• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2010 Aralık Anneleri

valla canım ya aldığı kilo sırf boya gidiyo sanırım
oyüzden karında şişmiyo,bebek dediğin azıcık göbekli olur ya
ya bi çıksa rahatlıcam kız sopa gibi çıkmıcak belki
çok merak ediyorum örtüşcekmi bu değerlerle bakalım
şaka maka haftaya benim günüm geliyormuş farkında değildim pek ya
ama bika arkadaşın 39un içinde kendiliğinden sancısı gelivermiş
bana bekle bekel haftaya görürsün sancıyı diyorlar:9:
bugünde 1tane sancım çıktı hepsi 0-5 arasıydı ya şaka gibi
resmen geri çekildi sancılarr
bakalım hayırlısı valla artık günümde ne olursa kabulüm yani
inşallah seninde hayırlısı olur valla
şaka maka senin doktor normale doğru ilerletiyo valla seni

Ya canım önemli olan sağlıklı olması.Öyle çabuk gelişiyorlar ki şaşıp kalırsın.Dert etme, senin bebişinde ilerliyormuş yani artı doplere de,girmiştin sanırım.

Ya 40+0 gün doluyor değil mi? sana doktorun suni sancı vermiyecek , direkt sezaryana alıcak galiba.Sezaryan olursan eğer, genel anestezi mi alıcaksın?

Ya benim sancılarım var biliyor musun ? mesala dün hastaneye gitmeyi bile düşündük ama düzenli değil işte, ama sık oluyor.Benim sancılarda kofti yani :9: kandırıkçı.

Evet normal doğuma doğru gidiyor gibiyiz, normal olursa epidural olucak.Yine de korkuyorum ama.Ne olucak halim anlamıyorum.Bende, eğer bir sorun yoksa isteğimle sezaryan olmak istemiyorum.Sonra keşke demiyeyim diye : )

Son düzenleme:
Ya canım önemli olan sağlıklı olması.Öyle çabuk gelişiyorlar ki şaşıp kalırsın.Dert etme, senin bebişinde ilerliyormuş yani artı doplere de,girmiştin sanırım.

Ya 40+0 gün doluyor değil mi? sana doktorun suni sancı vermiyecek , direkt sezaryana alıcak galiba.Sezaryan olursan eğer, genel anestezi mi alıcaksın?

Ya benim sancılarım var biliyor musun ? mesala dün hastaneye gitmeyi bile düşündük ama düzenli değil işte, ama sık oluyor.Benim sancılarda kofti yani :9: kandırıkçı.

Evet normal doğuma doğru gidiyor gibiyiz, normal olursa epidural olucak.Yine de korkuyorum ama.Ne olucak halim anlamıyorum.Bende, eğer bir sorun yoksa isteğimle sezaryan olmak istemiyorum.Sonra keşke demiyeyim diye : )

evet cnm doplerede giriyorum 2 haftadır,ilerlemede gözüküyor radyologta gelişimi iyi karın çevresinin ama 2.5 haftayı koruyor dedi gerilikte
önemli olan gerielmemesi dedi,bakalım artık hayırlısı sağlıkta bişey yok çok şükür
banada direk sezeryan gibi geldi cnm gününde ama genel olmam canım spinal falan olurum
ayık olmak istiyorum,zaten haftaya biraz bol hareket etmeye başlarım tetiklensin olmadı:9:

canım benimde 36-37de doluydu sancım hep sonra bol bol yatmaktan kesildi heralde
tık yok ya,kendimde öle çok hissetmiyorum günde 3-5kere yani
inşallah seninde hayırlısıyla epidural normal doğ. olur cnm
doktorlar bu yönde konuşuyor kimileri
bi arkadaşımın doğum sırasında sancılarını çekemiceksen epidural yapalım demiş
kızda atladım hemen diyo
çok büyük rahatlık diyo iyiki yapmış diyo
bence sen öle rahatlıkla yaparsın

duştan sonra geliyoruummm hemen

kızlar şimdi hastaneden geldim ... yanlış alarm :)) nişan geldi ama açılma veya doğum belirtisi yokmuş henüz çatı muayenesi bile oldum ... şimdilik takvimde sapma yok çok şükür ....

bana biri yardım etsin ticker factory den başka tickeri kabul etmiyor lilypie da hazırladım ticker ama yükleyemiyorum :43:

Son düzenleme:
Kızlar selammmm. Öf halsiz uykusuz Pelin geldi. Napsak da doğursak ki :)

Cucum hoşgeldin. Çok ihmal ettin bizi çook :43:

kızlar şimdi hastaneden geldim ... yanlış alarm :)) nişan geldi ama açılma veya doğum belirtisi yokmuş henüz çatı muayenesi bile oldum ... şimdilik takvimde sapma yok çok şükür ....

nişan ne zaman geldiki??? az kalmıştır o zaman bir iki güne pırtlatabilirsin:emir_bebek::1:

evet cnm doplerede giriyorum 2 haftadır,ilerlemede gözüküyor radyologta gelişimi iyi karın çevresinin ama 2.5 haftayı koruyor dedi gerilikte
önemli olan gerielmemesi dedi,bakalım artık hayırlısı sağlıkta bişey yok çok şükür
banada direk sezeryan gibi geldi cnm gününde ama genel olmam canım spinal falan olurum
ayık olmak istiyorum,zaten haftaya biraz bol hareket etmeye başlarım tetiklensin olmadı:9:

canım benimde 36-37de doluydu sancım hep sonra bol bol yatmaktan kesildi heralde
tık yok ya,kendimde öle çok hissetmiyorum günde 3-5kere yani
inşallah seninde hayırlısıyla epidural normal doğ. olur cnm
doktorlar bu yönde konuşuyor kimileri
bi arkadaşımın doğum sırasında sancılarını çekemiceksen epidural yapalım demiş
kızda atladım hemen diyo
çok büyük rahatlık diyo iyiki yapmış diyo
bence sen öle rahatlıkla yaparsın

duştan sonra geliyoruummm hemen

Benim doktora kalsa epidural de verdirmeyecek, deli mi ne ? :1: sado mazo bir doktorun eline mi düştük nedir :9: Hakkımızda hayırlısı canım.Bakalım ne olucak.

Son düzenleme:
ben geldimmmm:66:
hemde guzel haberlerleeee!!!
bugun doktordaydik ve suyumuz 7.5a yukselmis:118:
ama doktor kilo almamis cunku plasentasi eskimis
kilo almasini bekleme dedi:111:
yine kafamiz bulandi ciktik ordan hizmet hastanesi meltem hn gittik
suppper bi kadin!
suyu normal plasentanin eskime orani normal dedi
bende kararimi verdigimi ve kendisinde dogum yapmak istedigimi soyledim
her sali randevumuz var artik
cok sevindim bugun
ve hastanede tadilat falan yapilmis yenilenmis odalar
cok sukur:69:
massallah canimmmm :nazar:
kafani bulandirmaa..artik zaten eskisi kadar kilo almiyorlarmis..günde 20 gramcik...
oda yag depoluyor yani :34:
oh destekledigimiz doktordada karar kilmissin cok sevindim canim
hakkinda en hayirlisi olsunnnn

biz de bugun doktorumuzdan geldik.
oğluş geçen hafta kilo almamıştı hiç
doktorum da günde 3 kere sol yanına yarımşar saat yatıp dinleneceksin demişti
bu hafta tam 550 gr almış çok şükür 3055 gr olduk
keyfi yerindeydi paşanın
çatı muayenemizi de olduk.
hiç acımadı walla kızlar
normal doğuma uygunuz çok şükür
doğumun aralık sonu ocak başı gibi görünüyor dedi çatı muayenesinden sonra
haftaya pazartesi randevumuz var yine
ayyyyy insan sabırsızlanıyor walla:52:
oy massallah :nazar:
normal olacaginada ayrica sevindim canim gözün aydin
hep güzel haberlerle gelin insallah

Slm kizlar kimsecikler yok saat birden beri uykum yok sanirim sancilarim var 10. Dk bir geliyor ama bu sanciyla hast gidemem tam uykuya dalcam kalcamdan karnimdan belimden agri giriyor sabahi bekliyom
canim son durum ne?nasilsin??:52:
biz geldik doktordan kızlar....
kızım 3 kilo olmuş bir haftada 429gr almış cimcimem acaip mutluyum...:66::66::66:
bu arada suyum azalmış doktorum normal bu haftadan sonra pazartesi hazırlıklı gel doğuma alabilirim bebeği riske atamam dedi eğer suyum yine azalmışsa meleğim pazartesi kollarımda olaak inşallah... hem çok mutluyum hem de biraz tırsıyorum sezeryandan
massallahhhh :nazar:
hakkinda hayirlisi olsun canim dogum konusunda

Offf offff ben cuma günü çatı muayenesine gidecektim, doktorum doğumu tetikleyebilir demişti. Eşim cuma günü yine yurtdışına gidecek, ayarlayamadı bi türlü:5: Ve taa 15inde gelecek, o zamana kadar doğurmamam gerek, oğlumu öyle telkin ediyorum, sakın gelme baban gelmeden diye..

Bu çatı muayenesi sahiden doğumu tetikler mi acaba, herkes başka bişey söylüyor:43:
canim dün bi arkadasla konustum..nstde sanci tavan yapmis ama kiz hissetmemis,doktorda alttanda bakalim demis,muayene edince kizda sancilar baslamis...
garip ama tetikliyor demekki diye düsündüm bende..
hatta esprisi oldu bende baktirayim bi diye..
hakkinda hayirlisi olsun canim,stres yapmamaya calis :29:

hehehe cuma sabahı gittim 10.30 da doğum yapmıştım çarşamba günü de çatı muayenesinden sonra kanamam oldu çok korktum:25: cumaya kadar dayanabildim sezeryan oldum

sağolun kızlar allah hepinizi sağ sağlim kavuştursun bebişlerine allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin yalnız kusura bakmayın ben sona kalıp çinko oyununa katılamadım artık siz doğururken yaparsınız:9: önceden bahsetmiştim bu çinko olayını hatırlarsanız:64:
canooo massallah sanada bebisede :nazar:
detaylari yakin zamanda bekliyoruzzzz

kızlar 3 gündür giremiyorum çok meraktayım hemen anlatıp geçmişe bakıcam
dün doktora gittim aslında 38. haftamda gidicektim doktorum o gün yokmuş dün çağırdı
bebeğim hala çok minik 37+0 da 2800 gr ve 47 cm sağlığı yerinde çok şükür plesanta su herşey normal
kanala da girmiş ama bi sorun var çatı muayenesini yaptı
ve kemik yapın çok dar normal doğum seni çok zorlar dedi
bebek şimdilik küçük eğer 1 haftaya kadar gelirse normal doğurabilirsin ama 1 haftayı geçerse yani 3kiloyu gecerse sezeryan olucaksın dedi
haftaya tekrar çağırdı doğurmamış olursam sezeryan günü vericek
bide muayene ederken yumuşama var dedi ni dimek ki acaba:44:
canim massallah melegine :nazar:
sezaryen istemiyorsan bence baska bi doktora daha git muayene icin derim..
hakkinda hayirlisi olsun canim
yumusaman varsa doguma hazirlaniyor iste vücudun..bebis kanala indikcede acilman olur..

meraba kızlarr
bugünn kendi doktoruma gittim muayenemizi olduk 3050gr.dı işte bebeğim 52.5cm olmuştu
detaylıyla çok yakın çıktı değerler
sonra doktor doğumla ilgili ne diyosun dedi
bende bi sorun yoksa normal deniyim dedim,oda tamam gününe kadar bekleriz
ama gelmezse sezeryanla alalım dedi
yani haftaya cumaya kadar gelmezse ogün sezeryan olucaz sanırım önümüzdeki salı adı koncak iyice

maşallah canım gözünüz aydın allah bağışlasın,uzun ömürlü sağlıklı olsun inşallah

maşallah canım çok güzel büyümüş minişin benimkide 3050gr olmuş bu haftaa

jülyetcim sat'daşım valla kavuştun meleğine allah bağışlasın cnm sağlıklı uzun ömürlü olur inşallah
kilosuda görünenden az olmasına rağmen normale görede çok az değil cnm çekip çevirir kendini sende emzirince hemencik büyür o

:9: :9::9:sen bizim kıza abayı yaktın anlaşılan :)))ama öle kaçırmak falan olmadı şimdi,babamız bi görsün tanısın öle şimdi sonrası allah kerim,kaçırırsanızda basarız istanbulu :))

denizim saol cnm,sende güzel haberlerle gel inşallah
hapşurukcum çok sevindim suyuna cnm
artık herşey yolunda sen dinlenmene bak sadece,doktoruna da çok sevindim

bebeişlerini gören arkadaşlarında gözü aydın artık sayılı günlerimizzz valla
canim massallah meleginee :nazar:
boya gidiyor manken..
haftaya daha 40 dolmamis oluyor,normali beklemek icin erken degil mi zuzum??:44:

kızlar geldik doktordan
nst de hiçbişe çıkmadı
bebek hala kanala girmemiş
tosuncuk 3500 kilo olmuş suyu iyi bebek iyi
haftaya pazartesi tekrar çağırdı
niyeti yok benim zillinin gelmeye:14:
oyy massallah :nazar:
girer annesi merak etme..sancilar baslayinca bile iniyorlarmis..takma buna..:29:

saol canım
bu arada ben de 1 kilo kaybetmişim
acaba doğum yaklaştı mı:27::27:
herlade yaklaştı yaniiii en geç 13 14 gün içinde alıcaz kucamıza öle ya da böle
ay bende dün 1 kilo verdigimi ögrendim..
hadi bakalim bu tezi dogrulayabilecek miyiz seninle :46:

Kızlar eve geldik çok şükür.3 Aralık Cuma günü 11:25 de spinal sezeryanla doğum yaptım.4030gr 51 cm.minik kızım :nazar:teyzeleri detayları sonra anlatacağım umarım hepiniz iyisinizdir.
canim massallah :nazar:
bebiste sende iyisin insallah..yakinda bekliyoruz seniiii

iyilik cucu senden naber? doğum yapanlar var seyra var sonra julyet var.neryun ve uçurum dan haber yok onlardada gelişmeler olabilir
sagolasin cemilecim,iyiyim sükür...agrim var,oglum itiyor kendini asagilara..
neryun ve ucurumdan bende süpheliyim,dogurdular mi acaba?? :44:

canimm nisanin mi gelmisti?kacirmisim onu..
hadi bakalim yakin zamanda gelir belkide melegin :46:

Kızlar selammmm. Öf halsiz uykusuz Pelin geldi. Napsak da doğursak ki :)

Cucum hoşgeldin. Çok ihmal ettin bizi çook :43:

ah zuzum benimmm ihmal eder miyim sizi hic..inan hergün girmeye calisiyorum canim benim..
sen nasilsin?uykusuz musun??

kizlar bu gece benim bebis resmen kaburgalardan destek alip kendini asagiya itti durdu..
kafasini hissettikce tatli tatli canimi yakti sipacik..
hamile yastigini bile 2ye katladim koydum ama bana misin demedi..
cuma günü nstye gittigimde doktora bi bahane uydurup muayene mi ettirsem alttan
hani sanciyi falan tetikleyenler oluyormus ya
plan yapiyorum suan :1:

ah zuzum benimmm ihmal eder miyim sizi hic..inan hergün girmeye calisiyorum canim benim..
sen nasilsin?uykusuz musun??

Ah cucum sabah uyuyorum 2 de kalkıyorum :( Düzenim yok hiç. Evimde fena dağıldı. Kadını doğuma yakın çağırayım diyorum,bu işler ellerimden öper anlayacağın. Klasik son ay şikayetleri de cabası :( Sen nasılsın,anneanemiz ne yapıyor,alıştı mı?

Ah cucum sabah uyuyorum 2 de kalkıyorum :( Düzenim yok hiç. Evimde fena dağıldı. Kadını doğuma yakın çağırayım diyorum,bu işler ellerimden öper anlayacağın. Klasik son ay şikayetleri de cabası :( Sen nasılsın,anneanemiz ne yapıyor,alıştı mı?

off,uykusuzluk...son zamanlar artik,azcik daha sabir :49:
son haftalar sanirim vücut kendini uykusuzluga alistiriyor :97:
evi salla,cagirirsin kadini yakinda..strese girme canim..
anneanne iyi canim,alisti tabii ama patladi kadincagiz..2 hafta bitti..hala bebis yok..
bende acmiyorum onu,sürekli oflayan puflayan bir burcu var evde..
eskisi gibi gezip tozamiyoruzda anne kiz..
babam artik daraldi,özledim gel diyip duruyor..
annemde ne yapsin iste,catismalarin ortasinda kaldi :1:

herkese tekrar selam.biraz önce doktordan geldim,benim sıpa hala ters pozisyonda duruyor.sırtını da göbeğime dayadığı için yine yüzünü göremedik.yüz görümlüğü istiyor bu oğlan kesinnn:9:

Back
X