• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

kızlar herkese merabalar;
biz bugün doktora gittik,nst ye girdik... hiç sancı çıkmadı yine... bebişim 2700 gr olmuş,galiba minik bi kız olucak,doktorum doğuma kadar 3 kilo falan olur dedi, suyumuz da normalmiş...galiba termimizi dolduracakmışız,çünkü erken doğumla ilgili hiç bi emare yokmuş:))
yani topiğin son doğuranı olmaya adayım galiba.... termimiz 1 ocakta doluyo,doktor havai fişekler eşliğinde törenle doğurturuz seni diye dalga geçti:63::63::63:
1-1-2011 çok güzel bi tarih aslında:66::66:

Doktorun dediği gibi 3 olur canım doğuma kadar.Maşallah kızıına .Bu arada benim doktorda benden öncü atak falan beklemiyor çok rahat bakalım :)) Yeni yılın ilk bebği olur belki kızın görürüz tv de :1:

Bende şimdi gördüm en son yazdığı cevabı.Ama arada kaynıyor bazen.Üzüldüm ama şimdi.

evet bende en son yazdığı mesajı gördüm geri dönüp baktığımda katater takıldığını okudum sitenin gel git olmasıda gözden kaçırıyo bende üzüldüm duyarsızmışız gibi olmuş

Doktorun dediği gibi 3 olur canım doğuma kadar.Maşallah kızıına .Bu arada benim doktorda benden öncü atak falan beklemiyor çok rahat bakalım :)) Yeni yılın ilk bebği olur belki kızın görürüz tv de :1:

hıııııı, herkes öyle diyo zaten,el sallıycaz kızımla kk ya tvden:1::1::1:

amiiiiiiiin.doğum hikayenide büyük bir merakla bekliorum canım.

sehrı huzn canım allah bebısınızı sızleree bagıslasın allah kurtarmıssenı darısı burdakı tum arkadaslarımıza ve bana tabıkıde tekrar tebrık edıyorummmm

sehrihüzün canım doğum yaptın sanırım geçmişe baktım ama konular çok ilerlemiş .. hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün sağlıkla sıhhatle inş. :nazar:

Aaa şehri hüzün doğum yapmış mııı!!!

Hayırlı uğurlu olsun inşallahh, darısı da bize olsun:69:

Bu arada senin telefonun meşgullll :31:

sehri-huzun gözüm aydın canımmm doğum hikayeni bekliyoruzzz allahım nazarladan saklasın sizi.... :nazar::nazar::nazar:

sağolun canlarım darısı başınıza doğum hikayemi yazayım önce bi topiği bulim birde uykusuzluktan kırılıyorum yazıcam en kısa zamanda. şimdi ne kadar uysanız kar meleğiniz gelince başlıyo uykusuz günler:)))

kızlar herkese merabalar;
biz bugün doktora gittik,nst ye girdik... hiç sancı çıkmadı yine... bebişim 2700 gr olmuş,galiba minik bi kız olucak,doktorum doğuma kadar 3 kilo falan olur dedi, suyumuz da normalmiş...galiba termimizi dolduracakmışız,çünkü erken doğumla ilgili hiç bi emare yokmuş:))
yani topiğin son doğuranı olmaya adayım galiba.... termimiz 1 ocakta doluyo,doktor havai fişekler eşliğinde törenle doğurturuz seni diye dalga geçti:63::63::63:
1-1-2011 çok güzel bi tarih aslında:66::66:

ya canım bak benim ki de senin kaftanda 2500 dü hemde ama şimdi 3300 olmuş o da 24 kasımda ki ölçümde idi şimdi almıştır herhalde meraklanma son iki hafta kocaman oluyorlar keretalar.

öyle canım haftasından geri olmasına rağmen tek avuntum sağlıklı olması... bakalım yarın görecem kaç kilo olduğunu kamptayım kilo alsın diye inşallah işe yaramıştır
inşallh canım,hayırlı haberlerle gelirsin umarım,bu arada zaten biliyosundur belki ama yinede söyliim,sol tarafına yatmaya çalış,bebişler öyle daha iyi besleniyormuş

ya canım bak benim ki de senin kaftanda 2500 dü hemde ama şimdi 3300 olmuş o da 24 kasımda ki ölçümde idi şimdi almıştır herhalde meraklanma son iki hafta kocaman oluyorlar keretalar.

ayyyy hem kocaman bebişin çıkmasıda mesele şimdi:1:
sağlıklı olsun,normal olsun:))
bu arada senin bebişinede koccman maşallah:nazar::nazar::nazar:

bebeğini görenler gözünüz aydın kızlar
neryun daha gelmedi galiba inşallah doğuruyodur
yasmin o gün kızgın bir msj attı sonraki gün girdi bişey yazmadı çok kızdı galiba ama gözden kaçmasa da insan unutuyo cvp yazmayı

inşallh canım,hayırlı haberlerle gelirsin umarım,bu arada zaten biliyosundur belki ama yinede söyliim,sol tarafına yatmaya çalış,bebişler öyle daha iyi besleniyormuş

canım valla bu hafta artık hatsafada herşeyi yapıyorum... sol tarafa yatmaya çalışıyorum elimden geldiğince ama benim kızımın çubuk kraker olmasının en büyük nedeni benim ben hiçbirşey yemiyodum şimdi vicdan azabından çok çok dikkat etmeye çalışıyorum...

ayyyy hem kocaman bebişin çıkmasıda mesele şimdi:1:
sağlıklı olsun,normal olsun:))
bu arada senin bebişinede koccman maşallah:nazar::nazar::nazar:

teşekkür ederiz teyzesi erkekler biraz daha yağ depoluyorlarmış belki onun etkisi vardır yokya millet 4 kilo doğuruyor dediğin gibi küçüğün çıkması kolay oluyor önemli olan sağlıklı olması ablam 2 ay önce doğum yaptı 2600le doğdu bebiş sonra 2500 düştü şimdi maşşlah yanaklı bişi oldu...

sağolun canlarım darısı başınıza doğum hikayemi yazayım önce bi topiği bulim birde uykusuzluktan kırılıyorum yazıcam en kısa zamanda. şimdi ne kadar uysanız kar meleğiniz gelince başlıyo uykusuz günler:)))
şehr-i hüzüncüm;
canım geçmiş olsun gözünaydın,bebişini kucağına almışsın şükür,ohhh artık tadını çıkar:)))
darısı başımıza:64::64::64:

ayyy bak cucuya yazmayı unutmuşum cucum salla yaaa bak bizimde günümüz yaklaştı tık yok ne yapalım zorla çıkarcak değiliz ya

şehr-i huzuncüm; allah analı babalı büyütsün... bebişine allahım sağlıklı uzun mutlu ömürler versin inşallah...

Back
X