:
bebişlerimize kavuşacağımız bu heycanlı günlerde kayınvalide sitresine hayırrr:92::84::84::84:
napalım başımızda var işte![]()
Herkeseee günaydınnnn
Bakayım ne var ne yoookkkk
günaydın mı????bu saatte![]()
Merhaba kızlar.Doktora gidenler dönmedi galiba hala.Merakla haberlerini bekliyoruz.Ben de yarın gideceğim tekrar NST için.Hala açılma filan yoksa müdahale ederiz demişti doktor geçen hafta.Bakalım ne olacak
hahahaaa evet biraz abes olmuşşş, bana günaydın size tünaydınn![]()
sehrihüzün canım doğum yaptın sanırım geçmişe baktım ama konular çok ilerlemiş .. hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle inş.![]()
Sadece müdahale ederiz artık dedi canım.Ben tabi heyecandan müdahaleden kastınız ne diye sormadım.Alttan muayene ettiği zamanlar aklım uçuyo sanki soracaklarımı da unutuyorum.Yarın öğrenirim artık.Hangisi daha zor acaba suni sancı mı sezeryan mıay canım sen de 41 den gidenlerdensin
sezeryan mı yapacak doktorun suni cancı mı verecek acaba bilio musun
Sadece müdahale ederiz artık dedi canım.Ben tabi heyecandan müdahaleden kastınız ne diye sormadım.Alttan muayene ettiği zamanlar aklım uçuyo sanki soracaklarımı da unutuyorum.Yarın öğrenirim artık.Hangisi daha zor acaba suni sancı mı sezeryan mı
Kızlar hepinize merhaba
Oğluşumla sizi en kokulusundan öpüyoruz :))
Kızlar hepinize merhaba
Oğluşumla sizi en kokulusundan öpüyoruz :))
Sağol canım inşallah hayırlısıyla dünyaya gelir yavrularımız.Ama hiç sancı filan hissetmiyorum valla.Hatta her geçen gün sanki hiç hamile değilmişim gibi kalkıyorum yataktan.Eşime de diyorum bundan 1 ay önce daha ağırdım.Hamilelik zordu, şimdi bazen unutuyorum valla.Hayırlısı bakalımhilalcim inşallaaaaaah açılman olmuştur ve devamı gelir de müdaheleye gerek kalmadan alırsın bebişi kucağına hakkınızda hayırlısı artık.
neryunda gelmedi daha inşallah iyi gelişmeler vardır
selamkızlar selam bu gün fazla uyumuşuz ancak gelebildim kahvaltı yapıppp...
Sağol canım inşallah hayırlısıyla dünyaya gelir yavrularımız.Ama hiç sancı filan hissetmiyorum valla.Hatta her geçen gün sanki hiç hamile değilmişim gibi kalkıyorum yataktan.Eşime de diyorum bundan 1 ay önce daha ağırdım.Hamilelik zordu, şimdi bazen unutuyorum valla.Hayırlısı bakalım