• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

Ehee bana bile halen doğurmadın mı diyorlar , millet manyak ya.6 sene de ''niye çocuk doğurmuyorsun '' gibi sorulara maruz kalmıştım : )

Cucu senin kuzu doğum kanalına girmiş mi peki? sezeryan olmasa ne olucak, suni sancı mı vericekler?

Cucum bırak milleti ne derse desin.Millet evlenince çocuk ne zaman diye başlar onu yaparsın ikinci ne zaman diye başlarlar.İnsanlar kendi hayatına değil başkalarının hayatlarına bakıp avunmayı ya da maydonoz olmayı pek severler o yüzden salla gitsin.Oğluş ne zaman isterse gelir canım.Sağlıklı sıhatle gelsinlerde canım.Bende yarın çatı kontrolü için gidicem hayırlısı bakalım.

Cucum bırak milleti ne derse desin.Millet evlenince çocuk ne zaman diye başlar onu yaparsın ikinci ne zaman diye başlarlar.İnsanlar kendi hayatına değil başkalarının hayatlarına bakıp avunmayı ya da maydonoz olmayı pek severler o yüzden salla gitsin.Oğluş ne zaman isterse gelir canım.Sağlıklı sıhatle gelsinlerde canım.Bende yarın çatı kontrolü için gidicem hayırlısı bakalım.

Evet yaa.Bunu benim Annem bile yapıyor.Daha 1. doğmadan 2. çocuğun pazarlığını yapıyor benle.O zaman sinir oluyorum.

günaydın kızlar çileli bir doğumun ardından cuma sabahı kavuştum meleğime:)) keşke çok önceden yapsaymışım ne güzel bi duygu bu ya resmen aşık oluyosunuzz bebeğinize durup durup o süt arayan ağzını öpüyorum allah herkesi sağ sağlim kavuştursun bebişlerine.....

hayırlı olsun cnım,valla sizi gördükçe kızımın biran önce gelmesini istiyorum artık:))

hanımlar baktığıma göre geri kalanlarımızın ağrısı sancı yok ya bebeler tembel bizim ya da SAT yanlış, valla kendimden süphelenmeye başladım artık aslında doğru koçişte doğru saçmalama diyor ama ben sıkıldım yaaaa gece uyumamaktan meraktan Allahım yardım et. bir yandanda tırsıyorum çünkü normal doğuma karar verdik şimdilik aslında benim kisi sıkıntılı doktorum sezeryan istedi çünkü ben kanımı sulandırıcı iğne kullandım baştan beri düşük tehlikesi yüzünden, doktorda sezeryan istedi riske girmemek için ama akıllı kacam önce 8 aralık için sezeryan günü aldı sonrada normal doğum olsun diye değiştirdi bakalım ne olacak. bende normal istiyorum ama yaabiliri miyim bilmem.

bende kan sulandırıcı kullanıyorum ve bizde normali bekliycez canım,bakalım ne zaman gelir...

QUOTE=cucu;16507510]CARNA tatlimm benimde sancilarim aksam saatlerinde oluyor genelde :44:
aslinda keske nstye aksam girsemde sanci görse doktor :1:
tuhaf ama aynen öyle valla..nst takilinca kesiliyor :37:
[/QUOTE]

bende bugün aynı şeyleri söyledim doktora,kadın inanmıyo sanki,daha sancı için erken diyo:63:

asigülcüm;
0.35 lik innohep kullnıyorum canım,bizimkide 32. haftada doğum pozisyonunu aldı, o nedenle normal deneyelim dedik,doktor en baştan beri normal yaparsın diyordu,39. haftaya kadar devam dedi iğne için,tbi 39u görürsek?.. Allaah yardımcın olsun,inşallah sorunsuz bi şekilde kavuşursun bebişine...

Son düzenleme:
kızlar buıgun hıc tdım yokk tmamen yatıp yuvarlanmak ıstıo canım yemek te yapmak ıstemıyorum . gece hıc guzel uyuyamadım 4.5 tu hala uyuyamamıstım... tum gun de etkısı suruo galıba..

Kızlar Y.a.s.m.i.n Naptıkı en son böbrek için katater takılmıştı kaç gündür gelmiyorda :26:

kızlar herkese merabalar;
biz bugün doktora gittik,nst ye girdik... hiç sancı çıkmadı yine... bebişim 2700 gr olmuş,galiba minik bi kız olucak,doktorum doğuma kadar 3 kilo falan olur dedi, suyumuz da normalmiş...galiba termimizi dolduracakmışız,çünkü erken doğumla ilgili hiç bi emare yokmuş:))
yani topiğin son doğuranı olmaya adayım galiba.... termimiz 1 ocakta doluyo,doktor havai fişekler eşliğinde törenle doğurturuz seni diye dalga geçti:63::63::63:
1-1-2011 çok güzel bi tarih aslında:66::66:

asigülcüm;
0.35 lik innohep kullnıyorum canım,bizimkide 32. haftada doğum pozisyonunu aldı, o nedenle normal deneyelim dedik,doktor en baştan beri normal yaparsın diyordu,39. haftaya kadar devam dedi iğne için,tbi 39u görürsek?.. Allaah yardımcın olsun,inşallah sorunsuz bi şekilde kavuşursun bebişine...

hım bende o.2 lik cleaxan kullanıyorum benim ki daha bayramdan önce tersti 36. haftada döndü sıpa. benim doktor en baştan bile sezeran taraftarı riske atmamak için diyor ya bilmem artık. Sende inaşşlah sağlıklı kolay bir şekilde doğumunu yaparsın hepimiz inş.

kızlar herkese merabalar;
biz bugün doktora gittik,nst ye girdik... hiç sancı çıkmadı yine... bebişim 2700 gr olmuş,galiba minik bi kız olucak,doktorum doğuma kadar 3 kilo falan olur dedi, suyumuz da normalmiş...galiba termimizi dolduracakmışız,çünkü erken doğumla ilgili hiç bi emare yokmuş:))
yani topiğin son doğuranı olmaya adayım galiba.... termimiz 1 ocakta doluyo,doktor havai fişekler eşliğinde törenle doğurturuz seni diye dalga geçti:63::63::63:
1-1-2011 çok güzel bi tarih aslında:66::66:

maşallah kızına canım hayırlısı olsun bu forumun en minik kızı benim ki galiba:5: çubuk krakerim o benim

kızlar buıgun hıc tdım yokk tmamen yatıp yuvarlanmak ıstıo canım yemek te yapmak ıstemıyorum . gece hıc guzel uyuyamadım 4.5 tu hala uyuyamamıstım... tum gun de etkısı suruo galıba..

o uykusuzluk iğrençç bişeyyy... gece 2...3...4... derken sabahı bulursun ve artık psikopata bağlarsın,ben öyle oluyorum ki bazen nevresime ,yastığa ,sonunda da kocişe sarıyorum,zavallım hıncımı ondan alıyorum... nacizane bi öneri gündüz mümkünsa uyuma,ve iyice uykun gelmeden yatağa girme,biraz işe yarıyo:61:

Back
X