• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

herkese günaydın ....doğumuma 3 gün kaldı normalde bebeğim hep 2-3 hafta ielride çıkarken dün 37 haftalık oalrak gözüktü 2700 gr hep kilosu ielrde gidiyordu doktor normal diyo ama neden birden bire böyle oluyo anlamıyorum:(

günaydın kızlar
doğurmayan arkadaşlar şimdiden humana çayınızı hazır edin ben gerçekten faydasına inanıyorumm

herkese günaydın ....doğumuma 3 gün kaldı normalde bebeğim hep 2-3 hafta ielride çıkarken dün 37 haftalık oalrak gözüktü 2700 gr hep kilosu ielrde gidiyordu doktor normal diyo ama neden birden bire böyle oluyo anlamıyorum:(

canım doktorun normal dediyse korkma bence

Toplam 9 kullanıcı konuyu okuyor. (6 üye ve 3 ziyaretçi)
aysun5538 misskapris sezen10 shelin kucukprens dodabasi
günaydın kızlarrrrrrrrrrrr kahvaltımızı yaptık duşumuzu aldık geldik nasılsınız

senin zaten büyük bir çocuk doğurabilceğini düşünemiyodum dedi normal kilosu diyo ama insan gene de rahat edemiyo az daha vaktim olsaydı en azından 3 kilo olsaydı bide yanılma payı var 2500 gr da olabilir

biz geldik doktordan kızlar....
kızım 3 kilo olmuş bir haftada 429gr almış cimcimem acaip mutluyum...:66::66::66:
bu arada suyum azalmış doktorum normal bu haftadan sonra pazartesi hazırlıklı gel doğuma alabilirim bebeği riske atamam dedi eğer suyum yine azalmışsa meleğim pazartesi kollarımda olaak inşallah... hem çok mutluyum hem de biraz tırsıyorum sezeryandan

Offf offff ben cuma günü çatı muayenesine gidecektim, doktorum doğumu tetikleyebilir demişti. Eşim cuma günü yine yurtdışına gidecek, ayarlayamadı bi türlü:5: Ve taa 15inde gelecek, o zamana kadar doğurmamam gerek, oğlumu öyle telkin ediyorum, sakın gelme baban gelmeden diye..

Bu çatı muayenesi sahiden doğumu tetikler mi acaba, herkes başka bişey söylüyor:43:

Offf offff ben cuma günü çatı muayenesine gidecektim, doktorum doğumu tetikleyebilir demişti. Eşim cuma günü yine yurtdışına gidecek, ayarlayamadı bi türlü:5: Ve taa 15inde gelecek, o zamana kadar doğurmamam gerek, oğlumu öyle telkin ediyorum, sakın gelme baban gelmeden diye..

Bu çatı muayenesi sahiden doğumu tetikler mi acaba, herkes başka bişey söylüyor:43:

canım zannetmiyorum tetikleyeceğini o psikoloji ile gitme muayeneden sonra ağrın oluyo uzanıp dinlenince geçiyo sıkma canını

şehr-i hüzüncüm;
canım geçmiş olsun gözünaydın,bebişini kucağına almışsın şükür,ohhh artık tadını çıkar:)))
darısı başımıza:64::64::64:

şehr-i huzuncüm; allah analı babalı büyütsün... bebişine allahım sağlıklı uzun mutlu ömürler versin inşallah...

etraf çok kounuşyor ya bende onlardan etkileniyorum ablam bile şehir dışında her telefonu açtığında doğutdun mu diyor bende aramıyorum yaaa millet ne meraklı haaaa

şehri hüzün Allahım sağlıklı analı babalı büyütmek nasip etsin.

özümmm gel takil bize datlummm :29:

kiz ben stres yapmiyorum..millet merakta kaldi..ben mutluyum,oglumda mutluuuu :87:
senden naber fistigimmm :54:

SEHRI HÜZÜNNN topigimizin nesesiiiide dogum yapmiss,gözün aydin canimmm,ne ara gittin dogurdun geldin yahu sen :nazar:
anlat anlat bekliyoruzzzz :52:
hehehe cuma sabahı gittim 10.30 da doğum yapmıştım çarşamba günü de çatı muayenesinden sonra kanamam oldu çok korktum:25: cumaya kadar dayanabildim sezeryan oldum
inşaalah, dün gece sancım vardı ama bugün hoplayıp zıplayabilecek kadar enerjim var.

şehri hüzün doğum yapmış, allah analı babalı büyütsün, güzel, uzun ömür versin :nazar:

Selam güzel anneler. Geçmişi okumaya başladım ama tamamlayamadım. Sehrihuzun doğum yapmış hayırlı olsun,Allah analı babalı büyütsün.
Biz bugün doktordaydık. Oğlum 3 kilo 100 gram. Doktor usg fazla tartar 2900 falandır dedi. Suyumuz,plesentamız iyiymiş. 1 hafta daha kalırsa sorunsuz,küvezsiz istediğin zaman doğurabilirsin dedi. Nst ye girdik.26-27 civarlarında sancılarım çıktı. Normal olmalı ki haftaya çağırdı tekrar.
Yalnız herşey güzelde ben fenayım. Çatı ağrıları ne uyutuyor,ne yatırıyor. Karnım aşağı inmiş olmasına rağmen midem çok yanıyor. Ağrılarımın olması iyiymiş,doğumun kolay olur dedi doktorum. Artık hareketler canımı acıtıyor. Doğursam diyorum :(((
İnşallah 40 lara kalmam. Öpüyorum herkesi...

kızlarrr çok yazmışsınız. okuyamadımmm
kontrollere gidenelr umarım güzel haberlerle gelmiştir

sanrıım sehri-hüzün doğum yapmışşş.
sağlkla hayırlıısyla büyütmek nasip olun canımm
darısı bizim başımıza.

sanrıım elif bu hfat doğum yapıcakmıışş.
inşlalh senden de gzüel haberler alırız canımmmm

son haftaya gelenelr özellikle özüm ve cucum sizde de tık yok galiba
cucum senin sancı falanda çıkmamış
heralde rahatı yerlerinde kuzularınnn.
eeee varmı başka kaçırdığımm

günaydın kızlar

ayy üç gündür giremedim nasıl merak ettim sizi...
serhrihüzün doğum yapmış allah analı babalı büyütsün canım.....
başaka da kimse yok galiba

bende son eksiklerimi falan tamamladım evim temizlendi falan işelrim anca bitti..
nasıl heyecanlıyım anlatamam zaman geçniyo artık ah bi yarın olsa da bbeişime kavuşsam

sağolun kızlar allah hepinizi sağ sağlim kavuştursun bebişlerine allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin yalnız kusura bakmayın ben sona kalıp çinko oyununa katılamadım artık siz doğururken yaparsınız:9: önceden bahsetmiştim bu çinko olayını hatırlarsanız:64:

cnm ben 39. haftada çatı muayenesi yaptı yaptıktan sonra kasıklarımda ağrı ve kanamam oldu 2 gün :(( öyle şarıl şarıl değil ama insan korkuyor uzun süredir kan görmeyince.doğumu tetikleyebilir diye düşünüyorum ben o yüzden son haftalarda yapılıyor ama yinede sana bu konuda en detaylı bilgiyi doktorun verir istersen telefon et konuş

Son düzenleme:
Günaydın kızlar :3: Bebişlerini görenler gözleri aydın. Bende kalktım kahvaltı yapcam şimdi gelirim birazdan :)

biz geldik doktordan kızlar....
kızım 3 kilo olmuş bir haftada 429gr almış cimcimem acaip mutluyum...:66::66::66:
bu arada suyum azalmış doktorum normal bu haftadan sonra pazartesi hazırlıklı gel doğuma alabilirim bebeği riske atamam dedi eğer suyum yine azalmışsa meleğim pazartesi kollarımda olaak inşallah... hem çok mutluyum hem de biraz tırsıyorum sezeryandan
maşşalah ne güzel olmuş kilonuz yahu.... canım sağlıklı olunda ikinizde ne yapalım doğum şekli önemli değil artık.

Back
X